NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Arsenala pred sudom zbog pronađenog kokaina vrijednog 4.500 eura

Bivši nogometaš Arsenala pred sudom zbog pronađenog kokaina vrijednog 4.500 eura

Bivši reprezentativac Republike Irske Anthony Stokes uhvaćen je s kokainom vrijednim gotovo 4500 eura nakon što je uhićen u policijskoj potjeri 6. siječnja 2023. godine, nakon čega se ovih dana pojavio pred sudom. Bivši nogometaš Celtica i Sunderlanda vozio je 160 km/h i zamalo se sudario s motociklistom nakon čega je uhićen te mu je sudac Grainne Malone naredio test na narkotike.

Priznao je krivnju za nedopušteno posjedovanje kokaina koji je bio skriven u čarapi kao i za potencijalnu distribuciju ili osobnu upotrebu. Njegov problem s pićem navodno se pretvorio u ovisnost o kokainu kada mu je nogometna karijera završila, a Stokes je također priznao da je vozio pod utjecajem alkohola i preko dozvoljene granice.

Policajac Radoslaw Konczewski svjedočio je da ga je htio zaustaviti zbog prebrze vožnje, no on se nije obazirao na njegova upozorenja i nastavio voziti, razbio dva semafora i zamalo se sudario s motociklistom. Ostavio je automobil, ali je nakon kratke potjere koja je trajala desetak minuta uhićen. Procjenjuje se da je vozio 160 km/h kada je prošao pokraj policajca, nakon čega je automobil odvezen u najbližu policijsku postaju gdje je pronađen kokain vrijedan 4500 eura.

Dao je uzorak urina u kojem je otkrivena prisutnost visoke količine alkohola. Njegova odvjetnica zatražila je od suca da njezin klijent, otac troje male djece, ne bude upućen u zatvor, ističući njegovu svijest o ozbiljnosti situacije. U zahtjevu za ublažavanje kazne, istaknula je da je bio talentirani nogometaš kojeg je Arsenal doveo kao 15-godišnjaka. S 19 godina počeo je igrati za Sunderland, dok je s Celticom postigao veće uspjehe.

Suđenje se nastavlja 1. listopada.

Osim Arsenala, Sunderlanda i Celtica, igrao je i za Falkirk, Sheffield United, Crystal Palace, Hibernian, Blackburn Rovers, Apollon Smyrni, Tractor, Adana Demirspor, Persepolis i Livingston. Za reprezentaciju Republike Irske odigrao je devet utakmica i nije se upisao među strijelce.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!