NaslovnicaVijestiBivši igrač Barcelone preuzima klupu Milana?

Bivši igrač Barcelone preuzima klupu Milana?

BOLOGNA je ove sezone izazvala iznenađenje među talijanskim i svjetskim ljubiteljima nogometa. Klub iz slavnog sveučilišnog grada trenutno vodi u borbi za izravan plasman u Ligu prvaka, zauzimajući šesto mjesto s tek tri boda zaostatka za četvrtim mjestom. Postizanje bilo kojeg plasmana iznad devetog mjesta predstavljalo bi najbolji rezultat za Bolognu u ovom stoljeću, a značajan doprinos tome ima trener Thiago Motta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Brazilac s talijanskim državljanstvom preuzeo je vodstvo ekipe 2022. godine te je prošle sezone završio na devetom mjestu. Sada je vrlo blizu ostvarenju još boljeg rezultata. Bologna ima realne izglede za sudjelovanje u kontinentalnom natjecanju, no sigurno je da će sljedeće sezone Motta napustiti trenersku klupu kluba.

Bivšem igraču Barcelone, Intera i PSG-a ističe ugovor ovog ljeta, a zbog impresivnih rezultata postao je meta mnogih vrhunskih klubova. Il Corriere dello Sport izvještava da čelnici Milana razmatraju njegovu moguću ulogu kao nasljednika Stefana Piolija, koji se suočava s izazovima u održavanju ravnopravne borbe s gradskim rivalom Interom. Također se spominje kao potencijalna želja Juventusa, iako je sportski direktor Stare Dame, Cristiano Giuntoli, odbacio takve tvrdnje i optužio novinare za nedostatak poštovanja prema Maxu Allegriju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!