NaslovnicaVijestiBivši FIFA-in sudac priznao da nije dao karton Messiju u zamjenu za...

Bivši FIFA-in sudac priznao da nije dao karton Messiju u zamjenu za njegov dres

Bivši FIFA-in sudac Carlos Chandia priznao je da tijekom polufinala Copa Americe 2007. nije pokazao žuti karton Lionelu Messiju u zamjenu za njegov dres. Chandia je otkrio da argentinskoj superzvijezdi nije dao javno upozorenje koje bi mu moglo uzrokovati izostanak iz velikog finala Cope protiv Brazila.

Messiju je bilo dopušteno nastupiti u finalnom meču Copa Americe, ali ga je to koštalo dresa koji je nosio u polufinalu protiv Meksika. Argentina je pobijedila rezultatom 3:0, a golove su postigli Gabriel Heinze, Juan Roman Riquelme i Lionel Messi. Sudac Chandia, koji je omogućio Messijev nastup u finalu, otkrio je sve detalje dva mjeseca nakon što je Messi osvojio svoju drugu Copa Americu s Argentinom.

Gaučosi su 2007. igrali veliko finale protiv Brazila i u finalu doživjeli poraz od 3:0, a unatoč porazu Messi je nagrađen kao najbolji mladi igrač prvenstva.

“Pravo niotkud Messi je igrao rukom na centru terena, nije bilo nikakve opasnosti po gol Argentinaca ili tako nešto tako da sam mu rekao da je ovo žuti karton koji mu neću pokazati, ali da će mi zauzvrat pokloniti dres”, kazao je Chandia i dodao: “Ostale su dvije i pol minute do kraja utakmice, a rezultat je bio 3:0. Da sam mu pokazao žuti karton, ne bi igrao u velikom finalu Copa Americe”.

Spomenuti arbitar otkrio je da je Messi ispoštovao dogovor te mu nakon utakmice poklonio dres: “Došao je do mene nakon utakmice i dao mi dres. Htio je to učiniti dok smo još na terenu, ali ja sam rekao da to ne radi i da mi ga odnese u svlačionicu. Došao je s dresom i ostavio mi poklon koji nikad neću zaboraviti.”

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!