NaslovnicaVijestiBayern München izmijenio grb, vidljiva samo jedna promjena

Bayern München izmijenio grb, vidljiva samo jedna promjena

Njemački nogometni velikan Bayern München odlučio je osvježiti svoj klupski grb, pri čemu će vizualni identitet kluba proći kroz minimalne promjene.

U modernom nogometu klubovi često prilagođavaju svoje grbove kako bi ih uskladili s aktualnim trendovima, pa je tako i Bayern donio sličnu odluku. Međutim, dugogodišnji simboli kluba ostat će netaknuti na grbu.

Ranije ove godine Feyenoord je promijenio svoj grb, a navijači su jedva primijetili četiri razlike između starog i novog dizajna. Bayern sada slijedi sličan primjer, ali promjena na njegovom novom grbu odnosi se samo na nijansu boje. Nova boja na Bayernovom grbu bit će svjetlija plava nijansa, umjesto dosadašnje tamnije plave. Svi ostali tradicionalni elementi ostat će netaknuti.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!