NaslovnicaVijestiBarcelona predstavila novi dres uz video u kojem se pojavljuju legende kluba:...

Barcelona predstavila novi dres uz video u kojem se pojavljuju legende kluba: Navijači su oduševljeni

Barcelona je jedinstvenim videom predstavila novi domaći dres za sezonu 2024/25, a navijači u komentarima oduševljeni su izgledom dresa i činjenicom da se u videu pojavljuju legende kluba. “Inspiriran klupskim naslijeđem, putanjom i korijenima”, stoji u opisu videa koji je katalonski div objavio.

Američki brend Nike proizveo je novi dres za Barcelonu, s kojom je klub nedavno potpisao desetogodišnji ugovor vrijedan 120 milijuna eura po sezoni. Dres neodoljivo podsjeća na onaj iz sezone 2006./07., jer ima grb na sredini i nije dizajniran s uobičajenim uzorkom pruga. Lijeva strana je plave boje, dok je desna crvene. U promotivnom videu pojavljuju se aktualni igrači Barcelone, kao i legende Ronaldinho, Carles Puyol i Andres Iniesta.

Komentari ispod Barcelonine objave izrazito su pozitivni. “Je li moguće da je naš medijski tim napravio ovo? Wow”, “Nikad nisam vidio ljepše boje”, “Definitivno kupujem i nosim ovaj dres”, “Apsolutno prekrasan dres, a prezentacija budi lijepu nostalgiju”, “Najbolja prezentacija dresa ikada”, samo su neki od komentara oduševljenih navijača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!