NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi Masona Greenwooda

Barcelona dovodi Masona Greenwooda

Mason Greenwood, engleski nogometaš koji je prošao kroz teške trenutke zbog ozbiljnih optužbi, sada je na putu prema uspjehu dok privlači pažnju velikih klubova. Greenwood je “eksplodirao” na posudbi u španjolskom klubu Getafe nakon što je bio suspendiran iz Manchester Uniteda 30. siječnja 2022. godine zbog ozbiljnih optužbi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nogometaš je suočen s optužbama za pokušaj silovanja, kontroliranje, nasilno ponašanje i nanošenje tjelesnih povreda, ali je oslobođen svih optužbi u veljači 2023. godine nakon što se ključni svjedok tužilaštva povukao. Nakon toga, tijekom ljeta, Greenwood je posuđen Getafeu, gdje je briljirao na terenu.

Njegova izvanredna forma privukla je pažnju brojnih klubova, a najviše se ističe interes Barcelone. Barca želi dovesti mladog engleskog napadača u svoje redove na kraju sezone, a sam Greenwood je izrazio želju da pređe u redove katalonskog kluba, opisujući to kao “ostvarenje sna”.

Manchester United je, prema navodima, spreman prodati Greenwooda Barceloni, a pregovori su u tijeku. Očekuje se da će transfer biti vrijedan nešto više od 46 milijuna eura, što bi bio značajan korak za mladog igrača i njegovu karijeru.

Greenwoodova transformacija s tereta ozbiljnih optužbi do mogućeg transfera u jedan od najvećih svjetskih klubova svakako je izvanredna priča. Njegova iznimna igra u Getafeu otvorila mu je vrata velikih prilika, a prelazak u Barcelonu mogao bi biti ključan trenutak u njegovoj karijeri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!