NaslovnicaVijestiArsenal se boji najgoreg: Zidane odobrio transfer od 70 milijuna funti za...

Arsenal se boji najgoreg: Zidane odobrio transfer od 70 milijuna funti za zvijezdu Arsenala!

Navodno se Arsenal boji najgoreg, jer naizgled Real Madrid povećava svoje zanimanje za čudesnog Gabriela Martinellija.

Arsenal se boji

Uzbudljivi mladi brazilski napadač uživao je u sjajnoj prvoj sezoni u Arsenalu i čini se da bi mogao biti veliki dio njihove budućnosti.

Međutim, to je samo ako ostane u klubu, a Don Balon sada izviještava da su Topnici zabrinuti jer menadžer Real Madrida Zinedine Zidane daje odobrenje španjolskim divovima da pokušaju potpisati 18-godišnjaka, koji se cijeni oko L 70million.

Trenutno nema puno igrača koji su odbili Real Madrid, a Martinelli se možda osjeća neuvjerenim da je u ovom trenutku napravio pravi izbor zbog prelaska u Arsenal.

Divovi sa sjevera Londona povijesno su veliko ime, ali prolaze kroz teško razdoblje i Martinelli se možda neće htjeti predugo zadržati ako se i dalje budu mučili da osvoje neki trofej, te ostanu izvan Lige prvaka.

To je kompliment za njega, što se Real Madrid zanima, a bilo bi intrigantno vidjeti kako će igrati u jačoj ekipi.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!