NaslovnicaVijestiAlvaro Morata: Ovo bi mogao biti moj posljednji turnir za Španjolsku

Alvaro Morata: Ovo bi mogao biti moj posljednji turnir za Španjolsku

Alvaro Morata, kapetan španjolske nogometne reprezentacije, izrazito je nezadovoljan tretmanom koji ima u Španjolskoj te razmišlja o oprostu od reprezentacije nakon Eura. Španjolac već godinama trpi kritike španjolskih navijača, koje su se posebno pojačale prije nekoliko godina, a i na prošlom Europskom prvenstvu dobio je uvrede na svoj račun.

Unatoč tome, ostao je u reprezentaciji Crvene furije, posebno nakon razgovora s izbornikom Luisom de la Fuenteom, koji ga je i imenovao kapetanom. No, čini se da je Morata izgubio strpljenje te je prije polufinalne utakmice protiv Francuske odlučio progovoriti, nadajući se da će time ušutkati kritičare.

“Ovo bi mogao biti moj posljednji turnir za Španjolsku. To je mogućnost o kojoj ne pričam previše, ali vrlo je moguće da će se dogoditi”, rekao je Morata, a zatim dodao:

“Teško mi je biti sretan u Španjolskoj, jer uvijek nešto ispliva na površinu. Sretniji sam izvan zemlje, tamo me ljudi poštuju. Mene kritiziraju, a amputirao bih si ruku da osvojimo Euro. Ipak, Pokušavam uživati ​​u ovom turniru, jer ovo su možda moje zadnje utakmice za reprezentaciju.”

Španjolska će večeras od 21 sat na Allianz Areni u Münchenu igrati polufinale Eura protiv Francuske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!