NaslovnicaVijestiAlisson: Nismo glupi. Nas igrače nitko ne pita što mislimo, samo povećavaju...

Alisson: Nismo glupi. Nas igrače nitko ne pita što mislimo, samo povećavaju broj utakmica

31-godišnji Alisson, koji je posljednjih šest godina nezamjenjiv golman Liverpoola i ključni član momčadi koja je osvojila sve, izrazio je nezadovoljstvo zbog sve većeg broja utakmica koje nogometaše očekuju svake sezone pred današnju prvu utakmicu nove, redizajnirane Lige prvaka protiv Milana.

Novi format Lige prvaka iskoristilo je mnogo vrhunskih nogometaša kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog dodatnih utakmica u već pretrpanom kalendaru. Konkretno, u novoj sezoni Lige prvaka umjesto dosadašnjih 125 utakmica igrat će se 189. Za nogometaše u osnovnom, ligaškom dijelu natjecanja to znači da će, umjesto dosadašnjih šest, sada igrati najmanje osam utakmica.

Naravno, to je samo dio gustog rasporeda. Alisson i ostali igrači engleskih klubova, uz domaće prvenstvo i FA kup, imaju i Liga kup. Tome treba dodati i utakmice klupskog SP-a za 12 europskih klubova, koji također igraju njegovu novu verziju. Alisson komentira:

“To je nevjerojatno za navijače. Više utakmica, više velikih utakmica. Za nas igrače je uvijek dobra ideja dodati neke utakmice u raspored koji nije zauzet… Malo sam ironičan!” rekao je i nastavio:

“Nitko ne pita nas igrače što mislimo o dodavanju više utakmica, tako da možda naše mišljenje nije važno. Ali svi znaju što mislimo o tome. Svi su umorni od toga. Ovo nije pitanje na koje bih trebao samo ja odgovoriti. Potrebno je da sjednemo zajedno i poslušamo sve strane jer razumijemo da postoje mediji i televizija, strana UEFA-e i FIFA-e, Premier lige, domaćih natjecanja. Nismo glupi. Razumijemo da ljudi žele više utakmica. Ali razumno bi bilo da se svi, uključujući igrače, sastanu i saslušaju jedni druge. Mnogi igrači su već govorili o tome. Samo nas trebaju saslušati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!