NaslovnicaVijestiAlex Ferguson ne samo da je dobio otkaz: Zabranjen mu je i...

Alex Ferguson ne samo da je dobio otkaz: Zabranjen mu je i pristup svlačionici Manchester Uniteda

Nedavno je iz Engleske stigla vijest koja je izazvala veliku pažnju – Sir Alex Ferguson otpušten je iz Manchester Uniteda. Ferguson, jedan od najuspješnijih trenera u povijesti nogometa, bio je zaposlen kao globalni ambasador nakon što je 2013. napustio poziciju trenera. Na platnoj listi Uniteda bio je proteklih 38 godina.

Ferguson je jedan od 250 zaposlenika koji su proglašeni tehnološkim viškom pod vodstvom novog vlasnika kluba, Sir Jima Ratcliffea. No, otkaz nije bio jedini udarac za 82-godišnjeg Škota. Britanski mediji otkrili su da je Ratcliffe također zabranio Fergusonu ulazak u svlačionicu Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Ferguson je ranije imao pravo ulaska u svlačionicu, gdje je pružao savjete trenerima i igračima, ali sada mu je to zabranjeno.

Legendarni Škot vodio je Crvene đavole od 1986. do 2013. godine, osvojivši 13 naslova Premier lige, pet FA kupova i dva naslova Lige prvaka. Navijači su ogorčeni Ratcliffeovom odlukom smatrajući da time ne poštuje jednu od najvećih, ako ne i najveću, legendu u povijesti kluba.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!