NaslovnicaVijestiALAN SHEARER PREDVIĐA: Evo tko će po njegovom mišljenju večeras ostvariti pobjedu!

ALAN SHEARER PREDVIĐA: Evo tko će po njegovom mišljenju večeras ostvariti pobjedu!

Alan Shearer vjeruje da se Tottenham trenutno nalazi u teškoj poziciji, ali očekuje se da će u utorak podići nivo svojih nastupa za utakmicu protiv Ajaxa u polufinalu.

Spursi imaju tri poraza u posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima i moraju uravnotežiti brojne probleme sa ozljedama.

Ekipa Mauricio Pochettina još uvijek je treća na tabeli Premier lige i u svojim rukama ima završnicu u prva četiri tima.

Klub iz sjevernog Londona također se u utorak priprema za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Ajaxa, dok tu utakmicu igraju na svom terenu.

Spursi će se morati suočiti sa Ajaxom bez ozlijeđenog Harry Kanea, a Heung-Min Son će biti suspendiran u prvoj utakmici.

Alan Shearer, koji je nekada igrao za Southampton, Blackburn i Newcastle, smatra da će nedostatak dubine u ekipi naštetiti Tottenhamu na kraju ove sezone, ali osjeća da mogu prebaciti u drugu brzinu protiv nizozemskih divova Ajaxa.

“Spursi imaju igrače da pokriju svaku poziciju, ali, kao što smo vidjeli iz njihovih rezultata u posljednjih nekoliko ligaških utkamica, oni ne moraju imati potrebnu kvalitetu,” rekao je Shearer za BBC Sport.

“Oni se muče na kraju duge, teške sezone i još uvijek osjećam da su učinili nešto nevjerojatno, kada uzmete u obzir što se sve događa, s tim nedostatkom svježih lica i njihovom čekanju da dođu na novi stadion.”

“Glavna meta Pochettina na početku sezone je vjerojatno bila da samo završi u prva četiri i ja sam prilično uvjeren da će dobiti ono što im je potrebno za to i da će podići svoju igru kada budu igrali protiv Ajaxa u polufinalu.”

Izgleda da Shearer navija za Tottenham u ovoj utakmici i vjeruje da će oni pobijediti.

TOTTENHAM – AJAX: Najava utakmice!

Polufinale Lige prvaka će biti jedna od najvećih utakmica za neke igrače Spursa u njihovoj karijeri i imaju priliku da naprave povijest.

Oni moraju pokušati pronaći pozitivan rezultat u prvoj utakmici i neće biti iznenađenje vidjeti kako tim pronalazi dodatnu motivaciju.

Y7aoxQu.png

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!