NaslovnicaVijestiAl-Nassr u panici: Ronaldova momčad odbija putovati u Teheran na utakmicu azijske...

Al-Nassr u panici: Ronaldova momčad odbija putovati u Teheran na utakmicu azijske Lige prvaka

Saudijski nogometni klub Al-Nassr odbija putovati na utakmicu azijske Lige prvaka koja je zakazana za 22. listopada u Teheranu, glavnom gradu Irana. Prema pisanju španjolske Marce, u Al-Nassru su zabrinuti za svoju sigurnost nakon nedavnog iranskog raketnog napada na Izrael, prilikom kojeg je ispaljeno stotine projektila prije dva dana.

Izrael je najavio oštar odgovor na napad Irana, a Al-Nassr, zbog trenutne situacije, ne želi riskirati putovanje u Teheran koje je planirano za manje od 20 dana. Zbog nedavnih događaja odgođena je i utakmica između Beitara iz Jeruzalema i Maccabija iz Haife u izraelskoj Premier ligi, koja se trebala igrati 1. listopada.

Unatoč napetostima, Iran ostaje ravnodušan kada je riječ o sportskim događajima, pa se nogometne utakmice i dalje igraju prema rasporedu. Sve utakmice se održavaju na predviđenim stadionima, a natjecanja teku uobičajenim tempom.

Inače, Al-Nassr je nakon dva kola nove sezone Lige prvaka ostvario jednu pobjedu i jedan remi, te s četiri boda drži četvrto mjesto na tabeli grupe Zapad.

Najnovije vijesti

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

0
Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!