NaslovnicaVijesti30-godišnji svjetski prvak dolazi u Barcelonu u besplatnom transferu!

30-godišnji svjetski prvak dolazi u Barcelonu u besplatnom transferu!

Barcelona već ozbiljno radi na sastavljanju tima za sljedeću sezonu, a španjolski mediji izvještavaju da su već postigli dogovor s prvim igračem kojeg će dovesti tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Riječ je o veznjaku iz Betisa, Guidu Rodríguezu (30), koji je s argentinskom reprezentacijom osvojio Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Unatoč Rodríguezevoj želji za ostankom, Betis nije htio produžiti ugovor s njim.

Navodno je Barcelona već sve dogovorila s njim još u ožujku, nakon što je postalo jasno da Betis neće računati na njega u idućoj sezoni.

Prema Transfermarktu, vrijednost mu je 24 milijuna eura, a Betis je jedini europski klub za koji je igrao.

Inače, redovito je pozivan u argentinsku reprezentaciju, ali uglavnom kao rezervni igrač koji ne ulazi s klupe.

Prošlog ljeta je upisao samo nekoliko minuta igre na dvije prijateljske utakmice, dok je na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrao samo 57 minuta u susretu drugog kola grupne faze protiv Meksika.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!