Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

9.11 Ponedeljak(LISTIC DANA)

Sreten

Recommended Posts

Liverpool - Birmingham

1 1,35 

Aik - Almtuna

1 1,55 

Skovde - Lugi

1 1,60

Liverpool nebi trebao previse filozofirat doma, a ova dva domaćina(hokej) pratim duze vrijeme i po meni  su cisti, a sad vidjet ćemo.Bojim se samo da Rafa ne experimentira sa postavom sutra na Anfieldu.

Odlicno, da dee_eye_dee ne bude jedini kojeg davimo za hokej sad mozemo i tebe  :P

A Liverpool, a ne znam, ne igra i dalje izgleda Gerrard al Torres valjda hoce, sam da ne prime gol jer im je obrana jako losa ove sezone, a jedan ce valjd zabit za 3 boda

Skovde - Lugi

1 1,60

...a ova dva domaćina(hokej) pratim duze vrijeme i po meni  su cisti...

Hmm koliko ja vidim kad sam pogledo ponudu ovaj skovde je rukomet, a ne hokej  :)

da je , pokuso sam se danas spojit s faxa da to ispravim al net nam je dole tjedan dana vec....ma ne brinu me ta dva nego Liverpool..:)

nego ima li tu neki topic di se parovi stave unapred da malo vidim sta vi drugi igrate..evo sutra srijeda niko jos nis nije stavio??

Ps: nadam se da ovim pitanjem nisam prekrsio pravila foruma i da necu dobit ban, ako je pitanje na krivom mjestu slobodno ga premjestite.

Hvala

Svatko ima pravo otvoriti topic pod listic dana sa danom i datumom za taj dan i napisati razmišljanja za taj dan, ukoliko je zanimljiva ponuda (samo jedan topic za jedan dan). Prije vikenda i LP-a često topic za te dane otvaramo ranije jer je u te dane ponuda zanimljiva, pa bude i više postova kao i posjeta...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use