Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 30.5.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Euroliga - KOŠARKA

2sR3Zre.jpgZpNDg28.jpg

EUROLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Hokej - Svjetsko prvenstvo

snoPbRr.jpgrcIqYaN.jpg

HOKEJ DIREKTNI LINK NA PONUDU

Tenis - Roland Garros

rclnYiO.jpg4isA797.jpg

TENIS - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.5. u 16:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Sabadell,Logrones,Lugo i Alcorcon to su četri kluba iz Španjolske Segunda Division koji se bore za ostanak u ligi.

Utakmica koja mi se najviše svidja za igrat je Logrones - Las Palmas, domaća momčad nema šta kalkulirat, moraju ići na pobjedu i očekivat bar kiks od Alcorcona ili Luga.

4F9D223A-00C9-4EB0-B115-1F932AAB9E14.jpeg.a4070b1fdff7e82b78569b58021fe130.jpeg

Kao što se vidi na tablici razlika je u jedan bod. Najveću prednost ima Logrones jer igraju protiv momčadi koja nemoze ni gore niti dolje, tako da je velika mogućnost da trener Las Palmasa će rotirati sa momčadi. Dok dva glavna konkurenta Lugo i Alcorcon imaju puno teze protivnike. Alcorconu dolazi prvoplasirani Espanyol koji želi pretpostavljam uci u 1.ligu kao prvak dok Lugo ide u goste Rayo Vallecanu kojem trebaju bodovi za Play off.

Znaci računica je jasna, ako od ove dvije momčadi samo jedna odigra nerjeseno ili izgubi i Logrones pobjedi, ostaju u ligi, znaci ovo je MUST WIN utakmica za Logrones!

prije 16 sati, IzudinB said:

Euroliga - KOŠARKA

2sR3Zre.jpg

Mislim da u utakmici za treće mjesto između Milana i CSKA nećemo vidjeti previše obrana. CSKA bi trebao biti bliži pobjedi ali over mi se nekako najviše sviđa.

U finalu me pak iznenađuje tako visok koeficijent na Efes, Efes koji očito ima problema sa završnicama utakmica jer je skoro opet prosuo veliku prednost protiv CSKA kao što im se desilo protiv Real Madrida dva puta. Ipak, mislim da je Efes bolja momčad od Barcelone koja je isto u polufinalu prokockala veće vodstvo i uspjela slaviti unatoč -7 pred kraju 3/4. Očekivao sam oko 1,40 na Efes...

prije 16 sati, Leedsfan said:

Sabadell,Logrones,Lugo i Alcorcon to su četri kluba iz Španjolske Segunda Division koji se bore za ostanak u ligi.

Utakmica koja mi se najviše svidja za igrat je Logrones - Las Palmas, domaća momčad nema šta kalkulirat, moraju ići na pobjedu i očekivat bar kiks od Alcorcona ili Luga.

4F9D223A-00C9-4EB0-B115-1F932AAB9E14.jpeg.a4070b1fdff7e82b78569b58021fe130.jpeg

Kao što se vidi na tablici razlika je u jedan bod. Najveću prednost ima Logrones jer igraju protiv momčadi koja nemoze ni gore niti dolje, tako da je velika mogućnost da trener Las Palmasa će rotirati sa momčadi. Dok dva glavna konkurenta Lugo i Alcorcon imaju puno teze protivnike. Alcorconu dolazi prvoplasirani Espanyol koji želi pretpostavljam uci u 1.ligu kao prvak dok Lugo ide u goste Rayo Vallecanu kojem trebaju bodovi za Play off.

Znaci računica je jasna, ako od ove dvije momčadi samo jedna odigra nerjeseno ili izgubi i Logrones pobjedi, ostaju u ligi, znaci ovo je MUST WIN utakmica za Logrones!

Bacite pogled na današnji susret Portugalske lige doigravanja za ostanak susret izmedju Rio Ave - FC Arouca neki dan su igrali prvu utakmicu gdje je FC Arouca dosta iznenađujuće pobjedila sa 3:0 rezultatom.

Večeras se igra uzvratni susret gdje ćemo znati posljednjega putnika za Portugalsku Primeira ligu. Rio Ave nema šta kalkulirat, oni će morati od prve minute krenuti napadački i lovit rezultat iz prve utakmice.

Rio Ave ima dosta solidnu momčad tako da sam malo iznenađen što si je ova momčad dopustila da igra doigravanje za ostanak.

Već sam rekao da očekujem da će Rio Ave sigurno krenuti lovit rezultat od prve minute, tako da će se sigurno dosta igrati na polovici gostujuće momčadi. Nije prvi puta da smo gledali kako neka ekipa uspije preokrenuti veliki rezultat iz prve utakmice i ako će se nešto pitat i gostujuću momčad, ali ja sam se odlučio na jednu po meni sigurniju varijantu.

8754A7C4-BC00-423E-80A9-43B2E4160BF7.thumb.jpeg.ae26909a33308cee19d59406703809a0.jpeg

Očekujem na današnjoj utakmici da bi mogli gledati jako puno kornera pogotovo na polovici gostujuće momčadi. Mislim da se isplati igrati zbroj kornera po ovom koef.!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use