Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

07.11.2009 Subota (Listic dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Single:

NK Osijek - NK Zagreb X2

Tecaj 2.10

malo me strah ovoga para,jer sam dobro upoznat sa situacijom mu osijeku i po meni ako nebude muljaza, a nebi trebalo jer se Osdijek bori za drugu poziciju Zagreb apsolutno nema sanse protiv rastrcanog i brzog osijeka...

Osijek uvjek imao problema sa zagrebom, gdje god da su igrali....dosta im je on težak protivnik...čini mi se kako je zagreb počeo bolje igrati nego prije i to nikako nisu sigurni bodovi za osijek....po mom mišljenju ovaj par je NO BET jer ima dovoljno drugih parova pa mi ga nije teško zaobič i preskočit ;D

Single:

NK Osijek - NK Zagreb X2

Tecaj 2.10

malo me strah ovoga para,jer sam dobro upoznat sa situacijom mu osijeku i po meni ako nebude muljaza, a nebi trebalo jer se Osdijek bori za drugu poziciju Zagreb apsolutno nema sanse protiv rastrcanog i brzog osijeka...

Bas zato sam i igro X2 jer vrlo moguce da Štimac povuce neke poteze izvan terena i osigura svojoj momcadi bod/ove. Koef na Osijek raste, sa 1.60 sad je 1.75 dok je na Zagreb pao sa 2.20 na 1.90 X2. Tako dobar koef na dvoznak vjerujem da treba probat iskoristit.

Single:

NK Osijek - NK Zagreb X2

Tecaj 2.10

Bas zato sam i igro X2 jer vrlo moguce da Štimac povuce neke poteze izvan terena i osigura svojoj momcadi bod/ove. Koef na Osijek raste, sa 1.60 sad je 1.75 dok je na Zagreb pao sa 2.20 na 1.90 X2. Tako dobar koef na dvoznak vjerujem da treba probat iskoristit.

A zašto ne odigrat oba daju gol? 

evo što ću odigrat...

Slaven B. - Lokomotiva   1   1,50

Wolves - Arsenal   2   1,40

Columbus - Carolina   1   2,00

Philadelphia - St.Louis   1X   1,30

mislim da je ukupan koeficjent 5,46 vrlo dobar i meni ne treba više parova na mom glavnom listiću...

jučer sam se kasno dignuo i nisam stigao složit tiket pa sam prepisao od tebe i još  dodao Monaco(koja faking pogreška >:( >:( >:( >:( >:()

evo što ću odigrat...

mislim da je ukupan koeficjent 5,46 vrlo dobar i meni ne treba više parova na mom glavnom listiću...

jučer sam se kasno dignuo i nisam stigao složit tiket pa sam prepisao od tebe i još  dodao Monaco(koja faking pogreška >:( >:( >:( >:( >:()

pa i monaco je trebao pobjedit....al ajd znaj kad će neka shit ekipa iznendait...

evo što ću odigrat...

pa i monaco je trebao pobjedit....al ajd znaj kad će neka shit ekipa iznendait...

u 11 kola nemaju  niti jedan bod i onda jučer osvoje prvi >:(  za ne povjerovat

evo što ću odigrat...

u 11 kola nemaju  niti jedan bod i onda jučer osvoje prvi >:(  za ne povjerovat

Glupi Burnley isto osvoji svoj prvi bod na gostovanju ove sezone, i to tako sto je zabio 3 gola Cityu... ne vjerujem

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use