Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.5. - Ponedjeljak 24.5. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Kakav debakl sa okladom na Eurosong u prošlom kolu... Ovog vikenda očekuje nas zadnje kolo u ligama petice. 

Moj tip u ovoj rubrici biti će pobjeda PSG-a protiv Bresta. PSG mora dobiti utakmicu i nadati se kiksu Lillea kako bi uzeli naslov, Lille pak osvaja naslov pobjedom međutim odigrali su poprilično slabu utakmicu u prošlom kolu. Bit će zanimljivo ispratiti u subotu u 19završnicu La Lige a onda u nedjelju i Ligue 1. 

Napoli vs Verona, Serie A jedinica 1,18 – 1,20

Ideja otvaranja Topica “Poslednja Sansa” je imala tri humana cilja. Prvi je bio, ekstremno bogacenje kolega sa Foruma. Drugi cilj je bio promocija kladjenja. Treci, i ubedljivo najhumaniji, jeste eventualno odvracanje od samoubistva kolega sa Foruma, ukoliko bi usledila crna serija u kladjenju. Zaustavicu se kod ovog treceg.

Cesto ste mogli na Forumu da procitate “pravim pauzu neko vreme...” kada bi neki kolega tesko pao/padao (u serijama). Ta izjava bi najcesce bila prvi korak u ocaju, dok bi drugi korak bio odlazak na najblizi, dovoljno visoki most. Treci korak bi bio skok na glavu. E zato je izmisljena “Poslednja Sansa”. Najpre, da promovise kladjenje, zatim da vam spase zivot, i na kraju da vas obogati, i promeni zivot zauvek. Izabrani su najbolji kockar na Forumu i dva administratora, sa idejom da pazljivim izborom iz bogate ponude, potencijalno spasu/promene nekome zivot.

Igrali smo gotovo punih pet meseci, od 01.01. pa do 23.05 i ako ste poslusali savet idejnog tvorca ovoga Topica, danas bi trebalo da ste bogatiji za 16.825.947 eura, dinara, dolara, maraka, eksera …. ne znam u kojoj valuti ste igrali predloge iz “Poslednje Sanse”. Ovo je bila garantovana zarada samo za disciplinovane kolege sa Foruma koji su poslusali savet idejnog tvorca Topica, da se pocne sa milion necega i da se nakon pada/padova, iznos uplate povecava.

To sto nismo zaradili vise, mnogo vise nego sto smo svi ocekivali je iskljucivo krivica dvojice amatera koji su igrali sa najboljim kockarem na Forumu. Sesnaest mizernih milona ciste zarade je jos i dobra zarada, s'obzirom na amaterizam dvojice ucesnika. Evo kako stoje stvari pred poslednju “Poslednju Sansu” u ovoj sezoni, pred poslednji weekend, i to nakon pet meseci, odnosno nakon tacno CETRDESET takmicarskih kola, prve istorijske sezone “Poslednje Sanse”

LeonardoDrugi trenutno zauzima prvo mesto sa devet promasaja iz 40 takmicarskih kola

Izudin trenutno zauzima poslednje mesto (zajedno sa Goksimom) sa deset promasaja iz 40 kola

Goksim trenutno zauzima poslednje mesto (zajedno sa Izudinom) sa deset promasaja iz 40 kola.

Dakle, od tri ucesnika prve, istorijske sezone “Poslednje Sanse”, nasi administratori zauzimaju poslednja dva mesta. Apsurd je da nemamo drugoplasiranog, vec samo najboljeg kockara na Forumu i dva poslednjeplasirana administratora, eeeeejj. Pre nego sto odlucimo sta da radimo sa amaterima iz “Poslednje Sanse”, iskoristio bih ovu administratorsku sramotu da postavim osam predloga administratorima, ucesnicima “Poslednje Sanse”:

Predlazem da prvo kleknete na kolena i trazite oprost kolegama koji su igrali vase predloge.

Predlazem da, ne ustajuci iz klececeg polozaja, vratite sav novac kolegama sa Foruma koji su izgubili igrajuci vase predloge iz “Poslednje Sanse”.

Predlazem da se predstavite kolegama sa Foruma, da kazete ko ste vi, kakvo ste imali detinjstvo, zasto se toliko lose kladite, sta se desava u vasim glavama kada predlazete da ce Barcelona pobediti Levante u gostima, ili kada u svetu “Poslednju Sansu” stavljate Eurosong.

Predlazem da svojim recima lepo objasnite kolegama sa Foruma, koji su razlozi vaseg fijaska, i kako je uopste moguce da LeonardoDrugi sa cak pet promasaja iz prvoga meseca (Goksim tek jedan promasaj), na kraju, nakon pet meseci, ipak izbije na prvo mesto.

Predlazem da svojim recima objasnite zasto ste vi administratori, a LeonardoDrugi nije, i po kom kriterijumu je Goksim vlasnik portala, a LeonardoDrugi nije?

Predlazem da se zauvek ukine Topic “Strategija Kladjenja” jer je beskoristan, i da se od danas uvazava jedina uspesna strategija u kladjenju, a to je, pazljivo slusati sta prica/pise na Forumu nas najbolji kockar, LeonardoDrugi.

Predlazem da se zauvek ukine Topic “Najdulji niz”jer nicemu ne sluzi, posto je jedino LeonardoDrugi u “Poslednjoj Sansi” CETRNAEST puta uzastopno pogodio svoje predloge, odnosno puna dva meseca, od 02.04 pa do 20.05 nije promasio ni jedan, jedini svoj predlog.

Predlazem da pitamo LeonardaDrugog da izbrise ono “Drugi” i u profilu postavi svoje ime kao LeonardoJedini, posto cak ni Leonardo da Vinci ne bi mogao da pogadja kladionicarske analize koliko pogadja nas LeonardoDrugi.

Predlazem da u sledecoj sezoni, samo LeonardoDrugi postavlja predloge u “Poslednjoj Sansi”, i ne samo to, predlazem da se Portal prepusti njemu, da on bude i vlasnik, i administrator, i supervizor i Bog i batina, kada je vec najbolji kockar na Forumu.

Inace, ne znam da li ste primetili, “Poslednja Sansa je pocela 01.01 a zavrsava se 23.05. a LeonardoDrugi nikada nije bio prvi na tabeli, to je postao tek 14.05 dakle u samom finisu, tek dva takmicarska kola pre zavrsetka sezone. Goksim je bio vise od dve trecine sezone na prvom mestu, a na poslednje, sramno mesto, je pao u predposlednjem takmicarskom kolu, poslednje sedmice “Poslednje Sanse” …. cccccccc

Izudin je razmisljao da bi bilo pametno u “Posledenju Sansu” stavljati Liverpool ili Barcelonu, verovatno razmisljajuci da od seljaka iz Rosarija moze biti koristi. Goksim je razmisljao da bi bilo pametno igrajuci cas na Psg, cas protiv plasticnih govana, a verovatno je i mislio da bi u pretposlednjem kolu “Poslednje Sanse” bilo pametno staviti i Eurosong. Kako su razmisljali, tako su i prosli, od tri ucesnika, oni su na poslednja dva mesta, eeejjjjj.

LeonarduDrugom sve pohvale na odlicnim prognozama, na pazljivom izboru, hvala mu na inicijativi da nas Forum bude human, hvala mu na teskom i iscrpljujucem radu, hvala mu na svakom euru, dinaru, dolaru, marki, ekseru … koji smo zaradili prateci njegove predloge. Mozemo samo pretpostaviti kakav je sjajan osecaj izazvati dva prepotentna, nadobudna administratora, i to jos na njihovom Forumu, i u sjajnom finishu i zvanicno potvrditi titulu ubedljivo najboljeg kockara na Forumu.

U ime svih kolega, zahvaljujemo se ucesnicima “Poslednje Sanse” na predlozima koji su mogli biti mnogo uspesniji, zelimo im sve najbolje u svakodnevnom kladjenju, i vidimo se sledece takmicarske sezone. Veliko hvala i administratorima sto su podrzali Topic, hvala im sto su imali nerava i strpljenja za postavljanje predloga, a posebno im se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu za “Poslednju Sansu”. Mi, ostale kolege sa Foruma dozvoljavamo LeonarduDrugome da kao idejni tvorac “Poslednje Sanse” sam odluci koji od administratora ispada na kraju sezone, u slucaju da sezonu zavrse sa istim brojem promasaja posto takva situacija nije predvidjena Pravilima. Dozvoljavamo LeonarduDrugom da za tu odluku iskoristi celo leto za razmisljanje, a sam neka odluci izmedju glave i razuma (Izudin ispada) i onoga sta kaze srce, stomak, dusa … (Goksim ispada).

Napoli vs Verona, Serie A jedinica, 1,18 – 1,20

Sada kada sam prvi, i ispred dvojice administratora u prvoj, istorijskoj sezoni “Poslednje Sanse”, mogao bih sezonu da zavrsim na dva nacina. Prvi je elegantan i sa stilom, i da za moj poslednji predlog postavim Inter, odnosno pobedu sampiona nad Udineseom. Na taj nacin bih se oduzio Interu sto mi je doneo slavu na Forumu, sto mi je doneo privilegiju da administratori izmene moju profilnu sliku, i na kraju Inter mi je omogucio da se zovem LeonardoDrugi. To bi bio zavrsetak sezone sa stilom, bez obzira sto su kladionice postavile kvotu od cak 1,40 misleci da je bitno sto ce Inter izvesti najverovatnije sareni sastav. Drugi nacin zavrsetka sezone bi mogao da bude da podrzim Atletico Madrid i da na taj nacin imam iluziju da igram zajedno sa njima za istorijsku titulu ispred seljaka iz Rosarija i najomrazenijeg gradskog rivala. Mogao bih da postavim i pobedu Juventusa nad Bolognom, za koju poneki (neprovereni) portali tvrde da je kupljena od strane velikog Juventusa, iako je moguce da im i pobeda ne bude dovoljna. Mogao bih da sezonu zavrsim i prilicno realnim predlogom da ce Tsitsipas pobediti u polufinalu Atp turnira u Lionu italijana Musettija po bednoj kvoti od 1,12

Ako neko uopste cita nas Forum, verovatno dobro zna, sta mislim o primitivcima sa juga, o seljacima iz Napulja. Primitivni sa malogradjanskim i seljackim mentalitetom, glupi kao qurci, sto i ne cudi cim dolase sa juga. Mogao bih da pisem do sutra o situacijama slicnim ovoj u nedelju kada sami za sebe odlucuju da li ce sledece sezone igrati Ligu Prvaka, a koja znaci golo prezivljavanje i za jedan Milan ili Juventus, a kamoli za siromasnu i primitivnu stoku sa juga. Seljaci sa juga cesto imaju obicaj da tvrde da je Juventus lopovski klub i da su barem pola osvojenih scudetta ili pokrali, ili namestili. Seljaci sa juga nikada nece promeniti svoj seljacki mentalitet i razumeti realnost, a ona glasi, tamo gde ima puno sunca tokom godine, tamo je uvek neko sr****. Ti primitivci nikada nece razumeti da su sami sebe bezbroj puta izbacili iz trke za titulu, cak i kada im je titula bila nadomak ruke (noge). Retko koji klub je imao ovako intezivnu sezonu kao seljaci sa juga. Kandidati za scudetto, ali i deo sezone sa pozicijom na tabeli van svih evropskih takmicenja, na korak sa produzenjem ugovora za trenera, pa do koraka od otkaza u sred sezone. Odlasci u karantin, pa do kolektivnog odbijanja igraca. Sezonu zavrsavaju sa dvomesecnom zabranom davanja izjava predstavnicima stampe, jer vlasnik kluba nije zadovoljan kada stampa seljake sa juga naziva provincijskim klubom. Nakon odlicne, da ne napisem furiozne zavrsnice, seljaci sa juga imaju priliku da sezonu zavrse plasmanom u Ligu Prvaka sledece sezone. I ne samo to, imaju priliku i da (mozda) dozive da omiljeni neprijatelj Juventus bude iza njih, i uz to finansijski propadne. Za to je dovoljno “samo” da pobede i da ih boli qurac za ostale rezultate. Pobeda nad Veronom bi bilo nesto najjednostavnije u ovoj sezoni, gledajuci poslednje rezultate seljaka sa juga. Verona iz ove sezone nije ni blizu toliko opasna ekipa, kakva je bila prosle sezone, i kada bi uspeli da zaboravimo da je Napulj gore mesto za zivot cak i od Splita, ovo bi trebalo da bude rutinska pobeda sto misle i kladionice, jer ni jedna ne kvotira pobedu juznjaka sa vise od 1,20.

Ako ne racunam igranje protiv njih, ne bih mogao da se setim kada sam Napoli stavio na tiket, u smislu da verujem da ti primitivci mogu i nekoga da pobede. Sada kada sam najbolji i na Forumu, a i u “Poslednjoj Sansi”, mogu sebi da dozvolim da stavim seljake sa juga kao moj poslednji predlog u prvoj, istorijskoj sezoni u “Poslednjoj Sansi”. Ako seljaci pobede, samo ce se potvrditi ono sto svi znaju, da sam ubedljivo najbolji kockar na Forumu. Ako seljaci ispuste Ligu Prvaka, topic “Poslednja Sansa” nece imati pobednika, ali sam siguran da administratori i pored toga nece spavati kao bebe.

Hej, administratori

ovaj gore post je bio samo predstava. zaista vam se zahvaljujem sto ste podrzali "Poslednju Sansu". Zahvaljujem vam se sto ste imali strpljenja i volje, i sto smo zajedno igrali.  Bilo mi je zaista i zadovoljstvo i privilegija igrati sa vama.  Pretvaracu se da se uopste nisam radovao kao malo dete kada sam izbio na prvo mesto "Poslednje Sanse" i najiskrenije cu vam pozeleti puno uspeha u svakodnevnom kladjenju.    

Prije nego što uopšte objavim tip za danas, želim da čestitam @LeonardoDrugi na fenomenalnoj pobjedi u Posljednjoj šansi. Svaka čast, bila je to fer i korektna borba i iskreno se nadam da ću se naći u njoj i sljedeće sezone, jer mi je bila čast da učestvujem sa dva fenomenalna analitičara. A zbog predstave ne brini ništa, jer smo navikli da Leonardo bude teatralan, a ništa manje nisam očekivao ni nakon pobjede :D. Sve čestitke i nadam se da ćemo uživati u ovom topicu i u novoj sezoni. Možda bi čak bilo dobro napraviti nešto slično i za EURO 2020, ali neka Leo odluči s obzirom da je on uzeo "Zlatnu loptu".

Za danas moj tip ide na Koln - Schalke 1 (1.36) bet365 - već sam pisao analizu u dnevnoj temi pa tamo pogledajte :) Sretno nam!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use