Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

05.11.2009. Četvrtak (Listić dana)

d_eye.dee

Recommended Posts

koliko je realno očekivati pobjedu Ajaxa sutra u tekmi sa Dinamom??

-evo par riječi koje sam kopirao sa HL starnice...

Bez ozlijeđenih Ismaila Aissatija (bedreni mišić) i Dennisa Romedahla (zadnja loža) nogometaši Ajaxa dolaze u Zagreb na dvoboj četvrtog kola Europa lige protiv Dinama...Zato će Nizozemce dopratiti 160 navijača, piše De Telegraaf, koji imaju pravo smjestiti se na tribine maksimirskog stadiona za razliku od navijača Dinama.Trener Martin Jol u kadru za maksimirski dvoboj ima 19 igrača. Posljednji kojeg je priključio 21-godišnji je Donald Mitchell. Od ozljede se pak oporavio Siem de Jong, koji se priključio suigračima.Nizozemski dnevnik piše da će Dinamo u četvrtak istrčati bez "najveće zvijezde i najboljeg igrača", ozlijeđenog Marija Mandžukića, te da također neće biti suspendiranog Milana Badelja.

-ja mislim da ajax ovdje ide na pobjedu jer bi s njom imao 8 bodova, a ne vjerujem kako ih Timisoara može prestić na tablici i da im je sutrašnja utakmica karta za drugi krug natjecanja...

Inače koef na Ajax je 2,20 a vjerujem da bi sutra (četvrtak) to mogao biti bonus par pa da će koef biti još veći...kakva su vaša razmišljanja?

Hm... Dinamo - Ajax...biti će zanimljivo...

Dinamo je u padu forme a uz sve to sigurno ih je pogodila odluka UEFE o gubitku 3 boda. Uz sve to atmosfera će biti tmurna jer neće biti navijaca, a Mandžukić i Badelj ne mogu igrati što je veliki hendikep za Dinamo.

Ipak, unatoč tome Ajax me nije impresionirao u prošloj utakmici gdje su slavili 2:1, međutim Dinamo je odigrao jako lošu utakmicu i čudi me da je Dinamo sa tako slabom igrom samo minimalno poražen tj. da Ajax nije kapitalizirao premoc na terenu znatnije... Pogotovo treba uzeti u obzir i da je prvi gol pao iz nepravedno dosuđenog penala za Ajax u 1'minuti...

Nebi se iznenadio da bude neki X, ali realno gledano sva tri znaka su moguca. Ajax je kvalitetniji, međutim Dinamo se sigurno neće predati a pitanje je i tko će biti motiviraniji. Ako su izgubili 2:1 u Amsterdamu mogli bi uzeti barem bod kod kuće, međutim gledano po formi Ajax je u velikoj prednosti...

Najpametnije... NO BET...

Budući da je danas "zadnji dan" za uplatiti voaj bet prije ovog kola, prenosim link ovdje:

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1043.msg5665.html#new

Dakle, koef. na prolaz skupine Anderlecht je 1,35 trenutno (bio je i veci dok nisu registrirali Dinamu -3 boda, međutim i dalje j mislim da se ovo isplati uzeti).

Danas Anderlecht i Temišvar igraju međusobno i ako Anderlecht pobjedi gotovo sigurno prolazi dalje. Koef. na pobjedu je oko 1,50 dok je 1X 1,10. Ako i ne pobjede već remiziraju opet igraju kod kuće protiv Dinama, a uz sve to Temišvar ima puno teži raspored... Ma da ponovo ne pišem sve, više imate na datom linku...

evo što sam ja danas odigro na jednom listiću...

Verdasco - Tipsarević   1

17Španjolska - 17Burkina Faso   1

Čilić - Troicki   1

Sporting - Ventspils   1

Anderlecht - Timisoara   1

Rapid - Hapoel    3 i više golova

Dinamo - Ajax   x2

za mene nista novo....naviko sam da me jedan par sruši...  >:( >:( >:( >:( >:(

valjd ću jednom pogodit sve parove......a ne padat na 1,20 koeficjentima (nikad ih više neću igrat).....1,40 najmanje što igram sve manje propuštam

evo što sam ja danas odigro na jednom listiću...

Verdasco - Tipsarević   1

17Španjolska - 17Burkina Faso   1

Čilić - Troicki   1

Sporting - Ventspils   1

Anderlecht - Timisoara   1

Rapid - Hapoel    3 i više golova

Dinamo - Ajax   x2

za mene nista novo....naviko sam da me jedan par sruši...  >:( >:( >:( >:( >:(

valjd ću jednom pogodit sve parove......a ne padat na 1,20 koeficjentima (nikad ih više neću igrat).....1,40 najmanje što igram sve manje propuštam

Šteta. Lijep listic. Valjda će biti bolje... Ni mene ne maze rezultati u zadnje vrijeme... :-\

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use