Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

04.11.2009. Srijeda (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Rubin - Barcelona 2

Gledam Barcelona bi morala ovo dobit, razmilsljam da ih ubacim na listic. Ceka ih jos gostoavnje u Kievu i kod kuce s Interom. Ipak se rado o debitantu LP-a i aktulanom (iako ne zasluzenom) europskom prvaku. Barca bi ovo mogla dobit i sa hendiem koliko god Rubin bio opasan cuda se ne događaju dva puta zaredom.

Slažem se za Barcelonu i ja ću je sutra sigurno odigrati, međutim treba uzeti u obzir da je navodno jako loš teren u Rusiji i da kvaliteta Barcelone neće moći doći toliko do izražaja kao na dobrom terenu. Ipak, unatoc tome vjerujem u njihovu pobjedu, pogotovo jer će imati motiv više, nakon kiksa sa njima na Nou Campu gdje je Rubin iz 2 udarca iz kontre dao 2 gola... Sumnjam da će to ponoviti, a i Barcelona mora shvatiti ovu utakmicu ozbiljno jer situacija u grupi nije bajna ako ne pobjede danas...

4/Dinamo Kijev-Inter M X2 (1,55) zbroj žutih kartona (Hrvatska Lutrija)

Dakle čeka nas izuzetno bitna utakmica za obje ekipe. Prošlo kolo su se ove ekipe susrele i bičlo je čak 8 žutih kartona na utakmici (4:4). Do sada je Inter skupio 9, a Dinamo Kiev 8 žutih kartona u 3 kola. Obje ekipe spadaju u nekorektnije i često utakmice završavaju sa dosta kartona. Inter je nešto bolji kod kuće, ali u gostima redovito dobiva barem 2 žuta kartona... Druge klad. su postvile marginu 4,5/ što je realnije ali mislim da će i to biti pređeno...

Sudi     Layec

btw. fortuna daje 1,60 da će biti 5 žutih i više...

Kakva su mišljenja za utakmicu

Fenerbahce - Cibona

Ja sam gledao odigrat 1 na turke...

Ma to bi trebala bit jedinica al premal je koef... osim ak neces za veliki ulog

Ja cu danas:

Fiorentina - Debrecen 1

Arsenal - Alkmaar 1

Sevilla - Stuttgart 1

Dinamo Kijev - Inter Milan 4 i više žuta kartona na utakmici

Rubin Kazan - Barcelona  više od 3 žuta kartona na utakmici

Fiorentina bi se mogo igrat i hendikep zato sto ce sigurno vijat gol razliku, dok Sevilli odgovara i nerijeseno tako da ako igrat s vecim ulogom mozda bolje preskocit taj par. Na utakmici Rubin - Barcelona navodno temperatura -1, umjetna trava i jako loš teren... to ce otezat barceloni pobjedu do koje bi ona ipak trebala doci al razmisljam kad pocnu Messi, Iniesta, Ibrahimovic itd... trcat s loptom rušit ce ih rusi ko letve.. trebalo bi bit zutih na utakmici sigurno vise od 3 a koef je odlicnih 1.70 u lutriji

Dosta sam razmišljao o Barceloni i vjerujem da će pobjediti, međutim činjenica je da su u padu forme, da su Rusi u euforiji te da su na domacem terenu neugodni. Našao sam bet koji se placa sa 1,50 (koliko i pobjeda Barcelone) a puuuno sam sigurniji da će proci.

[b]Unibet daje 1,50 da će Barcelona imati više udaraca u okvir gola što je must take IMO.[/b] Očekujem da će Barcelona dominirati, napadati i dosta pucati izvana budući da će biti težak teren i nece moci igrati igru kratkih pasova bez greške, kao inace.

Recimo da je do sada Barcelona uputila (u 3 kola) 27 udaraca u gol i 26 udaraca koji nisu išli u okvir gola, dok je Rubin uputio 10 udaraca u okvir gola u 3 utakmice i 6 izvan gola.

Prošlu utakmicu je Barcelona uputila 13, a Rubin 3 udarca u okvir gola.

Ovo stvarno preporučujem svima da odigraju jer vjerujem da je VB, kao i kartone za utakmicu Dinamo Kiev - Inter...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Također planiram odigrati pobjedu Liverpoola (3,20) budući da smatram da koef. nije realan. Ok, ne igra im Gerrard i u lošoj su formi, međutim i dalje je to respektabilna ekipa sa odličnim igračima, a i Benitez, koji je pod pritiskom, je pokazao da je više puta majstor u ovakvim utakmicama. Prošle ili pretprošle godine je bila identična situacija i Liverpool je morao pobjediti Lyon u gostima što sam i igrao po sličnom koef. i tada sam pogodio. Nadam se da ću i danas. 

Liverpoolu igra samo pobjeda, dok bi Lyon bio zadovoljan i bodom a i poraz za njih nije katastrofalan. Rijetko kada je Liverpool ispao u ovoj fazi i siguran sam da Frank De Bleeckere neće, u najmanju ruku, odmoći Liverpoolu svojim suđenjem.

Ako danas Liverpool dobije igra u gostima kod Debrecena što IMO dobija, i onda bi u zadnjem kolu trebao pobjediti Fiorentinu kod kuće za prolaz. Lyon u zadnjem kolu igra kod kuće sa Debrecenom i to su im gotovo sigurna 3 boda, a sa tih 3 i do sada sakupljenih 6 bodova oni idu dalje.

Sve u svemu mislim da će Liverpool danas slaviti, i da bi na kraju skupinu molgi proći Liverpool i Lyon, dok bi Fiorentina bila treća...

evo što sam pročito na jednom drugom forumu...

Fenerbahce - Cibona 04.11.09.

Bogdan Tanjević(trener fenerbahcea) je izjavio za ovu utakmicu :

"To je utakmica koju moramo pobijediti ali imamo mnogo ozlijeđenih i bolesnih igrača , što za nas čini jako tešku ovu utakmicu protiv Cibone. Nismo baš stvarno spremni za utakmicu i malo smo melankonični prije početka utakmice. Imamo još i problem zbog igranja u praznoj dvorani. I u euroligi i u domačem prvenstvu još uvijek čekamo da navijači dođu i podrže nas. Nadam se da če doći danas i podržati nas kao što su to ranijih sezona činili."

Za Fenerbahce Willie Solomon je suspendiran za ovu utakmicu , Emir Preldzić je imao gripu i nije trenirao 2 dana , Tarance Kinsey (vodeći strijelac) ima probleme sa rebrima i pokušava ga se oporaviti za utakmicu , Giriček i Serhat Cetin vuku lagane ozlijede (vjerovatno će nastupiti obojica) a Rasim Basak je ozlijedio ruku.

Cibona nema problema sa izostancima i dolazi u kompletnom sastavu na ovu utakmicu.

Probati da Cibona neče izgubiti sa hendikepom (postavljeno 13.5).

Sretno!

a drugi korisnik tog foruma je rekao NO BET....tako da mislim da cu ih ja poslušat...

evo jedan rekreativni

Fiorentina-Debrecen  1

Sevilla-Stuttgart        1

Rubin-Barcelona  više od 3 žuta

Dinamo Kijev-Inter M.  4 i više žutih

New Jersey-Denver    2

Minnesota-Boston      2

Florida-Carolina            1

Lyon-Liverpool    oba daju gol

New Orleans-Dallas      2

Arsenal-AZ Alkmaar      1

Dosta sam razmišljao o Barceloni i vjerujem da će pobjediti, međutim činjenica je da su u padu forme, da su Rusi u euforiji te da su na domacem terenu neugodni. Našao sam bet koji se placa sa 1,50 (koliko i pobjeda Barcelone) a puuuno sam sigurniji da će proci.

Unibet daje 1,50 da će Barcelona imati više udaraca u okvir gola što je must take IMO. Očekujem da će Barcelona dominirati, napadati i dosta pucati izvana budući da će biti težak teren i nece moci igrati igru kratkih pasova bez greške, kao inace.

Recimo da je do sada Barcelona uputila (u 3 kola) 27 udaraca u gol i 26 udaraca koji nisu išli u okvir gola, dok je Rubin uputio 10 udaraca u okvir gola u 3 utakmice i 6 izvan gola.

Prošlu utakmicu je Barcelona uputila 13, a Rubin 3 udarca u okvir gola.

Ovo stvarno preporučujem svima da odigraju jer vjerujem da je VB, kao i kartone za utakmicu Dinamo Kiev - Inter...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Na poluvremenu 4:1 u korist Barcelone u udarcima u okvir gola... Bio je isti koef. kao i na pobjedu Barcelone i mislim da je ovo bila puno bolja opcija za odigrati. Nadam se da netko i je...

odigrao bi to ali nisam regan na unibet :-[

nema niti još jednoga kartona pa znači da padam  >:( >:(

nisam igrao kartone na toj utakmici, međutim očekivao sma da će biti minimalno 3 žuta. Ipak sudac nije baš među onima koji se razmahuje kartonima, iako je jutros na uefa.com pisalo da sudi drugi sudac, tj. zamjenili su suce sa te i utakmice intera, ali su i ispravili grešku...

odigrao bi to ali nisam regan na unibet :-[

nema niti još jednoga kartona pa znači da padam  >:( >:(

nisam igrao kartone na toj utakmici, međutim očekivao sma da će biti minimalno 3 žuta. Ipak sudac nije baš među onima koji se razmahuje kartonima, iako je jutros na uefa.com pisalo da sudi drugi sudac, tj. zamjenili su suce sa te i utakmice intera, ali su i ispravili grešku...

2 žuta i još 12 minuta... možda Vam i prođe bet...

4/Dinamo Kijev-Inter M X2 (1,55) zbroj žutih kartona (Hrvatska Lutrija)

Dakle čeka nas izuzetno bitna utakmica za obje ekipe. Prošlo kolo su se ove ekipe susrele i bičlo je čak 8 žutih kartona na utakmici (4:4). Do sada je Inter skupio 9, a Dinamo Kiev 8 žutih kartona u 3 kola. Obje ekipe spadaju u nekorektnije i često utakmice završavaju sa dosta kartona. Inter je nešto bolji kod kuće, ali u gostima redovito dobiva barem 2 žuta kartona... Druge klad. su postvile marginu 4,5/ što je realnije ali mislim da će i to biti pređeno...

Sudi     Layec

btw. fortuna daje 1,60 da će biti 5 žutih i više...

Na poluvremenu 3 žuta... dakle treba još jedan, što vjerujem da će biti...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use