Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 7.5.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

0tFtsEz.jpgxp4qIEx.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

ITIX6dv.jpga4huxYH.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

EVQcDV5.jpgTc2gyUO.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

tM9CEP4.jpgodaWGGF.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

dNEAlhr.jpgrrqAVMP.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.5. u 15:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Leicester - Newcastle 1 (1.40) bet365

Nakon jučerašnjeg fenomenalnog dana, kojeg ste nadam se ispratili nastavljamo skupljati budžet za vikend. Večeras će Leicester ugostiti Newcastlea. Lisice su jedna od najboljih momčadi u engleskom prvenstvu i ovog tjedna su favoriti protiv Newcastlea. Kako stvari stoje, ekipa Brendana Rodgersa nalazi se na trećem mjestu na tabeli, sa pet bodova prednosti u odnosu na petoplasirani West Ham. Imajte na umu da će prve četiri momčadi osigurati automatski ulazak u Ligu prvaka, a to im je svakako cilj.

Sa samo četiri preostale utakmice do kraja sezone, pet bodova čini se ugodnim vodstvom. Ipak, West Ham igra protiv Evertona i mogao bi ispustiti bodove. Zbog toga bi Lisice ovdje sa pobjedom mogle dodatno poboljšati svoje vodstvo na tabeli.

Velike su šanse da će se to dogoditi, jer su njihovi protivnici iz Newcastlea trenutno na 17. mjestu na tabeli, posljednjem sigurnom mjestu. U teškoj u situaciji, te u velikom broju primaju golove, međutim, imaju čak devet bodova više od Fulhama, tako da je skoro pa nemoguće da ih sustignu. Fulham u naredne četiri utakmice igra protiv Burnleya, Southamptona, Manchester Uniteda i Newcastlea.

Newcastle također nije sjajan na gostujućim terenima ove sezone, dok imaju katastrofalan rekord u međusobnim omjerima protiv Leicestera. Zbog toga očekujem pobjedu Leicestera. Lisice su bez poraza u 23 od prethodnih 28 mečeva, dok su pobijedili u šest od posljednjih devet.

Što se tiče gostiju, oni su bez pobjede u 21 od prethodnih 25 utakmica, dok na gostovanjima imaju samo tri pobjede od rujna 2020. godine.

Leicesteru nedostaju Barnes, Justin i Morgan, dok na drugoj strani nema Darlowa, Frasera, Haydena, Lascellesa i Schara. Sretno!

Screenshot_35.jpg

DIREKTNI LINK!

Real Sociedad - Elche 1 (1.50) bet365

Sociedad je jedna od najboljih momčadi u španjolskom prvenstvu ove sezone i trenutno zauzimaju peto mjesto. Kako bi osigurali kartu za Europsku ligu, borit će se sa Villarrealom i Betisom za petu i šestu poziciju, s obzirom da te dvije pozicije vode direktno u Europsku ligu, dok sedma na kojoj se nalazi Betis vodi u kvalifikacije. Dijeli ih samo dva boda od Betisa i ova utakmica je za njih must-win ako žele ostati na petoj poziciji. Sa četiri utakmice preostale do kraja sezone, pobjeda bi ovog vikenda bila izuzetno korisna za domaćina.

Elche se naalzi na 19. mjestu na tabeli, a ove sezone su uspjeli ostvariti samo šest pobjeda. Oni su ujedno bili jedan od najgorih timova u gostima ove sezone, sa ukupno dvije pobjede na strani do sada. Imajte na umu da su postigli najmanje golova u gositma, dok su samo dva tima primila više golova od njih.

Sociedad je na gostovanju u posljednjoj utakmici izgubio 1-0 protiv Huesce, dok je Elche u međuvremenu izgubio na domaćem terneu protiv Atletico Madrida.

Domaćini su neporaženi u pet od posljednjih sedma utakmica, dok je tako bilo u 15 od posljednjih 20 na domaćem terenu. Oni također imaju izvanredan rekord protiv Elchea. Budite oprezni sa ulozima, s obzirom da Elche ima samo jedan bod manje od sigurne zone i bore se za opstanak. No sve statistike ukazuju da oni ovdje nemaju neke šanse protiv Sociedada koji je mnogo bolji i kvalitetniji tim što su i pokazali ove sezone.

Fernandez, Gonzalez, Illarramendi, Merino, Muno, Pacheco i Sangalli su van terena, dok je Zubeldia pod upitnikom za Sociedad. Na drugoj strani nema samo Carrilla i Mojice. Sretno!

Screenshot_36.jpg

DIREKTNI LINK!

prije 21 sati, IzudinB said:

1. HNL

dNEAlhr.jpg

Izuzetno bitan i zanimljiv dan u borbi za opstanak u HNL-u. Lokomotiva na koju cijeli tjedan raste koeficijent ugošćuje Slaven Belupo koji je donekle sigurniji ali nije još matematički osigurao opstanak. Istri su bodovi pak neophodni kod Šibenika. Podsjećam da je Istra Šibenik izbacila iz kupa i mislim da su favoriti i danas, ne znam zašto čak 2,80 na Istru kojoj trebaju bodovi. 

U prve dvije utakmice možemo očekivati i dosta nervoze i kartona. 

Ono glavno je večeras na rasporedu u 21:00 - Lens - Lille 

Možda i posljednja šansa PSG-u da preuzme prvo mjesto jer je ovo posljednji pravi ispit Lilleu. Nakon ovoga ostala su još dva kola gdje imaju relativno laganije protivnike. Naravno, nije isključeno da se i onda posklznu ali daleko najteži ispit im je danas. Ako Lille pobjedi sve do kraja osvaja naslov za što bet365 daje 2,20. Ako pak danas kiksaju onda PSG sam odlučuje o svojoj sudbini. U nedjelju gostuju kod Rennesa što također nije lagana utakmice, koeficijent od 1,85 na PSG dosta govori međutim nakon ispadanja iz Lige Prvaka vjerujem da će do pobjede u nedjelju. 

Lens je u zadnjem kolu igrao sa PSG-om te je odigrao izuzetno dobru utakmicu i imao par poluprilika u prvom poluvremenu. Da nije bilo greški u obrani iz kojih je PSG poveo pitanje je kako bi utakmica završila. Prema prikazanoj igri vjerujem da Lens danas neće biti poražen. Lille je imao jako puno sreće i protiv PSG-a, i protiv Metza koji nije iskoristio kazneni udarac na otvaranju utakmice a o susretu sa Lyonom gdje je Lyon ispustio 2:0 da ni ne govorim. 

Koeficijent 2,00 na Lille dosta govori koliko bookmakeri cijene Lens te se nadam i vjerujem da Lille danas ne uzima sva tri boda. U svakom slučaju čeka nas izuzetno zanimljiva utakmica. 

prije 12 minute, Goksim said:

Izuzetno bitan i zanimljiv dan u borbi za opstanak u HNL-u. Lokomotiva na koju cijeli tjedan raste koeficijent ugošćuje Slaven Belupo koji je donekle sigurniji ali nije još matematički osigurao opstanak. Istri su bodovi pak neophodni kod Šibenika. Podsjećam da je Istra Šibenik izbacila iz kupa i mislim da su favoriti i danas, ne znam zašto čak 2,80 na Istru kojoj trebaju bodovi. 

U prve dvije utakmice možemo očekivati i dosta nervoze i kartona. 

Ono glavno je večeras na rasporedu u 21:00 - Lens - Lille 

Možda i posljednja šansa PSG-u da preuzme prvo mjesto jer je ovo posljednji pravi ispit Lilleu. Nakon ovoga ostala su još dva kola gdje imaju relativno laganije protivnike. Naravno, nije isključeno da se i onda posklznu ali daleko najteži ispit im je danas. Ako Lille pobjedi sve do kraja osvaja naslov za što bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje 2,20. Ako pak danas kiksaju onda PSG sam odlučuje o svojoj sudbini. U nedjelju gostuju kod Rennesa što također nije lagana utakmice, koeficijent od 1,85 na PSG dosta govori međutim nakon ispadanja iz Lige Prvaka vjerujem da će do pobjede u nedjelju. 

Lens je u zadnjem kolu igrao sa PSG-om te je odigrao izuzetno dobru utakmicu i imao par poluprilika u prvom poluvremenu. Da nije bilo greški u obrani iz kojih je PSG poveo pitanje je kako bi utakmica završila. Prema prikazanoj igri vjerujem da Lens danas neće biti poražen. Lille je imao jako puno sreće i protiv PSG-a, i protiv Metza koji nije iskoristio kazneni udarac na otvaranju utakmice a o susretu sa Lyonom gdje je Lyon ispustio 2:0 da ni ne govorim. 

Koeficijent 2,00 na Lille dosta govori koliko bookmakeri cijene Lens te se nadam i vjerujem da Lille danas ne uzima sva tri boda. U svakom slučaju čeka nas izuzetno zanimljiva utakmica. 

Šibenik isto nije još siguran 7 bodova je ispred zadnje Istre a imaju Osijek, Hajduk i Dinamo do kraja, svakako zanimljiva utakmica isti slucaj sa Slavenom koji ipak ima nešto lakši raspored.

Oreščanin: Sad nas čekaju najveći klubovi, a mi volimo izazove

GORICA u petak, u 33. kolu HNL-a, dočekuje Osijek.

Domaćinima treba pobjeda kako bi održali Rijeku na sigurnoj distanci, dok se Osijek nada da s tri boda može održati kakav-takav pritisak na vodeći Dinamo.

Gorica je u zadnja dva kola upisala dvije pobjede i tako povratila formu, a Osijek je s tri uzastopna remija nade u naslov prvaka sveo na teoriju.

Gorica do kraja prvenstva, osim s Osijekom, igra s Hajdukom, Dinamom i Rijekom.

"Ulazimo u zadnji ciklus natjecanja i čekaju nas naša četiri najjača kluba po tradiciji i budžetu. Mi volimo ovakve utakmice i pokazivali smo do sad da volimo izazove. Osijek je i dalje u borbi za prvo mjesto, ali mi imamo naše ciljeve i sutra ćemo napraviti sve da iz te utakmice izvučemo što je više moguće", rekao je trener Gorice Siniša Oreščanin.

"Osijek je dobra momčad, teško je igrati protiv njih, ali u svakoj utakmici postoji šansa za pobjedu. Razgovaramo, pripremamo se... Uvijek postoji respekt prema protivniku, ali nikoga se ne bojim. Kažem, uvijek postoji šansa da dođeš do pobjede, a ako je protivnik dobar, onda je sve skupa još zabavnije. Zanimljivije je kad je izazov veći", dodao je Matthew Steenvoorden.

Izvor: index.hr

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Newcastle - West Ham - Pobjeda Newcastlea sa dva ili više golova razlike (2.20) bet365 Domaćini ulaze u ovaj susret s puno optimizma, nakon što su upisali tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima. Posljednja je ostvarena prije dva tjedna, kada su preokretom svladali Nottingham Forest rezultatom 3-1. Newcastle je u odličnoj formi, s tri uzastopne pobjede protiv momčadi poput Chelseaja, Arsenala i Nottingham Foresta. Na domaćem terenu su jaki i čini se da su uhvatili pravu formu, a situacija u svlačionici je idealna nakon reprezentativne pauze. S druge strane, West Ham proživljava razočaravajuću sezonu. Momčad Julena Lopeteguija ostvarila je samo tri pobjede u prvih 12 kola i nalazi se na 14. mjestu ljestvice. U ovaj susret ulaze nakon remija bez pogodaka protiv Evertona na svom terenu. West Ham je primio sedam pogodaka u uzastopnim gostujućim porazima protiv Tottenhama i Nottingham Foresta. Trener Eddie Howe suočava se s nekoliko problema u obrani. Dan Burn neće nastupiti zbog suspenzije nakon petog žutog kartona, dok su Jamaal Lascelles, Sven Botman i Emil Krafth ozlijeđeni. Lloyd Kelly trebao bi zamijeniti Burna, a na desnom beku, unatoč mogućem povratku Kierana Trippiera, očekuje se nastup Tina Livramenta, koji je impresionirao nakon debija za englesku reprezentaciju. Momčad Julena Lopeteguija također ima problema s izostancima. Mohammed Kudus odrađuje suspenziju, dok je Niclas Fullkrug izvan terena zbog ozljede Ahilove tetive. Povratak Edsona Alvareza nakon suspenzije bit će od velike važnosti za vezni red, dok bi Crysencio Summerville mogao iskoristiti priliku na lijevom krilu. Lukasz Fabianski najvjerojatnije će zadržati svoje mjesto na golu, iako se očekuje povratak Alphonsea Areole nakon lakše ozljede. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Kelly, Hall; Willock, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Isak, Joelinton West Ham: Fabianski; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Paqueta, Soucek, Summerville; Antonio Očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina. Newcastle bi mogao slaviti s najmanje dva gola razlike, a kvota za takav ishod iznosi 2.20 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 24.11. u 19:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Hej @fic Procitao sam ovaj tvoj post. Prvo sto mi je palo na pamet jeste jedan citat koji cu podeliti sa tobom. Kaze ovako: "...ljudi koji brane tvoje ime dok nisi tu, su tvoji najodaniji prijatelji..." Dobrodosao nazad u svetu Poslednju Sansu, kolega.   Danas sam dobio neke napade dobrote, pa cu ovde sa tobom i ostalim kolegama sa Foruma da podelim jos neke citate, da svi iskoristimo dok me jos drzi dobrota Ne pruzaj ruku da bi nesto dobio, ako je nisi ispruzio da bi nesto dao Ako ne mozete uciniti velike stvari, ucinite male stvari na sjajan nacin Svi zele da promene svet, ali niko ne zeli da promeni sebe. Nema potrebe da svoje probleme govorite drugima. 80% ljudi nije briga za vase probleme, a onih 20% je drago sto ih imate. Ako upadnete u vodu, ljutite se na sebe, ne na potok. Ako zelite dugu, morate podneti i kisu
    • Ovdje ću kratko jer bi se tema posljednje šanse trebala zatvoriti, a i prikladnije je ovdje. Iskreno nisam nešto uzbuđen na klađenje u zadnje vrijeme, čak mi se ni parovi za posljednju šansu ne traže. Dakle, nije ljutnja na nikoga, jednostavno samo odmor od klađenja. No, vidio sam da je kolega @LeonardoDrugi uložio napore da nastavim. Nisam sve čitao, ali eto idem najviše zbog njega probat barem odraditi sezonu. Nismo se baš podnosili, jedan drugog, a upravo je on taj koji se trudio zadržati me na forumu. Ima dosta stvari u kojima se i slažem sa njim, da ne bi bilo da baš različito mislimo o svemu. I samom mi je glupo odustati tokom natjecanja pa eto. Više manje ionako i dalje pratim rezultate pa mogu opušteno postavljat par u PŠ. Postavio sam prijedlog za ovo kolo pa ćemo vidjeti dalje. Također, molio bih da mi se par za prošlo kolo poništi jer ga nisam postavio. Postavio bih rukomet, hendikep na Fredericiu u Ligi prvaka što bi prošlo, ali htio sam pauzu. Da sam bio spriječen iz nekog razloga pa ajde, ali nisam. Kolege su imale loše kolo pa ko me j... što to nisam iskoristio. Tako da @IzudinB slobodno stavljaj promašaj.
    • Kad me već kolega @LeonardoDrugi toliko poziva da nastavim, idem opušteno probati. U gužvi sam, prošao sam samo današnju ponudu pa neka ide dvoznak na Dinamo za kojeg očekujem i da pobjedi utakmicu. Danas: Dinamo - Rijeka 1x ,1.2 SuperSport
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use