Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

03.11.2009 Utorak (Listic Dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Ja cu danas probat triple:

Milan - Real Madrid oba daju gol

Arsenal - Alkmaar 1

Fiorentina - Debrecen 1

Tecaj 2,54

Rubin - Barcelona 2

Gledam Barcelona bi morala ovo dobit, razmilsljam da ih ubacim na listic. Ceka ih jos gostoavnje u Kievu i kod kuce s Interom. Ipak se rado o debitantu LP-a i aktulanom (iako ne zasluzenom) europskom prvaku. Barca bi ovo mogla dobit i sa hendiem koliko god Rubin bio opasan cuda se ne događaju dva puta zaredom.

El Nino mora pod nož!

Tekst: Totalsport

Foto: AFP

LONDONSKI tabloid The Sun donosi vijest kako bi španjolski napadač Liverpoola Fernando Torres, ponajbolji nogometaš momčadi s Anfielda, mogao uskoro biti podvrgnut operaciji prepona.

Liverpool u srijedu gostuje kod Lyona u 4. kolu skupine E Lige prvaka, a Torres je najavljen da će nastupiti u toj utakmici zbog njene važnosti.

Naime, Lyon je vodeći u skupini sa 9 bodova, Fiorentina druga sa 6, dok Redsi drže tek treće mjesto sa 3 boda te će na Gerlandu morati ganjati pobjedu.

"Dva dana nakon utakmice s Fulhamom i dalje osjeća probleme. Ne osjeća se ugodno i moramo ga zaštititi. Fernando ne može igrati dobro kada ga se forsira. Moguće je da će, ako ga forsiramo previše, morati dugo pauzirati. Ali moramo ga voditi u Lyon,k jer nemamo puno opcija u napadu",  rekao je menadžer Liverpoola Rafa Benitez.

The Sun piše kako bi Torres nakon utakmice s Lyonom, već u četvrtak, lako mogao biti podvrgnut operativnom zahvatu, nakon kojega bi mogao izbivati s travnjaka neka dva mjeseca.

Benitez u utakmici s Lyonom definitivno neće moći računati na ozlijeđene Stevena Gerrarda, Martina Škrtela i Alberta Riere, dok su upitni nastupi Glen Johnson, Fabio Aurelio, Daniel Agger i David Ngog.

http://www.index.hr/sport/clanak/el-nino-mora-pod-noz/458152.aspx

Nije mi draga ova vijest, međutm ovo treba iskoristiti i odigrati da će najbolji strijelac lige biti Drogba koji je do sada dao 9 golova, dok je Torres dao 10 golova, međutim stanka od 2 mjeseca je jako teško nadoknadiva... (Naravno i "Lay" Torres na betfairu je pametan potez)

Više o parovima LP-a kasnije...

Rubin - Barcelona 2

Gledam Barcelona bi morala ovo dobit, razmilsljam da ih ubacim na listic. Ceka ih jos gostoavnje u Kievu i kod kuce s Interom. Ipak se rado o debitantu LP-a i aktulanom (iako ne zasluzenom) europskom prvaku. Barca bi ovo mogla dobit i sa hendiem koliko god Rubin bio opasan cuda se ne događaju dva puta zaredom.

Slažem se za Barcelonu i ja ću je sutra sigurno odigrati, međutim treba uzeti u obzir da je navodno jako loš teren u Rusiji i da kvaliteta Barcelone neće moći doći toliko do izražaja kao na dobrom terenu. Ipak, unatoc tome vjerujem u njihovu pobjedu, pogotovo jer će imati motiv više, nakon kiksa sa njima...

Evo nekih razmišljanja...

Danas ću odigrati par manjih listica budući da u pobjedu niti jedne ekipe nisam pretjerano siguran i dosta je škakljivih parova, pa sam se koncentrirao na razrade utakmica koje rijetko tko igra. Nažalost, granice za kartone je vecina kladionica IMO dosta realno postavila...

Unibet daje 1,50 da će Chelsea imati zbroj kaznenih bodova ispod 20,5. To mi se čini zicerom i mislim da sigurno prolazi budući da je Chelsea jako korektna ekipa i do sada su sakupili 5 žutih kartona u 3 utakmice. U prošloj utakmici sa Atl.Mad. dobili su samo jedan žuti karton. Sudi Bjorn Kuipers (NED) koji ne spada među suce koji se razbacuju kartonima. (Incae, 1 žuti karton = 10 bodova... Dakle smiju dobiti 2 žuta i 0 crvenih)

Mac.Haifa-Juventus

zbroj žutih kartona (3.5) više - Fortuna

drugdje su granice 4,5 što je IMO puno realnije. Bitna utakmica za obje ekipe. Juventus je prošlu utakmicu bio korektan, međutim rijekto kada su oni takvi na gostovanjima. Maccabi je prošlu utakmicu dobio 5 žutih kartona i crveni karton, domacini će gristi i mislim da imaju šanse iscupati bod, dok je za Juve ovo bitna utakmica + biti će nervozni nakon kiksa sa Napolije 2:0 - 2:3... Sudi iskusni sudac, Terje Hauge (NOR).

Bayern - Bordeaux 4 žuta i više (1,60) - Germanija

Drugdje je realnija granica, 4,5. Dovoljno je reći da će utakmica biti jako bitna za obje ekipe, a prošlu utakmicu su strasti uzavrele i Bayern je utakmicu završio sa 9 igrača. Sumnjam da će igraci biti "bubice" na ovoj utakmici, pogotovo ako uzmemo u obzir važnost utamice kao i činjenicu da je u prošloj utakmici podijeljeno 4 žuta, i dva crvena kartona...

Vjerujem i da će biti kartona na utakmici Milan - Real ali granica je svugdje 4,5 što je škakljivo...  Za utakmicu Milan - Real unibet je postavio zanimljive oklade, pa su tako postavili i granicu od 11,5 kao granicu ukupnog broja udarca u okvir gola. Prošlu utakmicu je bilo 14 udaraca u okvir, a očekujem da ćemo gledati sličnu utakmicu i danas, te je lako moguće da će biti i dinamičnije...

Danas je u cijeloj Europi ružno vrijeme i dosta terena neće biti u najboljem stanju što bi moglo rezultirati siromašnim danom u LP po pitanju golova, pa ću na par utakmica probati ofigrati under...

+ ...sad vidim da je unibet stavio u ponudu koja će momčad biti više puta u zaleđu... Mialn ili Real. Ovo je možda i najpametniji bet... 1,70 na Milan... Zašto? Do sada u LP Milan je bio u zaleđu 20 puta a Real samo 7 puta. Prošlu utakmicu je Milan bio 6 puta u zaleđu a Real 2 puta. Inzaghi je zabilježio čak 4 zaleđa i nadam se da će provesti što više vremena na terenu...

3:3

Evo danas ću ovako probat kao rezervni listić, a glavni ću igrat za obadva dana:

Bayern-Bordeaux    x    3,60

Bayern u zadnjih 10 utakmica ima 4 pobjede, 3 izgubljene i 3 nerješene utakmice. Prošlu utakmicu su odigrali izjednačeno u gostima kod Stuttgarta i trenutno su 6. na tablici u domaćoj ligi. Prošlu utakmicu lige prvaka su izgubili od Bordeauxa 2-1, a sada ih dočekuju doma bez Riberyja, Olića, Brena i Lella koji se ozljeđeni, te bez Van Buytena i Müller koji su suspendirani. Upitni su još Robben i Braafheid. Treći su u skupini.

Bordeaux u zadnjih 10 utakmica ima 7 pobjeda, 2 izgubljene i 1 nerješenu utakmicu. Prošlu utakmicu su dobili doma Monaco i trenutno su 1. na tablici u francuskoj ligi. Za sada su zaredali 3 pobjede u nizu i igraju dosta dobro. U Munchen dolaze samo bez jednog igrača, Henriquea jer je ozljeđen. Trenutno su prvi u skupini.

Bayern će uć u ovu utakmicu dosta agresivno, vjerojatno će odma od početka napadat jako. Treba im pobjeda u ovoj utakmici i dat će sve od sebe, međutim fale im ključni igrači i mislim da jednostavno neće moći doći do pobjede protiv trenutno jako dobrog Bordeauxa. Isto tako ne vjerujem da će Bordeaux dobiti jer nisu toliko motivirani kao Bayern da bi lovili pobjedu. Stoga moj tip za ovu utakmicu je x.

Bešiktaš-Wolfsburg    2    2,60

Bešiktaš je solidna ekipa i u ligi prvaka daju sve od sebe, međutim baš im i nejde i zasad imaju samo 1 bod i zadnji su u svojoj grupi. U zadnjih 10 utakmica imaju 6 pobjeda, 3 poraza i 1 nerješenu utakmicu, ali svih ovih 6 pobjeda imaju protiv ekipa koje su pri dnu tablice. Zadnja utakmica im je bila u domaćoj ligi protiv Ankaragücüa što su dobili 1-0. U ovoj utakmici dočekuju Wolfsburg bez Hološka, Şimşeka, Kahvecia, Toramana i Köybaşıa, svi su ozljeđeni. Upitni su im Tello i njihova najjača karika Rüştü Reçber.

Wolfsburg je trenutno 2. u skupini i htjeli bi da tako i ostane, a šanse za to su im jako dobre. Ukoliko dobiju ovu utakmicu gotovo je sigurno da prolaze dalje. U zadnjih 10 utakmica imaju 4 pobjede, 2 poraza i 4 nerješene utamice. U Bešiktaš dolaze bez Ziania koji je ozljeđen i Grafitea koji je suspendiran.

Inače bih ovdje igrao x, ali s obzirom da je Bešiktašu ozljeđeno 5 igrača, a dva su im upitna, od čega jedan njima najvažniji golman Reçber, igram 2. Wolfsburg bi s ovom pobjedom praktički rješio svoj prolaz dalje i smatram da su jednostavno bolja ekipa, pogotovo protiv ovako oslabljenog Bešiktaša. Prošli susret je završio 0-0.

Atletico Madrid-Chelsea    2    1,90

Mislim da o trenutnoj formi Atletica ne treba uopće raspravljati. Trenutno su u svojoj ligi u zoni ispadanja sa samo 7 bodova u 9 utakmica! U zadnjih 10 utakmica imaju 2 pobjede(od čega jedna u kupu protiv trećeligaša), 5 poraza i 3 nerješene utakmice. Zadnju utakmicu su izgubli od Bilbaa 1-0. U skupini su zadnji sa 1 bodom koji su uspjeli izvuć protiv Apoela doma. Igraju katastrofalno i neznam kad će i hoće li uopće doći kraj njihovoj krizi. Sada dočekuju Chelsea bez Perníe, Camachoa, Valere i Roberta.

Chelsea isto netreba previše komentirati. Igraju odlično, ušli su u formu i samo rješavaju protivnike pred sobom. Prvi su u engleskoj ligi(ne zadugo ;D ;D) i u 11 utakmica imaju 9 pobjeda i 2 poraza. Konstantno zabijaju puno golova, a kad pobjede ne prime niti jedan. Prvi su u skupini sa maksimalnih 9 bodova, a sada dolaze na ovo gostovanje bez Mikela, Bosingwe, Zhirkova i Hilária.

Mislim da u ovoj utakmici Atletico uopće nema šanse jer stvarno igraju katastrofalno, a Chelsea igra perfektno i u pravoj su formi. Tu po meni možda prođe i hendikep, ali evo ovako mi je sigurnije.

Kvota je 17,78

Odigrat ću ovo za nekakav srednji ulog. Sretno svima danas!

Evo nekih razmišljanja...

Mac.Haifa-Juventus

zbroj žutih kartona (3.5) više - Fortuna

drugdje su granice 4,5 što je IMO puno realnije. Bitna utakmica za obje ekipe. Juventus je prošlu utakmicu bio korektan, međutim rijekto kada su oni takvi na gostovanjima. Maccabi je prošlu utakmicu dobio 5 žutih kartona i crveni karton, domacini će gristi i mislim da imaju šanse iscupati bod, dok je za Juve ovo bitna utakmica + biti će nervozni nakon kiksa sa Napolije 2:0 - 2:3... Sudi iskusni sudac, Terje Hauge (NOR).

Bayern - Bordeaux 4 žuta i više (1,60) - Germanija

Drugdje je realnija granica, 4,5. Dovoljno je reći da će utakmica biti jako bitna za obje ekipe, a prošlu utakmicu su strasti uzavrele i Bayern je utakmicu završio sa 9 igrača. Sumnjam da će igraci biti "bubice" na ovoj utakmici, pogotovo ako uzmemo u obzir važnost utamice kao i činjenicu da je u prošloj utakmici podijeljeno 4 žuta, i dva crvena kartona...

Podrzavam ovo za kartone, i ja sam to odigrao na listicu. Za zaleđa dobra ideja, pogotovo zbog Pippa  ;D

Atletico Madrid-Chelsea    2    1,90

Mislim da o trenutnoj formi Atletica ne treba uopće raspravljati. Trenutno su u svojoj ligi u zoni ispadanja sa samo 7 bodova u 9 utakmica! U zadnjih 10 utakmica imaju 2 pobjede(od čega jedna u kupu protiv trećeligaša), 5 poraza i 3 nerješene utakmice. Zadnju utakmicu su izgubli od Bilbaa 1-0. U skupini su zadnji sa 1 bodom koji su uspjeli izvuć protiv Apoela doma. Igraju katastrofalno i neznam kad će i hoće li uopće doći kraj njihovoj krizi. Sada dočekuju Chelsea bez Perníe, Camachoa, Valere i Roberta.

Chelsea isto netreba previše komentirati. Igraju odlično, ušli su u formu i samo rješavaju protivnike pred sobom. Prvi su u engleskoj ligi(ne zadugo ;D ;D) i u 11 utakmica imaju 9 pobjeda i 2 poraza. Konstantno zabijaju puno golova, a kad pobjede ne prime niti jedan. Prvi su u skupini sa maksimalnih 9 bodova, a sada dolaze na ovo gostovanje bez Mikela, Bosingwe, Zhirkova i Hilária.

Mislim da u ovoj utakmici Atletico uopće nema šanse jer stvarno igraju katastrofalno, a Chelsea igra perfektno i u pravoj su formi. Tu po meni možda prođe i hendikep, ali evo ovako mi je sigurnije.

Oprez za Chelsea koji igra derbi za vikend s Man Utd tako da je moguce da izađe u mal rotiranoj postavi, a i plavcima je dovoljan X tako da ja ne bih nikako igrao ovaj par danas jer su moguca sva 3 znaka

Moj ticket danas na kraju ovak izgleda:

Man Utd - CSKA 3 i manje golova

Bayern - Bordeaux 4 i više žutih kartona na tekmi

Maccabi - Juventus 4 i više žutih kartona na tekmi

Rubin - Barcelona 2

Fiorentina - Debrecen 1

Oprez za Chelsea koji igra derbi za vikend s Man Utd tako da je moguce da izađe u mal rotiranoj postavi, a i plavcima je dovoljan X tako da ja ne bih nikako igrao ovaj par danas jer su moguca sva 3 znaka

Moj ticket danas na kraju ovak izgleda:

Rubin - Barcelona 2

Fiorentina - Debrecen 1

Sviđa mi se ovaj tvoj listić, trebo bi proć ;). Jedino bi manchester mogo zeznut jer iako oni igraju kolko im je potrebno, svejedno su doma protiv jako slabe momčadi. Prošlu utakmicu su ipak bili u "ruskoj zimi" i ja sam gledo utakmicu i trebali su dobit barem 3-0. Ali ipak sam nekako najsigurniji u to da će bit 2-0 ili 2-1.

A šta se tiče Chelseaja, utakmica s Manchesterom je u nedjelju tako da imaju malo više od 4 dana, a ako i zarotiraju malo momčad opet mislim da Atletico s ovakvom igrom nema šanse.

danas sam na par listića odigrao Detroit-Orlando 2

Orlando je jedan od najvećih favorita za naslov na istoku i odlično su krenuli u sezonu i  imaju 3-0(u predsezoni su imali 8-0), ali u prvoj tekmi se ozlijedio Carter(uganuo je zglob),ali na današnju tekmu bi se trebao vratit pa ne sumnjam u pobjedu Magica i sjajna forma Howarda mi daje još uvjerenja u pobjedu

Detroit ima 1-2, doma su izgubili od Oklahome, a Orlando je daleko jači...

kako to biva u sportu sve su opcije moguće, ali nadam se da će moja biti točna  ;)

Unibet daje 1,50 da će Chelsea imati zbroj kaznenih bodova ispod 20,5. To mi se čini zicerom i mislim da sigurno prolazi budući da je Chelsea jako korektna ekipa i do sada su sakupili 5 žutih kartona u 3 utakmice. U prošloj utakmici sa Atl.Mad. dobili su samo jedan žuti karton. Sudi Bjorn Kuipers (NED) koji ne spada među suce koji se razbacuju kartonima. (Incae, 1 žuti karton = 10 bodova... Dakle smiju dobiti 2 žuta i 0 crvenih)

Sad gledam i unibet je okladu stavio kao gubitnu, a na utakmici su bila kod Chelsea samo 2 žuta što je 20 poena, što je manje od 20,5... Sada sam im poslao mail, morali bi ispraviti...

http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=2000028/match=2000427/report=st.html

Sad gledam i unibet je okladu stavio kao gubitnu, a na utakmici su bila kod Chelsea samo 2 žuta što je 20 poena, što je manje od 20,5... Sada sam im poslao mail, morali bi ispraviti...

http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=2000028/match=2000427/report=st.html

Evo ispravili su grešku, ali su stavili da je udaraca u okvir bilo 9, a prema službenoj statistici ih je bilo 12, pa se sada oko toga sporimo. Čudno jer do sada nisam imao problema sa Unibetom nikad, vidjeti ćemo šta će odgovoriti za ovo...

Rubin - Barcelona 2

Fiorentina - Debrecen 1

Jbt 6 golova, ko bi reko  ???

Evo ispravili su grešku, ali su stavili da je udaraca u okvir bilo 9, a prema službenoj statistici ih je bilo 12, pa se sada oko toga sporimo. Čudno jer do sada nisam imao problema sa Unibetom nikad, vidjeti ćemo šta će odgovoriti za ovo...

Ma ajde ne brini se, ocito ih moras malo...  ;) E kak su prosla zaleđa? Real je puno vise napado  :-\

Rubin - Barcelona 2

Fiorentina - Debrecen 1

Jbt 6 golova, ko bi reko  ???

Ma ajde ne brini se, ocito ih moras malo...  ;) E kak su prosla zaleđa? Real je puno vise napado  :-\

Sluzbena statstika kaže 3:3, iako sam gledao cijelu utakmicu i bio uvjeren da je 4:3 u korist Milana. Inzaghi nije puno igrao i to je razlog, a i Real je napravio 2 zaleđa u zadnjih 10 min kada je ušao Ruud Van Nistelroy...  >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use