Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 2.5.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

4xYZQmg.jpgkqmsp25.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

fN1GDoO.jpgMT3385r.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

RTJgsAE.jpgOQ5cUNe.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

uaowQB9.jpgxMJukWs.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

DVVpi3m.jpgxP2uWOw.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.4. u 16:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Newcastle - Arsenal (15:00) bet365
Sudac: Mike Dean (3.62)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 1.61
UEr3VJh.png

Manchester Utd - Liverpool (17:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (2.88)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.15
a74YhfH.png

Tottenham - Sheffield Utd (20:15) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 2.09
FtRAEFL.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera 

Valladolid - Betis (14:00) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.76
KT4gIxL.png

Villarreal - Getafe (16:15) bet365
Sudac: Javier Estrada Fernández (3.16)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 3.64
fhFlqQm.png

Granada - Cadiz (18:30) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (-)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.21
9fCZDtf.png

Valencia - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.60)
Prosjek ekipe 1: 2.64
Prosjek ekipe 2: 1.88
Yj0YvmY.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Lazio - Genoa (12:30) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.94
Prosjek ekipe 2: 2.30
9csCIqi.png

Bologna - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Federico Dionisi (-)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.39
RELQIvb.png

Napoli - Cagliari (15:00) bet365
Sudac: Michael Fabbri (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.24
C9nODMv.png

Sassuolo - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (3.85)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 1.82
PVVwQYR.png

Udinese - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (3.31)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 2.39
hORWeVj.png

Sampdoria - AS Roma (20:45) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (4.36)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.58
YrV5R2O.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 01.05. u 22:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Udinese vs Juventus Serie A over 2,5 gola (ukupno 2 gola na utakmici), over 2,5 kartona na utakmici (klizna granica kartona 1,30)

Da vam je neko rekao prosle godine u osmom mesecu, a pred pocetak sezone u Seriji A da 02.05. 2021 godine, dakle samo dvadesetak dana pred kraj sezone, veliki Juventus nece biti siguran za mesto u Ligi Prvaka, odnosno da nece biti plasiran medju prve cetiri ekipe, vi bi verovatno takvu budalu poslali u ludnicu. Posto se to bas sada desava, i to posle devet uzastopnih scudetta, ostaje da zajedno na Forumu analiziramo razloge za taj potop.

Ima li veliki Juventus roster za barem prvih cetiri mesta? Vrede li Ronaldo, Dybala, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Morata, De Light, Chiesa, Ramsey, Arthur i ostali barem cetvrtog mesta, a kamoli titule? Ima li Juventus dovoljan budzet, ili nemaju ni za sampon da se okupaju nakon treninga? Imaju li uslove, stadion, navijace ili igraju na nekoj livadi kao Kurilovec? Ako je odgovor na sva ova pitanja, “da”, u cemu je onda problem?

Problem je u onome sizofrenicaru na klupi, to sam vam, kao i mnoge druge stvari, rekao PRVI, i sto je najvaznije PRED POCETAK SEZONE. Ne zaboravite da sam vam ja PRVI na Forumu rekao da je procena da od Pirla mozda moze biti trener jednaka proceni da se iz Bosne moze poslati svemirska letilica na planetu Jupiter. Vec sam pisao, ta budala samo tri sedmice pred pocetak sezone nije znao sta ce sa sobom, nije imao trenersku licencu dovoljnu da vodi sumarsku ekipu nekih drvoseca u nekoj vukojebini u Bosni. Hajde sto je neobrazovan, hajde sto ne zna da prica, hajde sto ne razume probleme odnosa u grupi, hajde sto nema talenta ni za sta, hajde sto nema harizmu, hajde sto nema karakter ni da potrci, a kamoli uklizava, ali da nema osecaj za realnost i minimum zelje za, pre svega individualni napredak … to moze samo osoba sa mentalnim cepanjima u mozgu. Ako se neko na Forumu uopste seca Mesuta Ozila, Pirlo je slika i prilika polupismenog turcina, pre svega po karakteru. Znam da je Ozil po rodjenju nemac, ali krv je turska, kao i karakter. Primitivnog turcina, a koji je bio najplaceniji igrac u istoriji Arsenala, ovaj klub na pocetku sezone nije registrovao ni za jedno takmicenje, a nije mogao ni da ga otpusti, niti je znao sta ce sa njim. Naravno da to primitivnog turcina uopste nije sprecilo da ga boli qurac za svet oko sebe, on je mirno sedeo na tribinama i cekao da istekne ugovor. Danas ga se niko ni ne seca, niko na Forumu nema pojma ni gde trenutno igra, a igrao je za Real Madrid, nemacku reprezentaciju i Arsenal. E sada zamislite jednoga dana da primitivnom turcinu neko da u ruke jedan Real Madrid, jer mozda moze da postane trener. E to vam je slika i prilika onog padavicara Pirla.

Uspeo je od onakvog Juventusa da stvori ekipu koja nema identitet, nema najbolju odbranu, koja nema najbolji napad, koja nije sigurna za mesto u Ligi Prvaka samo dvadesetak dana pred zavrsetak sezone. I ne samo to, uspeo je da u Ligi Prvaka odigra samo dve utakmice vise od Intera, a koji je imao katastrofalnu sezonu u Evropi i koji je bio poslednji u grupi. Jos veci je apsurd da je i dalje zasticen kao beli medved, a najveci apsurd je da ovi u klubu veruju da ce se “valjda” ugurati na kraju sezone medju cetiri ekipe. I dok oni veruju da je to moguce, a zovu se Agnelli, Paratici i Nedved, ja iz dana u dan povecavam uplate da sledece sezone nece igrati Ligu Prvaka, a zovem se samo popo64. Njih je troje i predstavljaju se rukovodecim strukturama u jednom od najvecih kllubova u Evropi, a ja sam obicni kockar i pisem postove po Forumu, a videcemo za dvadesetak dana ko je bio u pravu.

Juventusu su golove uspeli da uguraju cak i jedan Ferencvaros, i to cak dva puta, Parma, Benevento, Genoa, Cagliari i ostalo smece, a kao sto sam vise puta vec napisao, Juventus ove sezone jos ni jednom nije pobedio rezultatom 1:0. Iako mislim da ce biti na utakmici vise od jednog gola, ne volim uopste igru over 1,5 gol na utakmici, vec uvek igram over 2,5 gola vezan sa nekom utakmicom koja ce tek da se igra, kao na primer pobedu Barcelone nad Zenitom u Euroleague, uz ogradu na “ukupno dva gola na utakmici” sto veliki bet365 kvotira sa 4,05 .

Pokusacu i sa kliznom granicom na kartone, over 2,5 po kvoti od 1,30 a nemam pojma ni ko sudi, niti sam analizirao sudiju. Uopste nisam siguran da ce Juve lako do pobede, a to nije siguran ni bet365 cim pobedu kvotira sa 1,45. Ako nece lako do pobede, valjda ce biti i nervozni, narocito ako ne povedu lako, ili cak Udinese povede. Udinese i Juve su uvek bili u dobrim odnosima, pa ne bih voleo da to bude razlog ako padnem na oba predloga.

I za kraj, moze li neko od kolega na Forumu da me ohrabri u vezi sa mojim sve vecim opkladama da veliki Juventus sledece sezone nece igrati Ligu prvaka. Ako razumno posmatrate dosadasnju sezonu, ko vam izmedju Intera, Atalante, Milana, Napolija i Juventusa najmanje zasluzuje Ligu Prvaka sledece sezone? Gledajuci igre tokom cele sezone, a ne rostere, podrazumeva se.

prije 11 sati, popo64 said:

Udinese vs Juventus Serie A over 2,5 gola (ukupno 2 gola na utakmici), over 2,5 kartona na utakmici (klizna granica kartona 1,30)

Da vam je neko rekao prosle godine u osmom mesecu, a pred pocetak sezone u Seriji A da 02.05. 2021 godine, dakle samo dvadesetak dana pred kraj sezone, veliki Juventus nece biti siguran za mesto u Ligi Prvaka, odnosno da nece biti plasiran medju prve cetiri ekipe, vi bi verovatno takvu budalu poslali u ludnicu. Posto se to bas sada desava, i to posle devet uzastopnih scudetta, ostaje da zajedno na Forumu analiziramo razloge za taj potop.

Ima li veliki Juventus roster za barem prvih cetiri mesta? Vrede li Ronaldo, Dybala, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Morata, De Light, Chiesa, Ramsey, Arthur i ostali barem cetvrtog mesta, a kamoli titule? Ima li Juventus dovoljan budzet, ili nemaju ni za sampon da se okupaju nakon treninga? Imaju li uslove, stadion, navijace ili igraju na nekoj livadi kao Kurilovec? Ako je odgovor na sva ova pitanja, “da”, u cemu je onda problem?

Problem je u onome sizofrenicaru na klupi, to sam vam, kao i mnoge druge stvari, rekao PRVI, i sto je najvaznije PRED POCETAK SEZONE. Ne zaboravite da sam vam ja PRVI na Forumu rekao da je procena da od Pirla mozda moze biti trener jednaka proceni da se iz Bosne moze poslati svemirska letilica na planetu Jupiter. Vec sam pisao, ta budala samo tri sedmice pred pocetak sezone nije znao sta ce sa sobom, nije imao trenersku licencu dovoljnu da vodi sumarsku ekipu nekih drvoseca u nekoj vukojebini u Bosni. Hajde sto je neobrazovan, hajde sto ne zna da prica, hajde sto ne razume probleme odnosa u grupi, hajde sto nema talenta ni za sta, hajde sto nema harizmu, hajde sto nema karakter ni da potrci, a kamoli uklizava, ali da nema osecaj za realnost i minimum zelje za, pre svega individualni napredak … to moze samo osoba sa mentalnim cepanjima u mozgu. Ako se neko na Forumu uopste seca Mesuta Ozila, Pirlo je slika i prilika polupismenog turcina, pre svega po karakteru. Znam da je Ozil po rodjenju nemac, ali krv je turska, kao i karakter. Primitivnog turcina, a koji je bio najplaceniji igrac u istoriji Arsenala, ovaj klub na pocetku sezone nije registrovao ni za jedno takmicenje, a nije mogao ni da ga otpusti, niti je znao sta ce sa njim. Naravno da to primitivnog turcina uopste nije sprecilo da ga boli qurac za svet oko sebe, on je mirno sedeo na tribinama i cekao da istekne ugovor. Danas ga se niko ni ne seca, niko na Forumu nema pojma ni gde trenutno igra, a igrao je za Real Madrid, nemacku reprezentaciju i Arsenal. E sada zamislite jednoga dana da primitivnom turcinu neko da u ruke jedan Real Madrid, jer mozda moze da postane trener. E to vam je slika i prilika onog padavicara Pirla.

Uspeo je od onakvog Juventusa da stvori ekipu koja nema identitet, nema najbolju odbranu, koja nema najbolji napad, koja nije sigurna za mesto u Ligi Prvaka samo dvadesetak dana pred zavrsetak sezone. I ne samo to, uspeo je da u Ligi Prvaka odigra samo dve utakmice vise od Intera, a koji je imao katastrofalnu sezonu u Evropi i koji je bio poslednji u grupi. Jos veci je apsurd da je i dalje zasticen kao beli medved, a najveci apsurd je da ovi u klubu veruju da ce se “valjda” ugurati na kraju sezone medju cetiri ekipe. I dok oni veruju da je to moguce, a zovu se Agnelli, Paratici i Nedved, ja iz dana u dan povecavam uplate da sledece sezone nece igrati Ligu Prvaka, a zovem se samo popo64. Njih je troje i predstavljaju se rukovodecim strukturama u jednom od najvecih kllubova u Evropi, a ja sam obicni kockar i pisem postove po Forumu, a videcemo za dvadesetak dana ko je bio u pravu.

Juventusu su golove uspeli da uguraju cak i jedan Ferencvaros, i to cak dva puta, Parma, Benevento, Genoa, Cagliari i ostalo smece, a kao sto sam vise puta vec napisao, Juventus ove sezone jos ni jednom nije pobedio rezultatom 1:0. Iako mislim da ce biti na utakmici vise od jednog gola, ne volim uopste igru over 1,5 gol na utakmici, vec uvek igram over 2,5 gola vezan sa nekom utakmicom koja ce tek da se igra, kao na primer pobedu Barcelone nad Zenitom u Euroleague, uz ogradu na “ukupno dva gola na utakmici” sto veliki bet365 online kladionica" rel="">bet365 kvotira sa 4,05 .

Pokusacu i sa kliznom granicom na kartone, over 2,5 po kvoti od 1,30 a nemam pojma ni ko sudi, niti sam analizirao sudiju. Uopste nisam siguran da ce Juve lako do pobede, a to nije siguran ni bet365 online kladionica" rel="">bet365 cim pobedu kvotira sa 1,45. Ako nece lako do pobede, valjda ce biti i nervozni, narocito ako ne povedu lako, ili cak Udinese povede. Udinese i Juve su uvek bili u dobrim odnosima, pa ne bih voleo da to bude razlog ako padnem na oba predloga.

I za kraj, moze li neko od kolega na Forumu da me ohrabri u vezi sa mojim sve vecim opkladama da veliki Juventus sledece sezone nece igrati Ligu prvaka. Ako razumno posmatrate dosadasnju sezonu, ko vam izmedju Intera, Atalante, Milana, Napolija i Juventusa najmanje zasluzuje Ligu Prvaka sledece sezone? Gledajuci igre tokom cele sezone, a ne rostere, podrazumeva se.

Jucer smo skoro sat vremena prijatelji i ja vodili diskusiju ko ide u prva 4. i niko, ali niko me ne moze ubjediti da ce Juventus biti među njima. I zašto? Samo zbog trenera. Jednostavno ne može, ne zna, vidi se da nema pojma šta radi niti šta bi trebalo da uradi. Najbolji primjer u lošem i dobrom treneru vidim na primjeru Chelsea koji igra i više nego solidno dolaskom Thomasa Tuchela dok je to pod vodstvom Lamparda izgledalo na jednu veliku šprdačinu (iako imamo ogromno poštovanje prema njemu jer sam navijač Chelsea već 15 godina).
Od trenutno Milana, Napolija, Atalante i Juventusa, Juventus je taj koji najmanje zaslužuje da igra Ligu Prvaka ove sezone. Po trenutnoj formi dvoumim se između Milana i Juventusa ali mislim da zbog starta Milana nije fer oduzeti im LP. ALI ALI ALI treba uzeti u obzir i Lazio koji ima 5 bodova manje ali i utakmicu manje od Juventusa pa i to ne treba shvatati olako.

Po mom skromnom mišljenju (gledano sa realne strane neke), Napoli će sigurno izboriti ligu prvaka jer imaju nekako najlakši raspored i nemaju niti jedan susret sa konkurentima. Među njima mi je i Atalanta realna jer tek u zadnjem kolu igraju protiv Milana i mislim da će i prije toga riješiti pitanje prolaska. Za sada imamo Inter, Atalantu i Napoli i ostane za to još jedno mjesto Milan, Juve i Lazio. Od svih ekipa najviše mi se sviđa raspored Lazia jer će definitivno čekati kikseve ekipa koje će igrati direktno Inter - Juve, Juve - Milan, Milan - Atalanta i siguran sam da se neće tako lako predati. Lično, najviše bih volio da to bude Milan iako sa trenutnom formom to ne zaslužuju ali mi je ipak impresivna bila igra sa početka sezone. (Čitao sam tvoje postove gdje si uveliko pričao o padu Milana i bio sam također siguran da će u jednom trenutku doći do toga i da Milan nema ekipu da nosi onakvu igru kroz čitavu sezonu). Znači, volio bih da to bude Milan ali nekako najviše šanse dajem Laziu. Nek ti je sa srećom sa klađenjem protiv Juventusa i zaista bih volio kada bi to prošlo.

Evo jedan par od mene koji sam slučajno našao, radi se o utakmici 1.Andorske lige utakmica izmedju Penya - Carroi

Ovo se po meni isplati igrat, ne treba se zaletavati sa većim ulozima, neznam šta se događa sa domaćinima, jer teško mogu naći neke informacije, ali ako malo pogledate vidjet će te da Penya u posljednjih 8 utakmica su izgubili svih 8 utakmica uz to su zabili samo jedan gol a primili nevjerojatnih 42 gola, čini se da su domacini pred totalnim raspadom, dok gostujuca momčad može današnjom pobjedom odmaknuti se od posljednjega mjesta.

Stavit ću za manji ulog pobjedu na goste, tko želi može se ogradit x2 po 1.40 koef. u bet3650EC48B4A-944B-4DD0-9AFF-D0A0A2A24E10.jpeg.8e8986e15ca438de1c584cc3bbaeadf3.jpeg

prije 2 sati, Leedsfan said:

Evo jedan par od mene koji sam slučajno našao, radi se o utakmici 1.Andorske lige utakmica izmedju Penya - Carroi

Ovo se po meni isplati igrat, ne treba se zaletavati sa većim ulozima, neznam šta se događa sa domaćinima, jer teško mogu naći neke informacije, ali ako malo pogledate vidjet će te da Penya u posljednjih 8 utakmica su izgubili svih 8 utakmica uz to su zabili samo jedan gol a primili nevjerojatnih 42 gola, čini se da su domacini pred totalnim raspadom, dok gostujuca momčad može današnjom pobjedom odmaknuti se od posljednjega mjesta.

Stavit ću za manji ulog pobjedu na goste, tko želi može se ogradit x2 po 1.40 koef. u bet365 online kladionica" rel="">bet3650EC48B4A-944B-4DD0-9AFF-D0A0A2A24E10.jpeg.8e8986e15ca438de1c584cc3bbaeadf3.jpeg

86DD7245-C260-4555-97BC-78C82CAB59AB.jpeg.0c887edade31d34e9aeb39d488a9c8ce.jpeg

5B24EA92-6C55-4BB6-8EF1-EC79451A43FB.jpeg.22c6a7cddf08566be1fbc2dd1a40a4b6.jpeg

Danas Barcelona bi trebala uzet sva tri boda protiv Valencie, jer sljedeće kolo dolazi im Atletico Madrid, tako da su im sljedeće dvije utakmice bitne da si stvore velike šanse osvajanju prvenstva, znaci sve je na njima!

Drugi par koji bi trebao uzet danas sva tri boda je Midtjylland domacini danas imaju veliki imperativ za pobjedu, jer sljedeće kolo idu u goste glavnom konkurentu Brondbyu, plus još imaju jedno teško gostovanje kod Kopenhagena do kraja prvenstva, zato ovakve utakmice moraju dobivat.

Vrijedi napomenuti još pobjede Osijeka i Tottenhama na nekim sporednim listićima!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use