Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.5.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

TCmhtL6.jpgkqmsp25.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

hhnBuMd.jpgMT3385r.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

G07Vi7E.jpgOQ5cUNe.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

kPc4R4Y.jpgxMJukWs.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

2D2Yvxm.jpgxP2uWOw.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.4. u 16:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

prije 4 sati, IzudinB said:

Chelsea - Fulham 1 (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365 

Ova utakmica je uvijek od velikog značaja, jer je gradski derbi, ali sada su još veći ulozi, s obzirom da se Fulham bori za opstanak, dok Chelsea traži završetak u prva četiri u Premier ligi. Chelsea je naravno ogroman favorit za pobjedu i to s pravom, jer je velika razlika u kvaliteti ova dva tima. Primjerice, Chelsea će sljedećeg tjedna igrati sa Real Madirdom kako bi pokušao ući u finale Lige prvaka, dok  se Fulham s druge strane bori za opstanak, ali sve su šanse da će oni ispasti u Championship, s obzirom da imaju čak sedam bodova manje od Brightona.

Pod vodstvom Thoamsa Tuchela Chelsea je bio fantastičan i izgubio samo jednu utakmicu u tri mjeseca koliko je vodio klub u Premier ligi. Sredinom tjedna morali su putovati u Španjolsku gdje su igrali 1-1 protiv Real Madrida. Ali mislim da to ne bi trebalo utjecati na igrače, jer im je i ovdje pobjeda prijeko potrebna. Oni pokušavaju završiti među prva četiri tima, a imaju samo tri boda više od West Hama, međutim, mogu pokušati završiti i na trećoj poziciji, jer Leicester na trećem mjestu ima samo tri boda više.

Fulham se hrabro borio ove sezone, ali izgleda da je njihova sudbina zapečaćena. Kovačić će biti van terena za Chelsea, dok na drugoj strani nema Cairneya, Kongola i Rodaka, dok je Tete pod upitnikom. Očekujem pobjedu Chelseaja u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_26.jpg

DIREKTNI LINK!

Real Madrid - Osasuna 1 (1.36) bet365

Los Blancosi su trenutno na drugoj poziciji na tabeli, a zaostaju dva boda iza lidera Atletica, dok su izjednačeni sa Barcelonom. Zbog toga ekipa Zinedinea Zidanea nema izbora nego da ide po pobjedu u ovom susretu. Žele napraviti nešto od ove sezone, a glavni cilj im je osvajanje naslova u La Ligi, dok se također uporedo bore i u Ligi prvaka, međutim, vjerujem da će tamo ispasti od Chelseaja, ali nećemo sada o tome.

U posljednje vrijeme je Real u dobroj formi, iako su doživjeli dva remija u posljednje tri utakmice. Dobro su se pokazali na domaćem terenu, a imaju i drugu najbolju obranu u ligi nakon Atletica.

U međuvremenu se Osasuna nalazi na 11. poziciji i bilježili su dobre rezultate u posljednjih nekoliko tjedana. Treba biti oprezan sa ulozima, jer su Realovci imali težak susret protiv Chelseaja sredinom tjedna, dok ponovo igraju u srijedu, ali po mom mišljenju ovo je MUST WIN utakmica za Real ako žele da se bore za naslov do kraja sezone.

Osasuna također ima zabrinjavajući rekord protiv Reala posljednjih godina, što je bilo i za očekivati. Pored toga da bi došli do mjesta koja vode na europska natjecanja, potrebno im je devet bodova u pet preostalih utakmica, ali se to još uvijek čini samo kao san za ovu momčad.

Los Blancosi su u nizu od 18 utakmica bez poraza, dok su u tom periodu ostvarili 12 pobjeda. Oni također igraju na domaćem terenu, gdje su u nizu od deset utakmica bez poraza, od kojih su sedam bile pobjede.

Osasuna je bez pobjede u šest od posljednjih devet utakmica, odk su pobijedili samo u šest od prethodnih 20 gostovanja. Nema se ovdje što mnogo pametovati, stanje na tabeli sve pokazuje, Realu pobjeda prijeko potrebna i mislim da će je i ostvariti! Oprezni, nema Carvajala, Lucasa, Mendyja i Valverdea. Ramos je pod upitnikom. Na drugoj strani nema samo Rubena. Sretno!

Screenshot_27.jpg

DIREKTNI LINK!

Premier liga 

Crystal Palace - Manchester City (13:30) bet365
Sudac: David Coote (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.28
Prosjek ekipe 2: 1.12    
dtOAN49.png

Brighton - Leeds (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.17)
Prosjek ekipe 1: 1.21
Prosjek ekipe 2: 1.61
oBnziNU.png

Chelsea - Fulham (18:30) bet365
Sudac: Kevin Friend (2.29)
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.76    
zkijk1K.png

Everton - Aston Villa (21:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.72
j7GQVLt.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera 

Eibar - Alaves (14:00) bet365
Sudac: José Munuera Montero (2.76)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 2.45
awCXVyx.png

Elche - Atl. Madrid (16:15) bet365
Sudac: Mario Melero López (3.81)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.45
guQCMiT.png

Huesca - Real Sociedad (18:30) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (4.57)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.27
8XkIxAf.png

Real Madrid - Osasuna (21:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.06
Agkmqve.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Verona - Spezia (15:00) bet365
Sudac: Manuel Volpi (2.33)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.61
IFHtCdF.png

Crotone - Inter (18:00) bet365
Sudac: Alessandro Prontera (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 1.61
OsnNCqn.png

AC Milan - Benevento (20:45) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (3.77)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 2.53    
bL9kMZX.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 30.04. u 18:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 13 minute, fran said:

Danas ima previse potencijalnih  mina. Real, Milan, Chelsea, PSG, Lille...

Fantastična ponuda danas, meni su PSG i Atletico Madrid oni koji će na sve moje današnje listiće. Otegotna okolnost kod PSG-a je uzvratna utakmica lige prvaka sljedeći tjedan ali još su svega četiri kola do kraja i moraju pobjeđivati i čekati kiks Lilla. Lille ima tešku utakmicu danas i u sljedećem kolu, nadam se da će ispustiti prvo mjesto zbog oklada da PSG uzima prvenstvo. 

Od drugih stvari iz ponude skrenuo bi pažnju na:

Finale kineske košarke, Guangdong - Liaoning 1:1 je u seriji a igra se na 2 dobivene, dakle tko danas dobije je prvak. Granica za prvu utakmice je bila 219,5 za drugu 210,5 poena i obje su otišle u teški under. Danas su granicu dodatno smanjili na 198,5 a mislim da ćemo gledati daleko efikasniju utakmicu nego prve dvije. Granica je smanjena za čak 20 poena u odnosu na prvu utakmicu... Igra se 48 minuta pa 200 poena ne izgleda toliko nerealno. 

Čilić - Norrie 2 (2,00) Čilić je jako pao zadnjih godina, prošao je Andresona nakon Andresonove predaje nakon 7:6 za Čilića. Norrie je okrenuo Garrina koji je poveo sa 1:0 i bio favorit. Očekujem ispadanje Čilića danas što se narađuje lijepim koeficijentom. 

U tenisu je zanimljiv i susret Badosa - Teichmann - Teichmann je imala ludu sreću u prošlom kolu. Gubila je 5:1 u trećem setu, spasila čak 6 meč lopti i prošla dalje. Mislim da njena ovoturnirska priča u Madridu danas završava. Koeficijent je oko 1,80 dakle kladionice daju blagu prednost Badosi. 

Za Lille jedna statistička informacija budući da se nadam i očekujem njihov kiks.

Lille doma u Ligue 1 ove sezone pobjeđuje svega u 53% utakmica, dakle možemo reći nešto više od svake druge. Znatno bolji skor imaju na gostovanjima. Sa druge strane Nice na gostovanjima gubi na svega 35% utakmica, dakle svaku treću. Statistički ako uzimamo u obzir samo ove informacije šanse da Lille pobjeđuje su manje od 50% pa bi samim tim koeficijent na Lille trebao biti preko 2,00...

Uz to Nice u zadnjih 6 utakmica ima svega jedan poraz tako da 2,50 za X2 imaju value i nadam se da je ta "mina" upravo Lille. 

prije 39 minute, Goksim said:

Fantastična ponuda danas, meni su PSG i Atletico Madrid oni koji će na sve moje današnje listiće. Otegotna okolnost kod PSG-a je uzvratna utakmica lige prvaka sljedeći tjedan ali još su svega četiri kola do kraja i moraju pobjeđivati i čekati kiks Lilla. Lille ima tešku utakmicu danas i u sljedećem kolu, nadam se da će ispustiti prvo mjesto zbog oklada da PSG uzima prvenstvo. 

Od drugih stvari iz ponude skrenuo bi pažnju na:

Finale kineske košarke, Guangdong - Liaoning 1:1 je u seriji a igra se na 2 dobivene, dakle tko danas dobije je prvak. Granica za prvu utakmice je bila 219,5 za drugu 210,5 poena i obje su otišle u teški under. Danas su granicu dodatno smanjili na 198,5 a mislim da ćemo gledati daleko efikasniju utakmicu nego prve dvije. Granica je smanjena za čak 20 poena u odnosu na prvu utakmicu... Igra se 48 minuta pa 200 poena ne izgleda toliko nerealno. 

Čilić - Norrie 2 (2,00) Čilić je jako pao zadnjih godina, prošao je Andresona nakon Andresonove predaje nakon 7:6 za Čilića. Norrie je okrenuo Garrina koji je poveo sa 1:0 i bio favorit. Očekujem ispadanje Čilića danas što se narađuje lijepim koeficijentom. 

U tenisu je zanimljiv i susret Badosa - Teichmann - Teichmann je imala ludu sreću u prošlom kolu. Gubila je 5:1 u trećem setu, spasila čak 6 meč lopti i prošla dalje. Mislim da njena ovoturnirska priča u Madridu danas završava. Koeficijent je oko 1,80 dakle kladionice daju blagu prednost Badosi. 

Za Lille jedna statistička informacija budući da se nadam i očekujem njihov kiks.

Lille doma u Ligue 1 ove sezone pobjeđuje svega u 53% utakmica, dakle možemo reći nešto više od svake druge. Znatno bolji skor imaju na gostovanjima. Sa druge strane Nice na gostovanjima gubi na svega 35% utakmica, dakle svaku treću. Statistički ako uzimamo u obzir samo ove informacije šanse da Lille pobjeđuje su manje od 50% pa bi samim tim koeficijent na Lille trebao biti preko 2,00...

Uz to Nice u zadnjih 6 utakmica ima svega jedan poraz tako da 2,50 za X2 imaju value i nadam se da je ta "mina" upravo Lille. 

Mbappe nece igrati izgleda zbog ozljede. No ne ovisi PSG samo o njemu, Neymar je isto zvijer 👍

https://theathletic.com/news/kylian-mbappe-injury-psg-vs-man-city/DOSOZlgo1GUC

Obratite danas pažnju na utakmicu Engleske Premier lige, utakmica izmedju Brighton - Leeds United

Ako pogledate malo stastistiku njihovih utakmica u premier ligi ove sezone primjetit će te da oba dvije momčadi rade dosta kornera!

Ja sam odlučio igrat da će biti minimalno 10 kornera na utakmici, a mislim da će pasti i više!

64C545CC-BD0C-4F78-AF4A-39EA88DAD9D5.jpeg.054c22a8fd7097504465a47fb0ee1ada.jpeg

Jedna tripla, tiket od tri fixa

Sistem pet od sedam, konacni ishodi

Sistem pet od sedam, golovi

Mene kladionice nece prevariti, pogotovo jer je sama zavrsnica sezone. Necu sebi dozvoliti da me obori barem jedna ekipa u koju nemam poverenja. Ovo je moj izbor kako cu igrati ovih dana.

Tripla, tri fixa

Kao fixeve u narednih dva-tri dana sam izabrao utakmice Crotone vs Inter (dvojka), Ajax vs Emmen (jedinica, nedelja) i Guido Pella vs Jannik Sinner (dvojka, utorak Atp Madrid). Na zalost, na ova tri meca se nisam dovukao do kvote vece od 1,65, ali ovo su jedine ekipe i pojedinac koji su me uverili u kvalitet tokom sezone i kojima nepovratno verujem, gledajuci celu sezonu. Ova tri para napadam agresivno, pogotovo Inter koji imam u vise od cetrdeset kombinacija (ukljucujuci i poneki X, nereseni ishod)

Sistem pet od sedam, konacni ishodi

Sedam utakmica sam izabrao, a ni jednoj ekipi ne verujem da bih ih singlovao. Posto ne verujem ni da ce sve ekipe (ocekivano) pobediti, svakako idu u sistem. Ako svi pobede, bicu od sutra najverovatnije neki seik, a posto najverovatnije nece, mozda i zaradim neku sitninu. Sistem napadam agresivno, ali ni blizu kao triplu gore napisanu. Nijedna favorizovana ekipa na koju cu se kladiti u ovom sistemu me nije ubedila u dovoljan kvalitet za “nesto veliko” tokom sezone, ali kao i svi kladionicari, uslovno receno, dozvoljavam sebi da me kladionice upecaju. Jedina razlika je sto ih ja stavljamu sistem.

Psg vs Lens jedinica. Stavljam ih samo jer im Goksim veruje tokom cele sezone. Mene nisu ubedili ni u sta, a koliko vidim ko kvoti, nisu ubedili cak ni veliki bet365.

Tottenham vs Scheffield jedinica, nedelja. Scheffield jeste najgora ekipa u Premier League, dok Tottenhamu verujem koliko i Arsenalu ili Dortmundu. Ovde oekujem i veliki X, neresen ishod, a u sistem sam ih stavio samo zato sto igraju u nedelju, kasno u 20.15, pa cu ih ispratiti live.

Dortmund vs Kiel, nemacki kup. Dortmundu moze da veruje samo tesko obolela osoba. Sto se mene tice, verujem im toliko da je to dovoljno samo za sistem, pa makar da je kvota 1,10.

Barcelona vs Zenit jedinica, Euroleague, utorak. Uzivao sam u utakmicama doigravanja Euroleague, i to svim. Ovo ce biti poslastica za mene. Barcelona je na papiru jaka kao zemlja, ali je problem sto se ne igra na papiru vec na parketu. Ocekujem tesku, veeeeoma tesku utakmicu, Zenit je dobar, a Barcelona bi “morala” da pobedi isto koliko bi “morao” i Psg. Otprilike, isto im verujem, a to je dovoljno samo za sistem.

Dve utakmice za sistem ce biti izmedju Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida, utakmice La Lige, naravno na favorite, ali u momentu dok pisem post, jos nisam odlucio kojoj ekipi NECU pokloniti poverenje. Jednoj necu, a dva favorita idu u sistem.

Napoli vs Cagliari, jedinica (X). Napoli ide u sistem samo zato sto su juznjaci. Igraju veoma dobro, znacajno su popravili formu, ali sta im to vredi, kada dolaze sa juga. Problem i to dodatni za mene jeste sto cekam i dugorocno X, neresen ishod na ekipu Cagliari.

Sistem pet od sedam, over 2,5 golovi

Ovo je sistem koji cu napasti najmanje agresivno, ali samo iz razloga sto mi za ovaj weeekend treba novac prosecne svajcarske banke. To su utakmice izmedju ekipa koje igraju napadacki i atraktivno, sto naravno nicemu ne vodi. Ima tu i utakmica u kojima je veliki ulog gde obe ekipe idu na povoljan rezultat koji im je potreban. Dakle, dovoljan broj golova ocekujem u utakmicama Psv vs Heerenveen, Dortmund vs Kiel, Sassuolo vs Atalanta, Milan vs Benevento, Valencia vs Barcelona, a pokusacu da napadnem i over na utakmici Barcelona vs Zenit (Euroleague), i to po najnizoj kliznoj granici od 147,5 poena. bet365 isto kao i ja ocekuje tvrdu i tesku utakmicu, pa je postavio osnovnu granicu od 150,5 sto svakako mogu prihvatiti eventualno u live kladjenju. Za sistem pristajem da padnem na granici od 147,5.

Sedmi par za sistem jos nisam odabrao, ali kako sada stvari stoje moguce je da ide truli Juventus.

Veliki udarac za PSG pred uzvrat sa Cityjem u Ligi prvaka. Ostao je bez Mbappea?

KYLIAN MBAPPE mogao bi propustiti uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između njegovog Paris Saint Germaina i engleskog Manchester Cityja. 

Francuskog nogometaša muči ozljeda mišića desne noge, zbog koje će propustiti prvenstvenu utakmicu s Lensom koja je na rasporedu ovog vikenda, a vjerojatno ga neće biti ni protiv Cityja. 

"Kylian Mbappe ima problema s mišićem. Nadam se da nije ništa ozbiljno i da će što brže biti s nama", rekao je danas na konferenciji za medije trener PSG-a Mauricio Pochettino. 

Mbappe je uz Neymara udarna zvijezda Parižana. Prvi susret na Parku prinčeva City je dobio preokretom s 2:1 pa je momčad Pepa Guardiole na korak od plasmana u finale Lige prvaka.

Mbappe je ove sezone odigrao ukupno 43 utakmice i ima učinak od 37 golova i 10 asistencija.

Izvor: index.hr

prije 2 sati, Leedsfan said:

Obratite danas pažnju na utakmicu Engleske Premier lige, utakmica izmedju Brighton - Leeds United

Ako pogledate malo stastistiku njihovih utakmica u premier ligi ove sezone primjetit će te da oba dvije momčadi rade dosta kornera!

Ja sam odlučio igrat da će biti minimalno 10 kornera na utakmici, a mislim da će pasti i više!

64C545CC-BD0C-4F78-AF4A-39EA88DAD9D5.jpeg.054c22a8fd7097504465a47fb0ee1ada.jpeg

Vec odigrano 💪

Everton - Aston Villa 1 (2.00) bet365

Zajedno sa Tottenhamom, Everton i Aston Villa su na početku sezone bili na samom vrhu tabele, ali u posljednje vrijeme su sva tri tima doživjela pad na tabeli i sada se bore za mjesta koja vode u europska natjecanja. Ipak, Everton ima najveće šanse u toj borbi, zajedno sa Tottenhamom. Samo je bod razlike između Spursa i Evertona na sedmoj i osmoj poziciji. Problem im je što im treba poraz Chelseaja, jer trenutno zaostaju šest bodova za četvrtoplasiranim Plavcima, ali tim Carla Ancelottija ima utakmicu manje, tako da ovdje moraju ići po pobjedu.

Ako ovdje ispuste bodove, njihov san o igranu u Ligi prvaka bi bio gotov. Loša vijest za Everton je da nisu igrali dobro kod kuće i doista bi bili na 15. mjestu samo na osnovu domaće forme. Sa pobjedom u ovom susretu prešli bi rivala Liverpoola na šestoj poziciji i izvršili bi pritisak na West Ham. U pristojnoj su formi u posljednje vrijeme i nemaju poraza u posljednje četiri utakmice, iako su tri u tom periodu završile remijem.

U posljednjoj utakmici su ostvarili veliku pobjedu protiv Arsenala u gostima, njihova prva protiv Topnika u Londonu od 1996. godine.

Aston Villa u ovaj susretu ulazi na 11. mjestu i zaostaje sedam bodova za svojim domaćinima. Momčad Deana Smitha doista je posustala u posljednjih nekoliko mjeseci i pobijedila samo jednu utakmicu u posljednjih pet. Uspjeli su prikupiti samo devet bodova od mogućih 30, što jednostavno nije dovoljno dobro.

Doucoure i Gbamin neće nastupiti za Everton, dok Sansona i Trezegueta nema u gostujućem sastavu. Grealish je pod upitnikom!

Imajte na umu da ako Everton povede dva razlike bet365 označava okladu dobitnom!

Screenshot_29.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Lille-Nice / Lille Clean Sheet No kv. 1,72 bet365

Lile u zadnjih 5 domacih utakmica im a samo jednu dobivenu Daleko bolje igraju u gostima nego doma. Nice zna zabiti gol u gostima. U posljednjih 5 utakmica u gostima su zabili  8 golova. U posljednjih 10 međusobnih utakmica Nice nije zabio golu samo jednu utakmicu.

LASK - Salzburg 2 (1.55) bet365

Nemam što mnogo pametovati u ovom susretu. Svi znamo tko je najbolji u Austriji. Igra se finale austrijskog kupa. Lask koji u posljednje četiri utakmice nema pobjede igra protiv nadaleko najboljeg tima u Austriji. Salzburg je do sada ove sezone u ligi postigao čak 80 golova u 28 odigranih utakmica, što je zaista za svaku pohvalu. Drugoplasirana Vienna je postigla tek 59 golova, što pokazuje kolika je razlika u kvaliteti. Salzburg je igrao nešto lošije u posljednje tri utakmice u periodu u kojem imaju samo jednu pobjedu, poraz i remi. Ostalo je još četiri kola do kraja sezone i u naredna dva će vjerojatno i potvrditi titulu.

Što se tiče Laska nemaju pobjede u posljednje četiri utakmice sa dva poraza u tom periodu. Posljednji put su pobijedili Wolfsbergera početkom travnja. Sada igraju veliko finale kupa protiv Salzburga kojeg nisu uspjeli pobijediti niti jednom u posljednjih šest međusobnih susreta. Svih šest susreta je Salzburg pobijedio. Salzburg je osvojio ovaj kup u sedam od posljednjih devet sezona. Očekujem da to urade ponovo danas! Sretno!

Screenshot_30.jpg

DIREKTNI LINK!

Wealdstone - Yeovil 1 (6.00) bet365

Nacionalna engleska liga, posljednji rang engleskog nogometa. Inače ove lige ne volim predviđati, ali ih redovno igram na svojim 'ludim listićima'. U ovim nižim ligama je dosta lakše pogoditi ove velike kvote i nema nekog pravila oko favorita i autsajdera, svako svakog može pobijediti (iako je slična situacija i u većim ligama). Inače ove lige igram tako što gledam njihove posljednje utakmice i ako je neki tim imao dugi niz poraza onda na njega igram pobjedu, nije bitno koja je kvota. Nema neke logike, ali tako sam prošlog tjedna pogodio pobjedu Weymoutha u gostima po kvoti 7.50, no nisam objavljivao s obzirom da sam mašio manju kvotu na tom listiću.

Bilo kako bilo, ovog tjedna imamo još jednu specifičnu utakmicu u kojoj domaćinima prijeko trebaju bodovi kako bi u posljednjih par kola osigurali opstanak. Yeovil ima tri pobjede u posljednje četiri utakmice, ali im bodovi nisu prijeko potrebni u ovom trenutku. Nakon četiri poraza zaredom, nadam se da danas dolazi svjetlo na kraju tunela za Wealdstone. Kvota na pobjedu domaćina iznosi 6.00 i po mom mišljenju ima vrijednost. Sretno!

Screenshot_31.jpg

DIREKTNI LINK!!

prije 44 minute, IzudinB said:

Wealdstone - Yeovil 1 (6.00) bet365 online kladionica">bet365

Nacionalna engleska liga, posljednji rang engleskog nogometa. Inače ove lige ne volim predviđati, ali ih redovno igram na svojim 'ludim listićima'. U ovim nižim ligama je dosta lakše pogoditi ove velike kvote i nema nekog pravila oko favorita i autsajdera, svako svakog može pobijediti (iako je slična situacija i u većim ligama). Inače ove lige igram tako što gledam njihove posljednje utakmice i ako je neki tim imao dugi niz poraza onda na njega igram pobjedu, nije bitno koja je kvota. Nema neke logike, ali tako sam prošlog tjedna pogodio pobjedu Weymoutha u gostima po kvoti 7.50, no nisam objavljivao s obzirom da sam mašio manju kvotu na tom listiću.

Bilo kako bilo, ovog tjedna imamo još jednu specifičnu utakmicu u kojoj domaćinima prijeko trebaju bodovi kako bi u posljednjih par kola osigurali opstanak. Yeovil ima tri pobjede u posljednje četiri utakmice, ali im bodovi nisu prijeko potrebni u ovom trenutku. Nakon četiri poraza zaredom, nadam se da danas dolazi svjetlo na kraju tunela za Wealdstone. Kvota na pobjedu domaćina iznosi 6.00 i po mom mišljenju ima vrijednost. Sretno!

Screenshot_31.jpg

DIREKTNI LINK!!

Ne gledaju ti Englezi bas na to trebaju nam/ne trebaju nam bodovi (dokaz ti je prosli vikend Brentford za kojeg si slicno napisao a oni se svejedno borili i pobijedili). No slazem se da je nepredvidljivo u njihovim nizim ligama gdje cesto dodje do pobjede underdoga i tvoj bet definitivno ima vrijednost.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use