Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.4. - Četvrtak 29.4. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

ManUtd vs Roma    Liga Evrope      over 0,5 gola u drugom poluvremenu,  kvota. 1,23          Mislim da ce Roma tesko proci prvi mec bez primljenog/primljenih gola/golova. Na zalost, to isto misli i veliki bet365 pa igru da ce ManUtd dati barem jedan gol kvotira sa sramnih 1,06. Moj predlog je da ce bilo koja ekipa dati gol u drugom poluvremenu po kvotici od 1,23. Nije ovo predlog zbog kojeg bih prodao vitalne zivotne organe, ali sam mnogo sigurniji od ostalih predloga koje sam imao u glavi. Roma prima golove kao da su pocetnici, a ManUtd svakako moze do gola takvim ekipama. Ostaje jedino da molitvama pomognem Romi da izdrzi u prvom poluvremenu. Napominjem administratorima da im ne pada  na  pamet da za weekend uzimaju  moj predlog, pobedu Intera u gostima nad ekipom Crotone.

prije 10 minute, IzudinB said:

Salzburg - Wolfsberger 1 (1.20) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Salzburg je aktualni prvak u Austriji i čini se da su na putu da isporuče još jedan naslov. Trenutno su na vrhu tabele sa vodstvom od osam bodova ispred drugoplasirane Rapid Vienne. Oni su ove sezone postigli čak 79 golova do sada. U međuvremenu je sljedeća najbolja ekipa postigla 56 golova (Rapid Vienna), a zatim Lask i Wolfsberger po 46.

Gosti prolaze kroz zabrinjavajuću seriju rezultata i vrlo su nedosljedni u posljednje vrijeme. Primaju golove u izobilju, a klasični primjer je utakmica protiv Rapida Vienne na domaćem terenu ranije ovog mjeseca u kojoj su poraženi sa 8-1. Pored toga imaju katastrofalne rekorde protiv Salzburga tijekom posljednjih godina. Iz tog razloga očekujem ubjedljivu pobjedu domaćina u ovom susretu.

Salzburg je pobijedio devet od posljednjih deset utakmica, dok su pritom postigli ukupno 31 gol. Oni su također na domaćem terenu u nizu od šest pobjeda, dok su pobijedili 12 od posljednjih 15 utakmica na ovom stadionu.

Wolfsberger je izgubio devet od posljednjih 15 utakmica, dok su primili dva ili više golova u pet od posljednjih sedam mečeva.

Screenshot_14.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use