Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.4 - Ponedjeljak 26.4. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

prije 4 minute, IzudinB said:

Liverpool - Newcastle 1 (1.22) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Liverpool je imao dosta uspona i padova tijekom proteklih mjesec dana, što uključuje ispadanje iz Lige prvaka u Real Madridu i izvinjenje svojim navijačima zbog učestvovanja u Superligi.

Redsi su također ispustili dva boda u svojoj utakmici sredinom tjedna protiv Leedsa, što znači da momčad Jurgen Kloppa još uvijek lovi prva četiri mjesta i trenutno imaju dva boda manje od Chelseaja i West Hama koji su na četvrtoj i petoj poziciji.

Dobra vijest branitelje naslova je ipak da su u ligi bez poraza u četiri utakmice, pobijedivši tri u tom periodu, dok je posljednja na domaćem terenu završila sa pobjedom nad Aston Villom (2-1).

Newcastle je autsajder, ali su pobijedili u dvije uzastopne utakmice i izgleda da su sada nešto sigurniji sa 35 osvojenih bodova. Svrake imaju osam bodova više od zone ispadanja i imaju utakmicu manje od 18-plasiranog Fulhama. Oni još uvijek nisu matematički osigurali opstanak, ali ako Fulham nastavi ispuštati bodove kao do sada, vrlo brzo će to postati stvarnost.

Newcastle je do sada izgubio devet utakmica u gostima, iako su posljednju ipak pobijedili protiv Burnleya (1-2). Liverpool se bori za poziciju koja vodi u Ligu prvaka i pobjeda im je ovdje od velikog značaja. Zbog toga vjerujem da će ostvariti pobjedu po kvoti 1.22 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Gomez, Henderson, Kelleher, Matip, Origi i van Dijk su van terena, dok je Jones pod upitnikom. Fraser, Hayden, Lascelles i Schar su van terena za goste. Sretno!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson; Wijnaldum, Thiago, Milner; Salah, Firmino, Mane

Newcastle: Dubravka; Murphy, Fernandez, Clark, Dummett, Ritchie; Shelvey, Longstaff; Almiron; Wilson, Joelinton

Screenshot_28.jpg

DIREKTNI LINK!

Fantastičan vikend pred nama, nije bilo lako naći samo jedan par jer je lista potencijalnih "fixeva" puno duža. Na kraju je dilema bila između PSG-a i Dinama a mislim da koji god da odaberem tip prolazi. Ipak, kako je potrebno odabrati samo jedan tip za ovu rukbiku moj izbor pada na PSG o kojem sam jako puno pisao zadnjih tjedana. Ovog vikenda očekujem da preuzmu vodstvo na tablici.

Metz - PSG 2 (1,28) bet365

Više o utakmici ali i drugim tipovima, kako za subotu tako i za nedjelju u dnevnoj temi

Inter vs Verona Serie A jedinica kao kuca 1,30

Za ovo kolo u “Poslednjoj Sansi” mi je trebalo manje od dva minuta za svoj izbor. Minut i po mi je trebalo da se odlucim izmedju teniskog meca Nadala i Careno Buste i utakmice Intera protiv Verone. Ostalih pola minuta sam potrosio da napisem post, i mogu da nastavim da spavam kao beba. O Interu sam pisao cele sezone i ne znam sta bih danas trebao da napisem kao analizu. Verona nije losa ekipa, ali nije ni ona ekipa od prosle sezone kada su bili veoma opasni. Kao sto sam napisao pre tri sedmice, na Inter sam stavljao i za svaki slucaj X, neresen ishod kao opciju, a kada sam vec toliko pametan samo da napisem da su i svoje neresene ishode potrosili, tako da je nakon remija sa Napolijem i remija sa Spezijom, na redu pobeda nad Veronom, zar ne? Kvota je pre nekoliko dana bila 1,36, danas je vec 1, 30, a do sutra ce biti ispod 1,25 tako da mozete da spavate kao beba,

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use