Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

02.11.2009. Ponedjeljak (Listić dana).

Goksim

Recommended Posts

Evo nakon dužeg vremena idem napisat neki listić za danas. Zadnja tri tjedna sam se kladio isključivo rekreativno jer sam se htio odmorit od pravog klađenja nakon šta sam 15-tak dana zaredom padao na skroz glupim parovima, ali evo sad sam se ohladio pa mogu opet počet pošteno ;D. Ispričavam se što neću napisat analizu za slijedeće parove, ali u žurbi sam i ne stignem danas.

Ponuda je loša, ali nešto sam našao:

Stepanek-Schuettler   1 1,20

Dolgopolov Jr.-E.Donskoy 1 1,30

Istomin-I.Belyaev        1 1,20

Golubev-V.Rudnev       1 1,30

Kukushkin-Duclos          1 1,30

Ukupni koeficijent: 3,16

Igram ovo s visokim ulogom

Za moj ukus danas je ponuda jako loša i rađe cu proucavati ponudu za LP, UEFA Ligu i vikend, tako da danas preskacem a više o parovima LP-a, kasnije, nakon što kladionice stave razrade parova...

Šta misliš o paru za srijedu?? sastvaljam neki tjedni listić...pa da ga ubacim i na singl listić...(ja sam gledo igrat 2 na Inter)

Dynamo Kiev - Inter

Za moj ukus danas je ponuda jako loša i rađe cu proucavati ponudu za LP, UEFA Ligu i vikend, tako da danas preskacem a više o parovima LP-a, kasnije, nakon što kladionice stave razrade parova...

Šta misliš o paru za srijedu?? sastvaljam neki tjedni listić...pa da ga ubacim i na singl listić...(ja sam gledo igrat 2 na Inter)

Dynamo Kiev - Inter

Gledao sam Inter zadnje dvije utakmice u Seriji A i igraju vrlo dobro, međutim malo je zabrinjavajući pad kada su sa 4:0 došli na 4:3 protiv Plaerma. Nisam očekviao da se to može rutineru Mourinhu dogoditi, ali eto. Mislim da Inter neće izgubiti, međutim možda i bolji bet je više kartona. Ako se dobro sjecam prvu utakmicu je bilo 6 žutih, e sad treba vidjeti tko sudi, međutim niti jedna niti druga ekipa nisu previše korektne...

Ima dosta utakmica gdje očekujem granice na kartonima kao i popisu UEFE za koju utakmicu su delegirani koji suci... Više sutra, kada sve klad. daju granice...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use