Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA 21.04.2021

Ivan98

Recommended Posts

prije 16 minute, Ivan98 said:

Jokić 26.5+ (27.5 isto može ) 

Jokić na Kantera koji nije čuo za pojam obrana ...ostali su bez Murraya očekujem Jokić show i 30+ 

Embid 30.5+( kad izađe ponuda  ja bi ga stavio 30 ravno Milestones)

Booker 26.5+   ss 1.85/bet 1.68 

Embid i Booker nemam tu STA puno REC niti pametovati , nadam se da Nece biti neki glupi blowout i ovo ulazi lagano 

Beal 30 Milestones  1.76 bet365 online kladionica" rel="">bet365/( ss 31.5 1.85)

Sto se beala tice , on i Washington ganjaju playoff takoder , zadnjih 5 je 30+ , curry u strasnoj formi , mislim da Ce jedan drugog vuci da zabijaju , Gsw isto  blizu playoffa tako da ne očekujem blowout i pristup preko kurca 

Irving 30.5- ( Nurse će ga udvajat kao i obično sve najbolje igrače ,sinoc jedva 30 protiv NewOrleansa i oni su ga udvajali, po meni Toronto puno bolja obrana , dns se VVL ,siskam i Lowry  vracaju )

Prije dvije večeri sam igrao ovo 

IMG_20210420_133250.thumb.jpg.a0977b7657737f18fe366222581cf965.jpg

DNS su već kvote dosta manje ,10 trica je 7 (bilo 10 jučer , no predložiti ću vam da ga uzmete i ganjate te trice 7,8,9,10.. ako i ne prođe danas već u nekoj od sljedeće 2,3 sam siguran da će opet ubaciti 10ak , savjet (i ja osobno to radim) kad ne dođu trice sljedeću tekmu  povisim ulog za xy % ovisno o kvoti ,taman toliko da se pokrije pad od prošle utakmice

Više da gušt nahranim ,nije za veće uloge jer su trice rulet 

prije 2 sati, Ivan98 said:

Vucevic 23.5+

Nece imati bas lagan posao sa allenom ,no Chicago je bez LaVine tako da Ce najveći teret ponijeti opet Vucko , hvataju playoff tu su na diobi , pobjeda im je imperativ i granica je privlačna , na drugim mjestima je 25.5

Može se i na supersport igrati 23.5+ za 0.04 manju kvotu IMG_20210421_155416.thumb.jpg.c7b0ba04150c1de375ada9de9cfeafc7.jpg

prije 20 sati, Ivan98 said:

Vucevic 23.5+

Nece imati bas lagan posao sa allenom ,no Chicago je bez LaVine tako da Ce najveći teret ponijeti opet Vucko , hvataju playoff tu su na diobi , pobjeda im je imperativ i granica je privlačna , na drugim mjestima je 25.5

9..

Valanciunas je Out , psk ga ima u ponudi , Morant je na 18.5 što je po meni promašena granica,jer valanciunas neće igrati , brooks je upitan , ako Brooks bude opet Out to je onda moranta 25+ više nego garant 

23

Grant 19.5+

Jako fina granica ,realnija je 21.5-23.5

Dallas očajna obrana šuplji ko sir , eventualni blowout vidim kao jedini problem ovdje ,no uzevši u obzir kako Dallas igra zadnjih dana i pobjeda je upitna 

26

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use