Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.4. - Četvrtak 22.4. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

prije 13 sati, IzudinB said:

Chelsea - Brighton 1 (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Chelsea će dočekati Brightona u 32. kolu Premier lige, gdje nastavljaju svoju borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Chelsea je izgubio dvije utakmice za redom na Stamford Bridgeu, prvo veliko iznenađenje protiv WBA (2-5) i poraz u drugom dvoboju Lige prvaka protiv Porta (0-1), iako se taj susret igrao na Sevillinom stadionu, gdje je Chelsea igrao kao domaćin.

Međutim, njihovo će samopouzdanje biti visoko s obzirom da su ostvarili pobjedu u poluinalu FA kupa za vikend protiv Manchester Cityja. Trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli sa bodom i utakmicom manje od West Hama i Liverpoola u ovom trenutku (Liverpool trenutno vodi sa 0-1 protiv Leedsa), te dva boda manje od Leicestera na trećoj poziciji, te ovdje sa pobjedom imaju šansu da ih sve preskoče. Leicestera barem na jedan, s obzirom da i oni igraju u srijedu protiv WBA.

Brighton ima samo šest bodova više od zone ispadanja i sprema se za vrlo tešku završnicu sezone. Osim Chelseaja u utorak, u preostalih šest kola igrat će sa Manchester Cityjem, Arsenalom i West Hamom. Možda će im trebati još tri pobjede ili devet bodova kako bi se spasili od ispadanja.

Njihova forma nije toliko loša, jer u posljednje četiri utakmice imaju dvije pobjede i remi. Međutim, uprkos tome očekujem njihov poraz u ovom susretu.

Momčad Chelseaja je pronašla svoj mojo pod vodstvom Tuchela i nevjerojatno je, ali oni su jedna od ekipa kojoj je najteže postići gol u ovom trenutku u Premier ligi. Christensen, Kovačić i Silva su pod upitnikom za Chelsea, dok na drugoj strani nema Lampteya i Marcha. Andone, Connolly i Tau su pod upitnikom.

Screenshot_12.jpg

DIREKTNI LINK!

Istra - Rijeka - Rijeka to win either half (1,36) bet365

Za hrabrije 2 (1,57)

Istra je priredila veliku senzaciju i izbacila Rijeku u polufinalu kupa prije točno tjedan dana. Rijeka je užasno ušla u utakmicu i na poluvremenu gubila nevjerojatnih 3:0 da bi utakmica završila 3:2. Nakon toga Rijeka je upisala laganu pobjedu protiv Lokomotive gdje su vodili 3:0 na poluvremenu dok je Istra imala teško gostovanje na Maksimiru i pošteno se potrošili. 

Glavni razlog zašto igram na Rijeku jest motivacija. Rijeka se sa Goricom bori za treće mjesto, Istra za opstanak. Rijeka će osim trećeg mjesta imati dodatni motiv, osvetiti se Istri za sramotu koju su im priredili prošlog tjedna. Očekujem uvjerljivu pobjedu Rijeke a pobjeda u barem jednom poluvremenu mi je oklada za veći ulog. Uz to, i 2/2, hendkep te 2:0 za Rijeku na poluvremenu mogu doći u obzir

Egor Gerasimov vs Jannik Sinner  ATP Barcelona. dvojka, kvota 1,18. (Utorak).    Kada bih bio prvi na tabeli “Poslednje Sanse “ moj predlog bi bio pobeda Intera u gostima po kvoti od 1,40. Da sam barem drugi na tabeli, izabrao bih pobeda Barcelone nas Zenitom (Euroleague) po kvoti od 1,25. Ovako, posto sam u zivom blatu, moj izbor je pobeda Jannika Sinnera nad belorusom Gerasimovim po kvoti od 1,18. Sinner je veoma zanimljiv i kao igrac, a pogotovo kao licnost. Gerasimov je u kategoriji igraca poput Dzumhura.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use