Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.4. - Ponedjeljak 19.4. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Farense - Sporting 2 (1.57) bet365

Sporting je ove sezone bio najbolja momčad u ligi, a kako se očekivalo, na vrhu su ljestvice sa vodstvom od šest bodova. Sa još samo osam utakmica do kraja sezone ovo se čini kao zdrava prednost, ali moraju biti ozbiljni u svakoj sljedećoj utakmici, a tako i u ovoj. Oni su u posljednje vrijeme ispuštali bodove, dok su drugoplasirani Porto i trećeplasirana Benfica bili u dobroj formi, te ih u stopu pratili na vrhu tabele. Sada su pod pritisko mna ostvare veliku pobjedu, kako bi vratili samopouzdanje nakon dva uzastopna remija. Dobra stvar je što u ovom kolu večeras igraju protiv jedne od najgorih momčadi u natjecanju.

Ne samo da je Farense novopečena ekipa u ovoj ligi, već su i pretposljednji tim na tabeli sa bodom više od posljednjeplasiranog Nacionala. Ove sezone su ostvarili samo pet pobjeda u ligi. Farense je bez pobjede u 24 od posljednjih 29 utakmica, dok su izgubili i četiri od prethodnih pet. Imajte na umu da su na domaćem terneu bez pobjede od početka siječnja.

Što se tiče Sportinga, oni su bez poraza u 35 od posljednjih 37 utakmica, dok su pobijedili 23 od proteklih 29. Samo Faddal je odsutan za goste. Sretno!

Screenshot_3.jpg

DIRKETNI LINK!

Arsenal vs Fulham   Premier League     1X dupla sansa 1.18      (nedelja)

Prvi fix bez ikakve dileme mi je bila dupla sansa X2 na Inter u gostima protiv primitivnih juznjaka iz Napulja po kvoti od cak 1,38 Drugi fix bez ikakve dileme mi je bio over 1,5 gola na utakmici Atalanta vs Juventus po kvoti od 1,18. A onda sam poceo da razmisljam i sve je otislo u qurac. @Goksim u cetvrtom mesecu ima tri promasaja iz cetiri predloga i dosao je na samo korak od zivog blata. Nije najgore sto sam poceo da razmisljam. Problem je sto mi je glava otekla od razmisljanja, a najgore od svega je sto sam na kraju promenio svoj predlog ... cccccccc.

Kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze i gore. Promenio sam svoj predlog od najbolje ekipe u Evropi, Inter, na najsmesniji klub na svetu, londonska govna Arsenal. Da me sada pitate zasto sam to uradio, ne bih imao pametan odgovor.  Boze, ako zaista postojis, budi sa mnom u nedelju u 14,30 i oprosti mi sto sam poverovao u londonska govna. Ako je potrebno, nedelju cu poceti sa molitvama da me Bog, sudbina ili sta vec, ne kazni, ili da barem @Goksim i dalje postavlja Psg u "Poslednjoj Sansi" kao svoj predlog sve dok ne poludi od njih.  

Tsitsipas - Evans 1 (Subota, 13:30) 

ATP Monte Carlo

Koeficijent je svega 1,14 ali mislim da ovo lagano prolazi. Evans igra turnir života međutim tome bi morao doći kraj. Imao je nevjerojatno puno sreće u nekim mečevima, inaće mu zemlja nije jača strana, natopljena podloga zbog kiše mu, kako je sam izjavio, ide na ruku. Pobjedio je Jakovića 2:1, Hurkacza 2:0, Đokovića 2:0 što je po mnogima najveća senzacija ovogodišnje ATP sezone te Goffina 2:1 jučer. 

Đoković je odigrao nikad gore, doslovno je sam sebe pobjedio jer je igrao užasno. Ne pamtim kada sam gledao goreg Đokovića, i sam je izjavio da se užasno osjećao na terenu. Evans je protiv Goffina slavio 2:1 zahvaljujući puno sreće. Dovoljno govori podatak da je Evans pružio čak 17 brejk lopti Goffinu od kojih je ovaj iskoristio svega dvije. Goffin je pak pružio 9 brejk lopti od kojih je Goffin uzeo . 

Pazite 2/17 i 4/9 tj. 12% vs 44%

Goffin je imao 0-40 u trećem setu i tri vezane brejk lopte kao i još nekoliko kasnije i nije išlo, Evans je iskoristio gotovo prvu na 5-4 koja je ujedno bila i meč lopta. 

Očekujem da Tsitsipas, peti igrač svijeta, pomete Evansa. Vjerojatno finale Rublev - Tsitsipas. 

Zaninljivo za spomenuti da je turnir prepuni iznenađenja. Očekivalo se finale Đoković - Nadal. U gornjem dijelu ždrijeba Evans je izbacio Đokovića (na Đokovića je bilo 1,05) a jučer je Rublev sa 2-1 izbacio Nadala koji je do tada igrao fantastično (koeficijent na Nadala je bio 1,10)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use