Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

01.11.2009. Nedjelja (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Razočaran jucerašnjim danom gdje sam pogodio sve ostale parove (izuzev Bacelone), međutim na svim listicima sam imao Dinamo X2 ili ponegdje i 2 i pao sam na tom paru za jako lijepu cifricu... A i prošli tjedan me Dinamo (Sivonjić) srusio za lijepu cifru sa Cibalijom... Da je bilo nesretno bilo je ali nadam se da su barem analize pomogle drugima...

Nadam se boljem danu danas, a na prvi pogled sviđa mi se Inter koji gostuje kod slabog Livorna. Ipak na oprez pozivaju susreti u LP za par dana...

Više kasnije...

Hm mal sam gledao ponudu, a ima dobrih parova.

Birmingham - City 2

City je oslobođen svih europskih duznosti i svaki tjedan se pripremaju samo za ligaske tekme, osim ak naleti kup. O razlici u kvaliteti ne treba ni govorit. City kasni samo 1 bod za 4.-tim mjestom koje vodi u LP sto im je cilj ove sezone pa 3 boda u ovakvim utakmicama moraju biti upisana jos na samom startu.

Villarreal - Tenerife 1

Villarreal bi ovo trebao dobit, istina da su ove sezone ocajni al daleko su kvalitetnija momcad od gosta koji je BTW izgubio sve dosadasnje gostujuce utakmice sa omjerom 1:10

Mallorca - Rac.Santander 1

Mallorca je tipicna domacinska momcad i na svom terenu mogu pobjediti bilo koga, zasad su u 4 domace tekme upisali sve pobjede s omjerom 12:1. Racing bi trebao pasti

Ostalo:

Málaga - Valencia 2

Palermo - Genoa oba daju gol

Nice - Le Mans 1

Rennes - Valenciennes X

Moj:

15 vozaca i više završava utrku

Inter

5,5/ Medvešcak - Graz 2 (dakle 6 i više golova u reg.vremenu)

Sretno mi bilo, sretnije nego jucer...

Pa opet zadnji par... Ovo mi je već deseti dan da padam na jednom i to uglavnom zadnjem paru... E baš imam srece... nevjerojatno...  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

pa još ima 20min, možda padnu 4 gola ;)

normalno falio mi 1 gol...

Do sada sam odigrao 4 ozbiljnije oklade ove sezone i na sva 4 listica sam pao na jednom, i to svaki put zadnjem paru:

1 1 Real Madrid - Milan 2-3 2.066,66 kn       - bilo je 1:0 i nedosuđen penal za real >:( >:( >:(

2 2 Dinamo Zagreb - Cibalia 1-1 2.285,71 kn - dosta je reći da je sivonjić fulao gol sa 10cm  >:( >:( >:(

3 3 Hajduk - Dinamo 2-1 3.314,28 kn - 2.gol hajduka je neregularan + dinamo je imao stativu >:( >:( >:(

4 4 5,5/ Medvescak - Graz 2-3 3.095,24 kn - no comment >:( >:( >:( >:( >:(

Dali imam srece u klađenju u zadnje vrijeme prosudite sami...

pa još ima 20min, možda padnu 4 gola ;)

normalno falio mi 1 gol...

Do sada sam odigrao 4 ozbiljnije oklade ove sezone i na sva 4 listica sam pao na jednom, i to svaki put zadnjem paru:

1 1 Real Madrid - Milan 2-3 2.066,66 kn       - bilo je 1:0 i nedosuđen penal za real >:( >:( >:(

2 2 Dinamo Zagreb - Cibalia 1-1 2.285,71 kn - dosta je reći da je sivonjić fulao gol sa 10cm  >:( >:( >:(

3 3 Hajduk - Dinamo 2-1 3.314,28 kn - 2.gol hajduka je neregularan + dinamo je imao stativu >:( >:( >:(

4 4 5,5/ Medvescak - Graz 2-3 3.095,24 kn - no comment >:( >:( >:( >:( >:(

Dali imam srece u klađenju u zadnje vrijeme prosudite sami...

Kad se pogleda proslost i kakve si samo dobitke imao tesko da ti tko moze sta rec al ja ti savjetujem okani se Hrvatske Nogometne Lige  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use