Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.4.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

CdqoUBY.jpgsR1NnVs.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

3AUpNMQ.jpgIorIaKx.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

SsemNbo.jpgOsz0FHn.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

w3f1bo7.jpgaztp1m7.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 15.4. u 15:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Lile-Montpellier 1-1.65 Pobijeda domačina

Evo ja cu krenut sa prvim prijedlogom Lile ove sezone igra odličan nogomet u 32 odigrane ligaške utakmice ima 20 pobijeda što je odlično i vodeči su na tablici ispred drugo plasiranog PSG-a. Mislim kako nece proustit priliku za pobijedu u ovoj utakmici kako bi zadržali vodece mjesto na tablici i priliku za osvajanje lige, a ujedno i kvalifikaciju za ligu prvaka. Gosti imaju u 5 zadnjih odigranih utakmica samo jednu pobijedu i 4 neriješene što ih dovodi na 8 mjesto lige, po meni je ovo zicer i vrijedi odigrat.

Domačin se bori za titulu,imaju jaču momčad,u boljoj su formi,nemaju problema sa izostancima kao gosti,na 9 utakmica kod kuće zaredom dobili bar karton,s obzirom da mislim da će gost hvatat zaostatak mislim da če biti karton i sa njihove strane,a prosjek im je zajednl nekih 9 kornera tako da mislim da če i to prebaciti

IMG_20210416_094552.jpg

prije 14 sati, CharliHR said:

Lile-Montpellier 1-1.65 Pobijeda domačina

Evo ja cu krenut sa prvim prijedlogom Lile ove sezone igra odličan nogomet u 32 odigrane ligaške utakmice ima 20 pobijeda što je odlično i vodeči su na tablici ispred drugo plasiranog PSG-a. Mislim kako nece proustit priliku za pobijedu u ovoj utakmici kako bi zadržali vodece mjesto na tablici i priliku za osvajanje lige, a ujedno i kvalifikaciju za ligu prvaka. Gosti imaju u 5 zadnjih odigranih utakmica samo jednu pobijedu i 4 neriješene što ih dovodi na 8 mjesto lige, po meni je ovo zicer i vrijedi odigrat.

Montpellier u 15 gostujucih utakmica ima samo 3 poraza i samo na 2 utakmice nije postigao gol. Po meni je to fantastican rezultat. Ja cu definitivno probat da Montpellier ne gubi više od 1 razlike. Kvota 1.9 bet365

prije 2 minute, IzudinB said:

Farense - Sporting 2 (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sporting je ove sezone bio najbolja momčad u ligi, a kako se očekivalo, na vrhu su ljestvice sa vodstvom od šest bodova. Sa još samo osam utakmica do kraja sezone ovo se čini kao zdrava prednost, ali moraju biti ozbiljni u svakoj sljedećoj utakmici, a tako i u ovoj. Oni su u posljednje vrijeme ispuštali bodove, dok su drugoplasirani Porto i trećeplasirana Benfica bili u dobroj formi, te ih u stopu pratili na vrhu tabele. Sada su pod pritisko mna ostvare veliku pobjedu, kako bi vratili samopouzdanje nakon dva uzastopna remija. Dobra stvar je što u ovom kolu večeras igraju protiv jedne od najgorih momčadi u natjecanju.

Ne samo da je Farense novopečena ekipa u ovoj ligi, već su i pretposljednji tim na tabeli sa bodom više od posljednjeplasiranog Nacionala. Ove sezone su ostvarili samo pet pobjeda u ligi. Farense je bez pobjede u 24 od posljednjih 29 utakmica, dok su izgubili i četiri od prethodnih pet. Imajte na umu da su na domaćem terneu bez pobjede od početka siječnja.

Što se tiče Sportinga, oni su bez poraza u 35 od posljednjih 37 utakmica, dok su pobijedili 23 od proteklih 29. Samo Faddal je odsutan za goste. Sretno!

Screenshot_3.jpg

DIRKETNI LINK!

Leipzig - Hoffenheim 1 (1.36) bet365

Sa samo šest utakmica preostalih ove sezone, Leipzig očajnički juri za naslovom. Imaju pet bodova manje od Bayerna na vrhu tabele i teško da će ih sustići do kraja sezone. Međutim, ukoliko žele da imaju šansu moraju ostvarivati sve pobjede do kraja, te čekati kiks Bayerna. Bavarci su izgubili dosta igrača zbog ozljeda, među kojima je i njihov najbolji igrač Robert Lewandowski. Sada su dosta veće šanse da će Bavarci ispuštati bodove u narednim tjednima, a napominjem i njihov remi protiv Union Berline prošlog tjedna.

Ovog vikenda igraju protiv trećeplasiranog Wolfsburga i ovo je prilika za Leipzig da se približi na dva boda.

Na drugoj strani imamo jednu od najgorih momčadi u ligi u posljednje vrijeme. Hoffeheim ima tri poraza zaredom u posljednje četiri utakmice. Imaju samo pet bodova više od momčadi koje se nalaze u zoni ispadnja i njihova budućnost u Bundesligi još uvijek nije sigurna. Hoffenheim u katastrofalnoj formi, protiv Leipziga koji se u prošlom susretu vratio na pobjedničke staze protiv Werdera u gostima. Leipzig je poslije Bayerna najbolja momčad na domaćem terenu ove sezone, gdje su osvojili 32 boda u 10 pobjeda, dva remija i dva poraza. Jedan od tih poraze je stigao protiv Bayerna.

Leipzig će u ovom susretu biti bez Hee-Chana, Kluiverta, Laimera i Szoboszlaija. Na drugoj strani nema dosta igrača; Adamyan, Akpoguma, Bičakčić, Gačinović, Geiger, Hubner, Rudy, Stafylidis i Vogt su van terena. Sretno!

Screenshot_4.jpg

DIREKTNI LINK!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use