Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.4. - Četvrtak 15.4 (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Dortmund vs ManCity.  Liga Prvaka.  ManCity prolazi dalje  na bilo koji nacin, kvota 1,15.          Za ovaj medjyweekend sam se odlucio na agresivno kladjenje na tri para, sto retko cinim. Prvi par je svakako prolaz ManCity, ali u toku regularnih 90 minuta po kvoti od 1,20. Drugi par je pobeda ekipe  Cska nas Panathinaikosom (Euroleague, sreda, zaostala utakmica kvota 1,12). Treci par je poezija. Treci par ce bitu mix utakmice Psg vs Bayern, gde cu  igrati barem osam tipova igre, Virtus vs Unix, zbog koje ne spavam vec tri dana, kao i Roma vs Ajax. Za sada imam vec cetrdeset tiketa sa tri para, a jos nisam ni poceo. Naravno ni  u jednom tiketu se nisam dovukao do kvote 2,00. Posto mi u “Poslednjoj Sansi” gori pod nogama, moj predlog je bilo kakav prolaz ekipe ManCity, a boli me qurac sto je kvota 1,15

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use