Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.4. - Ponedjeljak 11.4. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Just now, IzudinB said:

Liverpool - Aston Villa 1 (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Liverpool je na domaćem terenu izgubio šest utakmica zaredom ulazeći u ovaj meč i to je zaista nevjerojatna statistiku koju nitko nije mogao očekivati nakon što su na domaćem terenu odigrali 65 utakmica bez poraza. Loš rekord ih je u potpunosti skrenuo sa utrke za naslov prvaka, no neki vrlo dobri rezultati u gostima znače da bi Redsi i dalje mogli ostvariti plasman u najbolju četvorku. Naglasili su odlučnost nakon što su prošlog vikenda pobijedili Arsenala sa 3-0. Sada u ovaj susret ulaze sa 49 bodova na sedmoj poziciji. Tri boda od četvrtog mjesta, a natjecanje u top četiri bi moglo biti prilično zanimljivo do kraja sezone. Sredinom tjedna je Liverpool izgubio od Real Madrida (3-1) u četvrtfinalu Lige prvaka što je bio veliki udarac za klub.

Aston Villa je prošlog vikenda pobijedila Fulhama sa rezultatom 3-1 da bi održali nade za mjesto u Europskoj ligi. Iako je momčad Deane Smitha pala pet bodova ispred prvih šest mjesta, oni imaju utakmicu manje u odnosu na neke od rivala. Njihova pobjeda je dobro došla nakon što su prekinuli niz od pet utakmica bez pobjede. Na gostovanju je Villa pobijedila sedam od 15 utakmica i imaju dosta bolji rekord na gostujućim terenima. Iako su pobijedili samo jednu od posljednje četiri utakmice.

Iako Liverpool ima vrlo važnu utakmicu sredinom sljedećeg tjedna protiv Real Madirda, ovu utakmicu će shvatiti vrlo ozbiljno. Moraju početi sa pobjedama ako žele igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone. U ovom susretu im nedostaju Gomez, Henderson, Kelleher, Matip, Origi i Van Dijk. Na drugoj strani nema samo Grealisha, dok je Wesley pod upitnikom. Sretno!

Screenshot_35.jpg

DIREKTNI LINK!

Sutra Lokomotiva - Dinamo - 2 1.33

Ovo je zicer, Zar uistinu mi liste da će Dinamo kiksati i još vise si zakomplicirali prvenstvo? Po meni je ovo zicer. 

Barcelona - Real - 1. 1.25

Barca je dozirala svoje po najbolje igrače jucer kontra Bayern jer su ih odmarali sa derbi sa Realom. Real je digao formu, lakše nego očekivano su dobili Fenera ali u toj utakmici se je ozlijedio Deck koji po svim informacijama neće biti spreman za sutra, nadam se da jedinica dolazi glatko. 

Unicaja - Andorra - 1 1.29 

Gosti dolaze sa samo osam igrača, imaju velike probleme sa izostancima te domaćini ovo moraju iskoristit ć. 

prije 5 sati, Goksim said:

Promijenjen sudac El Clasica dan pred utakmicu, u Barci bijesni!

Utakmicu će voditi Gil Manzano koji je odličan za kartone - poprilično lako ih daje a utakmica bi trebala biti puna tenzija zbog važnosti. Real bi porazom vjerojatno ispao iz utrke za naslov a pobjedom sve dodatno zakomplicirao.

https://www.svijetkladjenja.com/vijesti/promijenjen-sudac-el-clasica-dan-pred-utakmicu-barci-bijesni/

Bio sam u velikoj dilemi između pobjede PSG-a, pobjede Barcelone barem jedno poluvrijeme i kartona te sam se nakon dužeg razmatranja odlučio ipak za kartone.

Bet365 daje lijepih 1,40 za over 4,5 kartona. Uzimajući u obzir važnost utakmice koja bi mogla odrediti pobjednika La Lige to da se radi o derbiju kao i suca mislim da je over kartona najbolji izbor te će biti moj tip u ovoj rubrici. Sam sam isti vezao sa pobjedom Barcelone u barem jednom poluvremenu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use