Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 11.4.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

KB6JNcX.jpgnANFl8I.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

KyXnMps.jpgZr68nTe.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Lew9sYR.jpg625YAQc.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

0hSN9mD.jpg64T0lPf.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

AbOqU3h.jpgst7foph.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

oe26Qp7.jpgVOpCUxW.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.4. u 17:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Villarreal - Osasuna 1 (1.61) bet365

Villarreal je blizu ulaska u šest najboljih sa sedme pozicije nakon što su ostvarili tri uzastopne pobjede u La Ligi. Izjednačili su bodove sa Betisom i Sociedadom na petoj i šestoj poziciji. Domaćin je u posljednjih pet mečeva imao samo dva poraza i pokušat će nastaviti svoj niz od tri pobjede. Unai Emery i njegova momčad će u ovaj susret ući nakon pobjede protiv Granade (0-3) na gostovanju.

Osasuna se još uvijek muči sa formom, nakon što su uspjeli osvojiti samo šest bodova od mogućih 15 u posljednjih pet susreta. Proširili su svoj niz bez pobjede na četiri utakmice zaredom. Gostujuća momčad zaostaje 15 bodova za damaćinom na tabeli. Njihovi uzastopni remiji bez golova sugeriraju da bi mogli gledati jedan tijesan i taktički susret na De La Ceramici. Oni u ovu utakmicu ulaze nakon remija bez golova kod kuće sa Getafeom.

Sa svojom trenutnom formom u La Ligi, nema šanse da Žuta podmornica izgubi od Osasune. To bi zaista bilo ogromno iznenađenje. Zanimljiva činjenica o gostima je da u posljednja tri susreta nisu postigli niti primili nijedan gol.

Mislim da neće biti mnogo golova, ali vjerujem da Villarreal ima dovoljno kvalitete da savlada jednu Osasunu u borbi za pozicije koje vode u Europsku ligu. Još jedna dobra stvar je kada igrate na bet365 kladionici računaju vam okladu dobitnom ako Villarreal povede sa dva gola razlike. Estupinan i Iborra neće nastupiti za domaćine, dok na drugoj strani nema Rubena, dok je Perez pod upitnikom! Sretno!

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK!

Juventus - Genoa 1 (1.25) bet365

Juventus se vratio nakon iznenađujućeg remija (2-2) u derbiju Della Mole prošlog vikenda pobijedivši Napoli u vrlo važnoj utakmici sredinom tjedna. Cristiano Ronaldo je u srijedu postigao svoj 25. ligaški gol, dok je Paulo Dybala svoj povratak na teren obilježio postigavši pogodak samo četiri minute nakon što je zamijenio Alvara Moratu. Spomenuta pobjeda neće utjecati na vrh tabele, jer momčad Andrea Pirla još uvijek ima 12 bodova zaostatka za neumoljivim liderom Interom i najbolje što trenutno mogu učiniti je završiti kao drugoplasirana momčad. Milan je u subotu pobijedio Parmu u gostima kako sam i očekivao i mislim da Juventus sada nema druge opcije. Ovo je MUST-WIN za njih, jer ako kiksaju, mogli bi ugroziti svoje šanse za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Napoli ima samo tri boda manje od njih na petoj poziciji.

Gosti su na sigurnoj udaljenosti od crvene zone (10 bodova) i u nedelju na stadionu Allianz nemaju što izgubiti. Momčad koju vodi Davide Ballardini trebala bi u utakmicu ući raspoložena nakon niza od tri uzastopna ligaška susreta bez poraza. Genoa je u prethodnoj utakmici u gostima pobijedila Parmu koja se nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli, ali prošli vikend nisu uspjeli pobijediti Fiorentinu koja je imala crveni karton, odigravši tom prilikom samo 1-1 na svom stadionu. Očekujem pobjedu Juventusa u ovom susretu. Bernardeschi i Bonucci su van terena za Juve, dok na drugoj strani nema Czyborrae, Pelllegrinija i Strootmana! Sretno!

Također se računa Early Payout na bet365 kladionici.

Screenshot_3.jpg

DIREKTNI LINK!

Inter vs Cagliari Serie A jedinica (X) 1,28 nedelja

Zenit vs Panathinaikos Euroleague jedinica 1,13 ponedeljak

Psg vs Bayern Liga Prvaka over 2,5 1,40 utorak

plus jos jedan vas izbor, mec po kvoti od samo 1,25

ukupna kvota 2,53

Svako od nas na Forumu, a teoretski receno ima nas 12179 registrovanih clanova, ima sexualne fantazije, opsesije. Imati sexualne fantazije nije smesno, nije zabranjeno, nije nezdravo, a pogotovo nije sramno ili bolesno. Sexualne fantazije nisu poremecaj, vec prirodna pojava, a to ne kazem samo ja, to kazu i anatomija, biologija, psihologija, a isto kazu i sexualni terapeuti. Sexualne fantazije imaju i zene i muskarci, ali tu ima veliki problem, zapravo postoje dva problema. Prvi problem jeste sto zene nisu ljudi, a drugi problem je sto su zenske fantazije deset puta intezivnije nego fantazije muskaraca. Evo, na primer nekoliko uobicajenih sexualnih fantazija svakog zdravog muskarca. Sex sa dve dame istovremeno, ejakulacija po sexualnoj partnerki, sex sa partnerkinom sestrom, primanje oralne stimulacije, “majka i cerka”, ... itd. Zenske sexualne fantazije su sve to, ali deset puta intezivnije. Dok muskarci sanjaju sex sa dve dame istovremeno, zenska sexualna fantazija jeste sex sa deset muskaraca istovremeno. Zenska sexualna fantazije je i sex sa nepoznatim, dok ih partner gleda. Osim sexa sa deset muskaraca istovremo, zenska fantazija trazi da su barem cetvorica crnci. Da ne govorim o raznim fantazijama dominacije ili potlacenosti, sexom sa nepoznatim,nedostupnim ili nedostiznim muskarcem… itd itd. Poseban problem sa zenama jeste naucno dokazana istina da bi svaka zena pozelela da svoje fantazije iskusi i u stvarnom zivotu, ali ne sa stalnim partnerom. Ali, jebes zene, da se vratimo nama, kladionicarima. Hajde, budimo realni, pricajmo o sexualnoj fantaziji svakog zdravog i normalnog kockara, a to je grubi, hard sex sa dve crnkinje istovremeno. Ne postoji zdrav i normalan muskarac koji ne bi pozeleo sex sa dve dame crne puti istovremneo pod usklovom da je sex dovoljno grub i agresivan. U mom slucaju, jedino ne bih pozelo da dame budu puno crne, vec dovoljno crne, pout dama iz Venezuele, Brasila, Columbije, Cube ili Jamaice. Ostalo … sve se slazem sa svakim zdravim i normalnim kockarom. Biti koristan na Forumu ne znaci samo pogoditi analizu ili tiket. Evo, ja se nudim da budem koristan da ispunite svoju najvecu sexualnu fantaziju, sex sa dve dame crne puti istovremeo, a to priznacete nije malo. Pokusajte da predlozite svojoj partnerki, svojoj lepsoj polovini da imate sex u troje, ukljucujuci i njenu mladju sestru, pa cete videti kakav odgovor sledi. Ja vam nudim, ono sto niko ne bi. Potpuno besplatno, razume se, i to samo zato sto smo kolege sa Foruma. Vodim vas u Amsterdam, kolevku dozvoljene prostitucije, a vase je samo da tamo izaberete dve dame vaseg ukusa, stila, temperamenta, rase i proporcija. Klasican sex od dvadesetak-tridesetak minuta u amsterdamskim bordelima kosta od 70 do 150 eura u zavisnosti kakvu uslugu zelite. 70 eura placate, naravno unapred, a to je uobicajena cena ukoliko zelite uslugu za koju dama ne mora ni da se skida. Ako zelite posebnu zavrsnicu, i cena ce biti posebna, to vam je barem jasno. Ali, ja vas ne vodim u Amsterdam zbog zavrsnice, vec da ispunite one najskrivenije sexualne fantazije koje cuce u svakom od nas. Sex sa dve dame tamnije puti istovremeno, spada u tkz posebne ponude i to bi moglo da vas kosta i do 350 eura. Za pola sata, naravno, a ne vidim zasta bi vam trebalo vise vremena????? Posto, na veliku zalost, ne zivimo u Amsterdamu, tom raju na zemlji, vec na zlom Balkanu, do Holandije cemo morati da letimo. Za vas sam izabrao low-cost let iz Dubrovnika, najgospodskijeg grada na svetu, do Amsterdama po promotivnoj ceni od 27,86 eura za polazak i 38,84 za povratak. Idemo kao prosjaci, EasyJet-om najjeftinijim letom, ali ako znate zasto idete i sta vas u onom raju na zemlji ceka, boli vas qurac sto je let low-costom. Sex vaseg zivota ce biti u prepodnevnim casovima, posto avion slece u Amsterdam posle 11.00. Do 13.00 smo vec potrosili 416,70 eura (usluga + let), ali posto avion iz Amsterdama za Dubrovnik polece sutradan,a kada smo vec u Amsterdamu, zasto uvece ne bi imali jos jednom sex, ovoga puta ne reprizu sa dve dame, vec low-cost sex po osnovnoj ceni od 70,00 eura. (350,00 + 66,70 + 70,00 = 486,70). Ako imate stila, ne bi trebalo da vam bude zao da damama ostavite jos 100 eura kao znak da ste bili zadovoljni uslugom (486,70 + 100,00 = 586,70). Ukoliko niste na dijeti, u Amsterdamu bi izmedju dva sexa trebalo nesto i da pojedete, a za to ponesite barem 100,00 (586,70 +100,00 = 686,70). Za nepredvidjene troskove (jeftini cocain ili jos jeftinija marihuana) ponesite barem 100eu (686,70 + 100,00 = 786,70 … zaokruzimo na konacnih 800,00 eura.

Sta dobijamo za 800,00 eura? Dva sexa u jednom danu, od kojih je jedan sex vaseg zivota, zadovoljavanje patoloskih sexualnih fantazija, sex sa dve dame crne puti i to istovremeno. Imate i jedan dan u Amsterdamu, raju na zemlji, a osim dva orgazma, do halucinogenih cepanja u mozgu mogu da vas dovedu i marihuana ili cocain u zavisnosti da li ste snazni kao bizon ili izdrzljivi kao mazga. Za kraj, ostaje sitnica, ko ce sve to da plati? Ne brinite, i to sam sredio samo za vas. Platice kladionice, a evo i kako.

Pre nego sto objasnim kako, da skinemo vise sa qurca onu vecitu temu “da li su male kvote vredne kladjenja ….bla bla tra la la...). Hajde da testiramo male kvote. Ako su male kvote vredne kladjenja one ce nas odvesti u Amsterdam po sex naseg zivota sa dve dame crne puti i to istovremeno. Ako padnemo na malim kvotama, nema nista od Amsterdama, ostajemo sa nasim stalnim partnerkama, i neka nam je Bog u pomoci. Polecemo, vezite se.

Inter vs Cagliari Serie A jedinica (X) 1,28

Jos u prvom mesecu ove godine sam obecao da necu vise pisati o Interu. Sve sto sam imao da kazem o njima, vec sam napisao. To sto ne pisem analize, ne znaci da nisam igrao na njih, a ne verujem da je bilo kockar na Forumu propustio igranje na milaneze. 10 uzastopnih pobeda, 13 utakmica bez poraza, poslednji poraz jos 06.01. … Ovde bih dodao jos jednom i karakter trenera milaneza koji uopste ne koristi rezervne igrace, i bas kao i ja, rezervne igrace smatra stokom. Mozete proveriti koliko minuta na terenu imaju Vidal ili Kolarov koji su dovedeni zimus, a koji svakako nisu tip igraca dovedeni za sedenje na klupi. Jos pre dva meseca sam napisao na Forumu da na kraju ocekujem izmedju deset i dvadeset boda razlike izmedju prvoplasiranog i drugoplasirane ekipe. Jedino novo sto imam da dodam, a kada je u pitanju Inter, jeste da od danas pocinjem da na svako igranje na Inter, ponavljam isti tiket i sa X-om na milaneze.

Zenit vs Panathinaikos Euroleague, jedinica 1,13 ponedeljak

Ovo je zaostala utakmica Euroleague, sada me mrzi da pisem analizu za mec po kvoti od 1,13, a ako padnemo na ovako niskoj kvoti, znajte da smo pali zato sto rusi nisu ljudi vec stoka.

Psg vs Bayern Liga Prvaka, over 2,5 gola 1,40 utorak

Veliki bet365 kvotira pobedu parizana sa cak 3,00 cccccc, nereseno sa cak 4,00 dok je pobeda Bayerna 2,10. Verovatno ocekuju da ce biti svasta, a verovatno misle kao i ja da obe ekipe mogu do gola. Verovatno misle kao i ja da ne postoji mogucnost da se bavarci zatvore, a ako na utakmici bude jedan, nijedan ili samo dva gola i ne treba da idemo u Amsterdam da ejakuliramo po prostitutkama.

Sa ova tri meca, samo za vas, sam se dovukao do kvote od 2,02. Ako uspete sami da pronadjete jedan mec iz cele danasnje ponude po kvoti od samo 1,25, a imate na raspolaganju basket, fudbal i tenis dolazimo zajednicki do kvote od 2,53. Da bi ejakulirali po crnkinjama potrebna nam je zarada od cistih 800,00 eura, a to znaci da na kvotu 2,53 treba da ulozimo nesto vise od 520 eura. Pitanja? Evo, samo za vas, ja cu odgovoriti na eventualna pitanja.

-”... popo64, nisi preterano pametan, 520 eu nije uopste malo, vredi li rizikovati toliki novac? “

Kao prvo, 520 eura je samo ulog. Kada tiket prodje, ulozeni novac vam se vraca, zarada je oko 800,00 eura, a i sami znate sta vas ceka u Amsterdamu, ispunjavanje najperverznijih muskih fantazija, san svakog zdravog muskarca.

-”... popo64, moze li neki popust, mozemo li nekako da prepolovimo iznos koji je potreban da ulozimo da bi ejakulirali po crnkinjama?”

Naravno. Ako ste ozbiljno poremecena licnost i verujete da Arsenal moze bilo koga da pobedi, pokusajte na tiket da dodate pobedu tih padavicara nad Scheffield-om, najgorom ekipom u Premier takmicenju. (Ukupna kvota sa Arsenalom 4,00) Imacete iluziju da je Arsenal normalan klub, a moguci ulog od 520 eura moze biti skoro prepolovljen. Ako ne verujete Arsenalu, a verujete da ManCity, bez problema moze da pobedi i u gostima truli Dortmund u Ligi Prvaka, i na taj nacin mozete da podignete kvotu. Mogucnosti su velike, ja insistiram na malim kvotama, ostajem na cetiri para i kvoti od 2,53.

I ne zaboravite, vidimo se u Amsterdamu, polazak je iz Dubrovnika, a jedan tiket sa X-om na Inter se podrazumeva (ukupna kvota 12,00)

Premier liga

Burnley - Newcastle (13:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (2.76)
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.83
MHof2Ix.png

West Ham - Leicester (15:05) bet365
Sudac: Mike Dean (3.55)
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.73
z3Rs9SQ.png

Tottenham - Manchester Utd (18:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (2.94)
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: 1.67
xylIfep.png

Sheffield Utd - Arsenal (20:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 1.40
f2UypB5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Villarreal - Osasuna (14:00) bet365
Sudac: Jose Munuera Montero (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 2.10
vaigIOj.png

Valencia - Real Sociedad (16:15) bet365
Sudac: Valentin Pizarro Gomez (3.77)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 2.17
7g3wEpL.png

Valladolid - Granada (18:30) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.40)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.24
aNOobAn.png

Betis - Atl. Madrid (21:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.66
s63R4CQ.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Inter - Cagliari (12:30) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.18)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.93
VZXA0Oj.png

Juventus - Genoa (15:00) bet365
Sudac: Marco Di Bello (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.07
1o3roIT.png

Sampdoria - Napoli (15:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 1.83
bVGUssR.png

Verona - Lazio (15:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.28    
Prosjek ekipe 2: 2.75
K4f83ID.png

AS Roma - Bologna (18:00) bet365
Sudac: Marco Guida (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.31
trwEm3U.png

Fiorentina - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (4.78)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.79
9w06bgV.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Schalke - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.04
7s8eBsI.png

FC Koln - Mainz (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 1.89
1VsDyXy.png

(Koeficijenti 11.04. u 01:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Danas je dosta solidna ponuda, ali ima puno zicera na papiru pa treba biti jako oprezan pri odabiru parova!.

Moja tri para za danas koja sam odlučio igrat prva dolazi iz 1.Hrvatske nogometne lige utakmica između Lokomotiva - Dinamo Zagreb, ovdje se nema šta puno razmišljati, Dinamo ovdje mora ići na pobjedu jer im Osijek puše za vratom, dobro je što igraju posljednju utakmicu dana pa će znati prije početka utakmice rezultat Osijeka.

Lokomotiva je ove sezone totalna suprotnost od prošle sezone, sigurno da ćemo ih od sljedeće sezone gledat u 2.ligi, ovdje je kladionica ponudila malo veći koef. na pobjedu Dinama zbog toga što za par dana igraju utakmicu protiv Villarreala, ali ne vjerujem da će si Dinamo priuštit treću utakmicu bez pobjede.

Sljedeći par dolazi iz 1.Nizozemske lige utakmica između Venlo -PSV. Ovdje se također nema šta kalkulirat, PSV-u je ostalo samo prvenstvo, vode grčevitu borbu protiv AZ Alkmara za drugu poziciju koja vodi u kval. za LP sljedeću sezonu.

Jucer je AZ pobjedio i tako se odmaknuo tri boda PSV-u, ovdje PSV nema šta kalkulirat ako žele igrati sljedeću sezonu LP ovakve utakmice moraju dobivat.

Venlo je ove sezone jako loš, pogotovo u drugoj polovici sezone gdje u posljednjih 11 utakmica su ostvarili 10 poraza i samo jednu pobjedu u kup utakmici protiv drugoligaša NEC Nijmegena. Kad se malo bolje pogleda tablica primjetit će te da domacini imaju čak daleko najviše primljenih pogodaka u ligi i to je jedan od razloga loše forme Venla. Za hrabrije bi preporučio igrat možda čak neki hendikep ili pobjedu u 1.pol PSV-a!

Posljednji par koji sam odlučio igrat nadam se da nisam pogriješio, kako danas ima jako puno zicera tražio sam neki par koji ima nekakvu vrijednost.

Radi se o utakmici iz 1.Ciparske lige gradski meč između Omonia - Ol.Nicosia, znaci ako bolje pogledate tablicu primjetit će te da Ciprani igraju posljednja dva kola.

Domacinima je danas vrlo bitno uzet sva  tri boda, jer u posljednjem kolu igraju vrlo tešku utakmicu u gostima kod Anorthosisa, dok njihovi glavni rivali AEL Limassol danas u ranijem terminu igraju tešku utakmicu kod AEK Larnace.

Treći glavni konkurent koji je trenutno prvi na tablici Apollon sa jednom utakmicom više jučer je kiksao kod kuće protiv Anorthosisa i tako dodatno zakomplicirao prvenstvo do posljednjega kola. Apollon sljedeću utakmicu u posljednjem kolu igrat će derbi sa glavnim konkurentnom za prvaka AEL Limassolom.

Tako kad se malo bolje pogleda u Ciparskoj ligi gledat ćemo pravi mali “triler” ovaj i sljedeći vikend. Mislim da će se borba za prvaka vodit do posljednje sekunde.

Drugi razlog zašto sam odabrao pobjedu Omonie je taj sto gostujuća momčad Ol.Nicosia igra za tri dana vrlo bitnu utakmicu u polufinalu kupa protiv AEL Limassolom, tako da će gostujuća ekipa biti u mislima na tu utakmicu dok je za njih prvenstvo odavno završeno, ostali su na šestoj poziciji, nemogu niti gore niti dolje.

Treći razlog zašto se isplati igrat na pobjedu Omonie je njihova obrana. Primili su najmanje golova od svih ekipa u ligi samo 15 dok su na domaćem terenu uspjeli primit samo 4 gola i nisu ove sezone nijednom izgubili na svom terenu.

C6AE6BA6-09C6-45F2-B120-4CC113FAE896.jpeg.c5846aea09a701cac3b5342a6b675ad9.jpeg

prije 3 sati, Leedsfan said:

Danas je dosta solidna ponuda, ali ima puno zicera na papiru pa treba biti jako oprezan pri odabiru parova!.

Moja tri para za danas koja sam odlučio igrat prva dolazi iz 1.Hrvatske nogometne lige utakmica između Lokomotiva - Dinamo Zagreb, ovdje se nema šta puno razmišljati, Dinamo ovdje mora ići na pobjedu jer im Osijek puše za vratom, dobro je što igraju posljednju utakmicu dana pa će znati prije početka utakmice rezultat Osijeka.

Lokomotiva je ove sezone totalna suprotnost od prošle sezone, sigurno da ćemo ih od sljedeće sezone gledat u 2.ligi, ovdje je kladionica ponudila malo veći koef. na pobjedu Dinama zbog toga što za par dana igraju utakmicu protiv Villarreala, ali ne vjerujem da će si Dinamo priuštit treću utakmicu bez pobjede.

Sljedeći par dolazi iz 1.Nizozemske lige utakmica između Venlo -PSV. Ovdje se također nema šta kalkulirat, PSV-u je ostalo samo prvenstvo, vode grčevitu borbu protiv AZ Alkmara za drugu poziciju koja vodi u kval. za LP sljedeću sezonu.

Jucer je AZ pobjedio i tako se odmaknuo tri boda PSV-u, ovdje PSV nema šta kalkulirat ako žele igrati sljedeću sezonu LP ovakve utakmice moraju dobivat.

Venlo je ove sezone jako loš, pogotovo u drugoj polovici sezone gdje u posljednjih 11 utakmica su ostvarili 10 poraza i samo jednu pobjedu u kup utakmici protiv drugoligaša NEC Nijmegena. Kad se malo bolje pogleda tablica primjetit će te da domacini imaju čak daleko najviše primljenih pogodaka u ligi i to je jedan od razloga loše forme Venla. Za hrabrije bi preporučio igrat možda čak neki hendikep ili pobjedu u 1.pol PSV-a!

Posljednji par koji sam odlučio igrat nadam se da nisam pogriješio, kako danas ima jako puno zicera tražio sam neki par koji ima nekakvu vrijednost.

Radi se o utakmici iz 1.Ciparske lige gradski meč između Omonia - Ol.Nicosia, znaci ako bolje pogledate tablicu primjetit će te da Ciprani igraju posljednja dva kola.

Domacinima je danas vrlo bitno uzet sva  tri boda, jer u posljednjem kolu igraju vrlo tešku utakmicu u gostima kod Anorthosisa, dok njihovi glavni rivali AEL Limassol danas u ranijem terminu igraju tešku utakmicu kod AEK Larnace.

Treći glavni konkurent koji je trenutno prvi na tablici Apollon sa jednom utakmicom više jučer je kiksao kod kuće protiv Anorthosisa i tako dodatno zakomplicirao prvenstvo do posljednjega kola. Apollon sljedeću utakmicu u posljednjem kolu igrat će derbi sa glavnim konkurentnom za prvaka AEL Limassolom.

Tako kad se malo bolje pogleda u Ciparskoj ligi gledat ćemo pravi mali “triler” ovaj i sljedeći vikend. Mislim da će se borba za prvaka vodit do posljednje sekunde.

Drugi razlog zašto sam odabrao pobjedu Omonie je taj sto gostujuća momčad Ol.Nicosia igra za tri dana vrlo bitnu utakmicu u polufinalu kupa protiv AEL Limassolom, tako da će gostujuća ekipa biti u mislima na tu utakmicu dok je za njih prvenstvo odavno završeno, ostali su na šestoj poziciji, nemogu niti gore niti dolje.

Treći razlog zašto se isplati igrat na pobjedu Omonie je njihova obrana. Primili su najmanje golova od svih ekipa u ligi samo 15 dok su na domaćem terenu uspjeli primit samo 4 gola i nisu ove sezone nijednom izgubili na svom terenu.

C6AE6BA6-09C6-45F2-B120-4CC113FAE896.jpeg.c5846aea09a701cac3b5342a6b675ad9.jpeg

Ovdje jedan ispravak od mene, ne završava prvenstvo 1.Ciparske lige sljedeći vikend, skupina za ligu prvaka igra 36 kola, neznam na koju sam foru ja došao da igraju 33 kola, ali sve jedno vjerujem da će Omonia danas uzet sva tri boda. Ispričavam se na krivim navodima!

prije 3 sati, whimp said:

Derby u francuskoj je Rennes vs Nantes..sudac ne super za kartone. Jas sam singlirao na 4.5 i kombinirao sa Genk o1.5.

Lagano

prije 18 minute, thescaaar said:

Harry Kane (Manchester United) over 1.5 shots on target @2.10

Jesse Lingard (WHU) over 1.5 shots on target @3.0

Jas sam odigrao o2.5 shot na Lingarda (2.25)

Cha-Atl 1

Ovo je prilika za CHA da pobjedi prvog pratitelja iza sebe,ATL koja je na 5.mjestu odma iza CHA.igrali su već u prvom mjececu i tada je bio uspješniji današnji domačin.Kraj regularnog djela je sve bliže,i Cha mora pobjediti bar neke od direktnih rivala kako nebi morali igrati play in turnir.Za večeras je upitan gallinari i young,ne igraju collins,snell i reddish,za domače ne igraju monk,hayward i ball.Glavni protagonisti bi trebali biti rozier koji će sigurno uzet koji šut više popto nema haywarda a s druge strane će capela iskoristit svoju prednost,jači je i od byomba i od zellera.

prije 8 minute, tihi372 said:

Cha-Atl 1

Ovo je prilika za CHA da pobjedi prvog pratitelja iza sebe,ATL koja je na 5.mjestu odma iza CHA.igrali su već u prvom mjececu i tada je bio uspješniji današnji domačin.Kraj regularnog djela je sve bliže,i Cha mora pobjediti bar neke od direktnih rivala kako nebi morali igrati play in turnir.Za večeras je upitan gallinari i young,ne igraju collins,snell i reddish,za domače ne igraju monk,hayward i ball.Glavni protagonisti bi trebali biti rozier koji će sigurno uzet koji šut više popto nema haywarda a s druge strane će capela iskoristit svoju prednost,jači je i od byomba i od zellera.

Evo potvrđeno da ne igraju ni young ni gallinari

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use