Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.4. - Četvrtak 8.4 (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Utorak 06.04. - Cetvrtak 08.04

Cska vs Asvel    Euroleague    jedinica 1,15  (u trenutku dok pisem ovaj post)    cetvrtak

Pre analize, posta za ovu nedelju, i izvestaja o situaciji u “Poslednjoj Sansi”, najpre da malo filosofiram, posto sebe vidim, a i smatram veeeeelikim filosofom.

Cesto sam na Forumu promovisao kladjenje, a cesto sam i pisao o kockarima kao posebnim ljudima, visoj klasi, eliti. Pa, evo sada i da teoretske, filosofske teorije dokazem u praksi. Pravilo broj 11 Topica “Poslednja Sansa” kaze da ko dva puta u toku sezone ne napise/objavi predlog u “Poslednjoj Sansi” biva automatski izbacen. Objava predloga u “Poslednjoj Sansi” je privilegija, ali i obaveza, a to znaci da pravila postoje da bi se postovala. Da zivimo u Svajcarskoj, raju na zemlji, a i da nisam dobar covek, ti bi @Izudine danas bio na dozivotnoj robiji i umesto sto pises postove, danas bi radio u kamenolomu. Tri puta i to cak UZASTOPNO nisi objavio post u “Poslednjoj Sansi”, a pravila su pravila, i da nisam kockar, odavno bih te izbacio. Tvoja je sreca sto sam kockar, sto sam visa rasa, sto sam elita, sto sam human, ekstremno pametan i posten. Trenutno, ponavljam samo trenutno, stojim lose na tabeli “Poslednje Sanse”, i da nisam kockar, visa ljudska rasa, mogao bih samo da postujem Pravila i lagano te izbacim iz istorijskog Topica “Poslednja Sansa”. Mogao bih, ali necu. Za mene bi to bila najpovoljnija situacija, gledam samo svoj interes i boli me qurac. Nisi ispostovao pravila, od 26.02 pa do 07.03 nisi objavio predloge, znaci izbacujem te, a za moral me boli qurac, kome je do morala neka ide u crkvu. Osim sto bih mogao da te izbacim, pozeleo bih ti dobro zdravlje, posteno sudjenje, i dozivotni rad u rudniku. Ali, ja sam kockar, a biti kockar znaci elita, svet odabranih, elegancija, “iznad svih” … Ja nisam Liverpool, koji je prosle sezone sam sebe proglasio prvakom Engleske u potpuno neregularnim uslovima. Vise od trideset godina nisu bili prvaci, pa su u prekinutom, pa nastavljenom prvenstvu, u potpuno neregularnim uslovima sebe proglasili prvakom, jer su znali da nikada vise nece biti ni medju prvih cetiri, a kamoli prvaci. Ova, regularna sezona to samo potvrdjuje, trenutno su sedmi, sa 25 bodova MANJE od trenutnog prvaka. Ali, boli ih qurac, proglasili su sami sebe prvakom, a ko te pita za stil, eleganciju, moral, savest … Eto, vidis @Izudine, razliku izmedju liverpoolskih govana i nas, kockara. Ulazimo u cetvrti mesec istorijskog topica “Poslednja Sansa” i zeleo bih da “na terenu” resimo ko ispada ove sezone, cak i ako (trenutno) ne stojim bas najbolje. Posto smo usli u predposlednji mesec, neka “teren”, odnosno prognoze odluce ko ispada. U svakoj postenoj ligi uvek ispada zaista najgori, a u nasem slucaju to je jedan od administratora.

Ostao sam duzan “izvestaj” za drugi mesec, a zavrsen je i treci mesec istorijskog Topica “Poslednja Sansa”, pa da vidimo kako stoje stvari.

U drugom mesecu smo igrali osam puta. Zajedno smo pogodili samo dva puta, ali je vise razloga za to. Prvi je razlog sto je @Goksim bio los, drugi razlog je sto @Izudin jednom nije objavio post, a jednom je i moja utakmica bila odlozena zbog Covida. @Goksim ima od osam predloga pet pogodaka i tri promasaja (Kansas City vs Tampa Bay, Barcelona vs Psg i Psg vs Monaco). @Izudin od osam predloga, ima sest pogodaka, jedan promasaj (Southampton vs Chelsea) i jednom nije postavio post. @popo64 od osam predloga ima sest pogodaka, jedan promasaj (Bayern vs Bielefeld) i jedna utakmica je odlozena.

U trecem mesecu smo igrali devet puta. Zajedno smo pogodili takodje samo dva puta, ali je i ovaj mesec bilo vise razloga za to, a najveci je sto @Izudin nije objavljivao postove. @Goksim je u trecem mesecu od devet predloga imao osam pogodaka i jedan promasaj (Trump vs Hawkins). @Izudin je od devet predloga imao pet pogodaka, dva promasaja (Portugal vs Azerbejdzan i Hrvatska vs Malta) i dva puta nije objavio post. @popo64 je od devet predloga imao pet pogodaka, tri promasaja (Psg vs Nantes, Juventus vs Benevento i Luxemburg vs Porto), a jedan mec je odlozen.

Poredak na tabeli istorijskog Topica “Poslednja Sansa” na dan 31.03.2021 je sledeci:

@Goksim pet promasaja

@Izudin pet promasaja

@popo64 devet promasaja

Cska vs Asvel Euroleague jedinica 1,15 (u momentu dok pisem post) cetvrtak

Prosto je neverovatno da je trenutna kvota 1,15 na pobedu rusa, u cetvrtak ocekujem kvotu izmedju 1,08 i 1,06. Ne znam kako bi napisao analizu za ovakav mec. Cska, ima fenomenalan tim, sjajnog trenera, jasno stvoren sistem, jedni su od najvecih favorita za titulu, dok Asvel ovu sezonu igra za kikiriki. Osim sto ovaj predlog stavljam u “Poslednju Sansu”, objavicu da sam uplatio i Antepost da Cska osvaja Euroleague po neverovatnoj kvoti od 7,00. I to ne samo uplatio, vec agresivno uplatio na ruse. Osim na ruse, uplatio sam i na Fenerbahce, ne bas najagresivnije, ali nisam ni stedeo novac. Jednostavno nikada sebi ne bih oprostio da propustim kvotu od 13,00 koliko trenutno na turke nudi bet365. Odmah da se razumemo. Naravno da ne bih u ovome trenutku prodao vitalne zivotne organe i zaradjeni novac uplatio na ruse i turke. Ali, kvota od cak 7,00 na Cska ccccccccccc ….. u ovome trenutku mi je najvaznije da se Cska, pa i Fener samo dovuku do FinalFoura, a posle cu razmisljati kako cu da branim svoje uplate, ako cu uopste i da ih branim. Trenutne kvote na pobednike Euroleague su 2,75 na Barcelonu, 2,90 na Efes, 7,00 na Cska ccccccccccccccc, 11,00 na Armani, 13,00 na Fener, 15,00 na Real itd. Hajde sto se ne slazem da je razlika izmedju Barcelone i Efesa 2,75 vs 7,00 ali Efes i Cska 2,90 vs 7,00 bih nazvao ponizenjem …

Sve u svemu, cak i da Cska i Fener ne udju u FinalFour, opet bih ponovio agresivno kladjenje na njih u igri Antepost, sto svakako i vama predlazem.

• Goksim changed the title to Utorak 6.4. - Četvrtak 8.4 (Posljednja šansa)
Just now, IzudinB said:

Norwich - Huddersfield 1 (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sa samo sedam preostalih utakmica do kraja sezone, Norwich se nalazi na vrhu tabele sa vodstvom od šest bodova iznad drugoplasiranog Watforda i zavidnim vodstvom od 15 bodova nad trećeplasiranim Brentfordom. Kao takvi, ne samo da imaju ogromne šanse da postanu prvaci lige, već je još važnije da su favoriti za direktni prolazak u Premier ligu. 

U međuvreenu su gosti jedan od najslabijih timova u engleskom Championshipu. Trenutno su u nizu loših nastupa i smješteni su na 18. mjesto na tabeli. Pored toga imaju katastrofalan međusobni omjer protiv ovog rivala posljednjih nekoliko godina.

Iz tog razloga, očekujem pobjedu Norwicha. Oni su u posljednoj utakmici odigrali remi protiv Prestona (1-1), dok je Huddersfield remizirao protiv Brentforda (1-1). 

Domaćin je također u nizu od 11 utakmica bez poraza, od kojih su u devet ostvarili pobjede. Pored toga su bez poraza u 33 od posljednjih 37 utakmica. Oni su također u nizu od 18 utakmica bez poraza na svom terenu, dok su ovdje izgubili samo jednom od srpnja 2020. godine.

S druge strane, njihove kolege gosti su bez pobjede u 15 od posljednjih 17 utakmica, dok u gostima imaju samo jednu pobjedu od listapada 2020. godine. U ovom susretu Norwichu nedostaju Byram, Idah, McGovern i Rupp. Na drugoj strani nema Aaronsa, Elphicka, Granta, Koroma, Schindlera i Toffola. Sretno!

Screenshot_42.jpg

DIREKTNI LINK!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use