Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.4.2021.


IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

HyNBBS9.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.4. u 15:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

21:00 CET - Granada (Estadio Municipal Nuevo Los Cármenes)
Granada CF (ESP) - Manchester United FC (ENG)
Referee: Artur Soares Dias (POR)
 

21:00 CET - London (Arsenal Stadium)
Arsenal FC (ENG) - SK Slavia Praha (CZE)
Referee: Andreas Ekberg (SWE) 
 

21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir)
GNK Dinamo (CRO) - Villarreal CF (ESP)
Referee: Daniel Siebert (GER)
 

21:00 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - AS Roma (ITA)
Referee: Sergei Karasev (RUS)
 

Link to comment
Share on other sites

Dinamo autsajder na kladionicama. Villarreal i u Maksimiru veliki favorit

DINAMO večeras od 21 sat na Maksimiru dočekuje Villarreal u prvoj utakmici četvrtfinala Europa lige.

Hrvatski prvak ima dosta problema s ozljedama i upitan mu je nastup oba glavna napadača pa će u špici najvjerojatnije igrati Mislav Oršić. Sve to i činjenica da su Španjolci vrlo neugodna momčad svrstava Dinamo u ulogu autsajdera u ovoj utakmici, ali i u čitavom ostatku natjecanja.

Na kladionicama je koeficijent na Dinamo u večerašnjoj utakmici između 3.80 i 4.00, dok je na pobjedu Villarreala između 2.10 i 2.30.

Na prolaz Villarreala u dvije utakmice koeficijent je tek 1.35, a na Dinamo čak 3.00. Dinamo je prema mišljenju kladionica najslabija momčad od osam koliko ih je ostalo u Europa ligi pa je na njegov eventualni naslov prvaka koeficijent čak 40. Na Granadu i prašku Slaviju koeficijent je oko 30.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

POGLEDAJTE VJEROJATNI DINAMOV SASTAV PROTIV VILLARREALA! KRZNAR NEĆE MOĆI IZVESTI NAJJAČU POSTAVU...

Što će Damir Krznar pripremiti Unaiju Emeryju, hoće li ga iznenaditi, kao i Josea Mourinha?

 

Što će Damir Krznar pripremiti Unaiju Emeryju, hoće li ga iznenaditi, kao što je iznenadio i Josea Mourinha? Zapravo, ne samo njega, nego i čitavu javnost, čak i neke svoje igrače, koji su na kraju perfektno odgovorili na to iznenađenje.
Nije Krznar, naravno, dan prije utakmice otkrivao sve karte, neće reći koji će sastav istrčati protiv Španjolaca, ali je ipak nešto otkrio.

- Gavranović teško da će konkurirati, a Petković još nije 100 posto. Vidjet ćemo na dan utakmice, hoće li biti blokada ili bez blokade, hoće li uopće konkurirati. Ako će igrati, to vjerojatno neće biti više od 15 do 20 minuta. Ali, kažem, vidjet ćemo do same utakmice hoće li uopće biti u kadru. Gvardiol je spreman i on je na raspolaganju - rekao je Krznar, koji je potom i dodao:

- Ne očekujte puno izmjena u okviru našeg prvog sastava, nominalno prvog.

MOGUĆ DINAMOV SASTAV ZA VILLARREAL

Livaković; Ristovski, Theophile, Lauritsen, Gvardiol; Jakić, Ademi, Franjić, Majer, Ivanušec; Oršić

Bruno Petković, dakle, ipak neće biti spreman za veći dio utakmice, neće biti starter, možda pomogne s klupe, ali i to je upitno. Iako je on sam imao veliku želju da zaigra, da se oporavi do Villarreala, ipak će, ako se nešto ne promijeni, prepustiti mjesto nekome drugome. Jer, u Maksimiru gledaju i dugoročno. Utakmica s Villarrealom jest velika, važna, povijesna..., Dinamo može ući u polufinale Europske lige, što bi bio strašan uspjeh.

No, ipak nije utakmica, pogotovo ova prva u Zagrebu, utakmica u kojoj treba riskirati ostatak sezone, jer s Villarrealom ne završava Dinamov posao, naprotiv. Treba i u HNL-u izboriti naslov, uskoro je derbi u Osijeku, pred Petkovićem je i Euro, zbog svega toga logično je da ne započne susret, a vidjet ćemo hoće li pred kraj susreta ući i donijeti nešto s klupe. Ovisit će to, dakako, i o rezultatu...

Najviše, dakle, intrigira kako će Krznar “pokrpati” prednji dio momčad, s kojim će adutima napasti Villarreal. S Oršićem u špici ili možda ipak Atiemwenom, koji dosad nije pokazivao puno kad je igrao u prvih 11, bolji je bio dok je ulazio s klupe.
Također, ako Krznar naglašava važnost defenzivne igre veznih igrača, ne bismo se čudili da uz Ademija i Jakića zaigraju još Franjić ili Mišić. Trojac Ivanušec - Majer - Oršić je neupitan, pitanje je, znači, samo na kojim pozicijama. Krznar je Spurse iznenadio s trojicom stopera, to je, naravno, i sad opcija, premda je sam naglasio kako ekstremne promjene poput spomenute ne trebamo očekivati...

Spomenimo ovaj detalj. Zadnji put u prvih 11 u europskoj utakmici Dinamo je bez Petkovića i Gavranovića startao protiv Astane u Maksimiru (1:0) u ljeto 2018. No, tada je Dinamo imao i treću špicu, Marija Budimira, koji je odlično iskoristio svoju minutažu (Petković je tek tih dana stigao u Dinamo). Upravo u toj utakmici Gavranović je ušao s klupe i zabio za pobjedu. Nitko ne bi imao ništa protiv da sad s klupe uđe Petković i zabije pobjednički pogodak.

Važno je izvući pozitivan rezultat uza sve nedaće, u uzvratu bi liječnički bilten ipak trebao biti prazniji. Tada bi Petković već mogao biti opasno oružje, u Maksimiru će Modri ipak većim dijelom bez njega.

JOŠKO GVARDIOL

ZAŠTO ‘DA’
Odigrao je u Europi odlične utakmice ove sezone, a njegova mirnoća u iznošenju lopte iz zadnje linije i osvajanje terena mogu potpuno pomrsiti koncepciju Villarrealu

ZAŠTO ‘NE’
Osim zdravstvenog rizika, nije odigrao ni minute u Šibeniku, ne znamo u kakvoj je formi nakon ozljede. A Dinamo je protiv Tottenhama uspio pokrpati njegov izostanak, možda bi i sad mogao Krznar pronaći recept.

BRUNO PETKOVIĆ

ZAŠTO ‘DA’
Stanka nije bila duga, ne mora biti da je previše izgubio na formi, a znamo koliko Petković znači za igru Modrih, koliko ga je teško čuvati. Može jednim potezom usmjeriti utakmicu.

ZAŠTO ‘NE’
Već je pokazao da kad nije 100 posto spreman da se to zorno vidi i na terenu. Također, ne treba riskirati težu ozljedu, Modre i njega do kraja sezona čeka još teških i važnih utakmica.

MARIO GAVRANOVIĆ

ZAŠTO ‘DA’
On ipak neće biti u momčadi, premda, dok postoji mala vjerojatnost... Dobro bi došao, barem kao rješenje s klupe, ušao je i protiv Spursa i napravio nered, trud i zalaganje nikad nisu upitni

ZAŠTO ‘NE’
I kod njega vrijedi isto, ne treba riskirati težu ozljedu. Dinamu je najvažnije zaustaviti protok lopte Villarreala, a prema naprijed i bez njega ima igrača koji mogu iskoristiti šansu i zabiti. Makar jednom!

Izvor: sportske.jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - Villarreal 2 (1.90) bet365

Iako Dinamo Zagreb donosi pristojan slijed nedavnih rezultata u ovu prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala, hrvatski domaćini će sigurno imati vrlo težak posao protiv španjolskih kolega, iako igraju na svom stadionu.

11 pobjeda u posljednjih 13 utakmica u svim natjecanjima trebalo bi pružiti Dinamu mnogo samopouzdanja uoči ovog povijesnog susreta, posebno jer su u prethodnom kolu iznenađujuće pobijedili premierligaša Tottenhama.

Dinamo Zagreb je ranije završio na vrhu skupine K sa četiri boda ispred drugoplasiranog Wolfsbergera zahvaljujući tome što su ostali neporaženi u svim utakmicama u skupini, dok su pobijedili četiri i remizirali dvije u tom periodu.

Domaćini također imaju obećavajući niz rezultata u Europskoj ligi, gdje su slavili u sedam od posljednjih osam utakmica, dok su neporaženi u 14 na domaćem terenu. U prošlom međusobnom susretu protiv Villarreala 2010. godine na ovom stadionu su ostvarili pobjedu od 2-0, ali od tada je prošlo mnogo vremena.

Modri u ovaj susret ulaze bez Marija Gavranovića i Moharramija. Joško Gvardiol se u potpunosti oporavio, dok je status Brune Petkovića još uvijek upitan i mogao bi možda nastupiti 20 minuta sa klupe.

"Moramo paziti na njihovog najboljeg igrača Gerarda Morena. Odlično spušta u međuprostor i stvara nemir svim momčadima na svijetu. Neće to biti laka zadaća, ali imamo planove kako mu parirati. U fazi napada ćemo se orijentirati na našu standardnu igru, odnosno iz čvrstog bloka kretati u protunapade. Naše najveće oružje je kontinuirani napad i stoga ćemo kroz posjed pokušati ugroziti Villarreal. Naši veznjaci će imati neuobičajene uloge u fazi obrane čime ćemo pokušati iznenaditi suparnika”, rekao je trener Dinama Damir Krznar.

Mogući sastav Dinama: Livaković; Ristovski, Theophile, Lauritsen, Gvardiol; Jakić, Ademi, Franjić, Majer, Ivanušec; Oršić

Villarreal je također završio na vrhu svoje skupine sa razlikom od pet bodova od drugoplasiranog Maccabija Tel Aviva, pobijedivši pet utakmica uz samo jedan remi.

Gosti također ulaze u ovaj susret sa nizom od pet pobjeda na svim natjecanjima, što uključuje domaću i gostujuću pobjedu nad Dinamo Kijevom u osmini finala, dok su njihovi rezultati u Europskoj ligi generalno također bili impresivni.

Villarreal je ostvario devet pobjeda u posljednjih deset utakmica u ovom natjecanju, a na osam ovih pobjeda su postigli dva ili više golova. Španjolci dolaze na krilima pet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, a njihov trener Unai Emery sigurno neće podcijeniti Dinama kao što je to uradio Jose Mourinho. Potvrdili su svoju fenomenalnu formu sa pobjedom od 3-0 u gostima protiv Granade za vikend. Estupinan i Iborra su van terena za goste.

“Dinamo zna igrati s loptom. Ima brze i dinamične igrače koji znaju kako doći pred protivnički gol. Očekujemo da će Dinamo igrati na pobjedu od prve minute. Kada dođe red na obranu, svi Dinamovci se brane zajedno. Morat ćemo se ozbiljno pozabaviti sa njima. Kada ćemo imati loptu, morat ćemo nadvladati njihove redove koje će nas dosta pritiskati. Posebno ćemo pripaziti na protunapade, jer Dinamovi igrači jako brzo idu prema naprijed”, rekao je trener Villarreala Unai Emery.

Mogući sastav Villarreala: Asenjo; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Chukwueze, Parejo, Capoue, Trigueros; Alcacer, Moreno

Španjolske goste je također bilo teško pobijediti na gostovanjima, gdje su izgubili samo jednom u posljednjih 11 utakmica, pobijedivši šest u tom periodu, zajedno sa šest utakmica bez primljenog gola. Villarreal je ekipa koju je teško slomiti u gostima, a u posljednjem susretu protiv Dinama su ostvarili pobjedu od 3-0. Mislim da je Dinamo Zagreb zaista sjajna ekipa i svaka im čast što su došli do ove faze, ali vjerujem da je ovo kraj puta za njih. Očekujem pobjedu Villarreala večeras po koeficijentu 1.90 u bet365 kladionici. Ne zaboravite na Early Payout.

Screenshot_48.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Dinamo-Villareal 

Dinamo 1/4finale dočekuje bez zdravog napadača. Logika govori da Petković ne bi smio nastupiti, bolje da se do kraja zaliječi, a i pokazao je već da kad nije 100% radi više štete nego koristi.

Očekujem tvrdu utakmicu jer nitko nema razloga srljati, Dinamu je jako bitno neprimiti gol, ako uspiju zabiti bez napadača, super. Ako ne, za tjedan dana će biti jači za Petkovića koji će pretpostavljam za vikend dobiti 45 minuta. Dinamo je pokazao ove sezone, osim u Londonu, da igraju jako dobro u gostima i mislim da mogu zabiti no o tome ćemo sljedeći tjedan. I da padne, gol ili dva sumnjam da će biti raspada i U2.5 po 1.7+ mi se čini jako dobro.

 

GL

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hannover - Wurzburger Kicker 1 (1.55) bet365

Hannover će imati lijepu priliku da okonča svoju crnu seriju od pet utakmica bez pobjede kada danas budu igrali protiv najgoreg tima u ligi Wurzburgera. Hannover je pokazao izvrstan timski duh kada se u nedelju popodne vratio iz zaostatka od tri gola protiv drugoplasiranog Hamburga. Momčad koju vodi Kenan Kocak postigla je tri gola u drugom poluvremenu i osigurala bod, te značajno podigla raspoloženje uoči posljednjih osam utakmica ove sezone.

Kad smo kod posljednjih osam mečeva, domaćini mogu igrati bez ikakvog pritiska. Ne mogu se priključiti borbi za promociju u veću ligu, ali istodobno su deset bodova iznad crvene zone. Možemo slobodno reći da bi pobjeda protiv posljednjeplasiranog tima ovdje definitivno potvrdila njihov status i opstanak u ligi.

Gosti su odustali od bitke za opstanak. Čvrsto su se vezali za dno tabele 2. Bundeslige sa čak 10 bodova između njih i sigurne zone. Ekipa Ralfa Santellija je uzela samo jeda bod u posljednja četiri ligaška susreta. Vjerojatno su propustili i posljednju priliku da sustignu ostatak lige u nedelju kada su izgubili u gostima kod Sandhausena (1-0).

Pored toga, Wurzburger ima užasne rezultate u gostima. Ove sezone su izgubili 12 od 13 ligaških susreta na gostujućim terenima. Imaju najgori obrambeni rekord u natjecanju sa 53 primljena gola u 26 utakmica. Ovo će biti glazba za uši Marvina Duckscha i Genkija Haraguchija koji su do sada u kombinaciji postigli 18 golova za Hannover ove sezone. Obojica su postigli golove i u prethodnom susretu protiv Hamburga (3-3). Ovdje definitivno očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_49.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Granada - Manchester United 2 (1.53) bet365

Jedna od najvećih utakmica u povijesti Granade doći će u teškom trenutku za Nazarije. Oni večeras protiv Manchester Uniteda igraju na svom Nuevo Los Carmenes stadionu. Međutim, njihovo raspoloženje i nije baš najbolje u ovom trenutku, s obzirom da u ovaj susret ulaze nakon katastrofalnog poraza od Villarreala (0-3) u subotu u La Ligi.

Iako poraz neće utjecati na ambicije momčadi u domaćem prvenstvu, ovdje bi ogroman faktor mogao biti u pogledu samopouzdanja igrača, pogotovo ako znamo da je Martinez svoju najjaču postavu izveo protiv Žute podmornice.

Crveni đavoli će u ovaj susret ući mnogo raspoloženiji nakon što su pobijedili Brightona u nedelju na Old Traffordu. Tako su napravili masivan korak prema završetku na tom četiri pozicije u Premier ligi. Sada su na četiri boda razlike od trećeplasiranog Leicestera i čak devet bodova iznad Chelseaja koji se nalazi na toj četvrtoj poziciji.

Manchester United ima gotovo sve na svojoj strani ulazeći u ovaj susret. Osvojili su ovo natjecanje pod vodstvom Josea Mourinha u sezoni 2016/17, a to je i dalje njihov jedini naslov u Europskoj ligi. Budući da su Crveni đavoli ispali iz oba domaća kupa i budući da u preostalih osam kola u ligi nemaju realne šanse za naslov, ovo natjecanje predstavlja jedinu priliku za trofej ove sezone. Manchester UNited nema poraza u deset uzastopnih susreta u Premier ligi, a u posljednjih pet utakmica nisu primili više od jednog gola.

Granada ima tri uzastopna poraza ulazeći u ovaj susret, niz koji uključuje i poraz od Moldea (2-1) u osmini finala. Domaćini također imaju dosta problema sa izostancima, jer im nedostaje čak sedam igrača: Fede, Lozano, Marin, Milla, Quina, Quini i Suarez Charris su van terena, dok su Foulquier, Neva i Soro pod upitnikom. Bailly, Jones i Martial su van terena za United. Sretno!

Screenshot_50.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Link to comment
Share on other sites

Saudijska Arabija

Ahli - Al Raed


Over 2.5 po 1.57

ili druge kombinacije na golove jer

pet poraza vezao je Al Ahli u ligi, sve sa over 2.5 gola, što je pozicije koštalo trenera Vladana Milojevića. Nakon posljednjeg poraza, prije 15ak dana za kormilo je doveden Rumun Regekamp koji je iskoristio reprezentativnu pauzu da pokuša posložiti ekipu i vrati je na pobjednički kolosijek. S druge strane je Al Raed, ekipa koju predvodi Besnik Hasi, a prvotimci su Marko Marin i Nemanja Miletić Ćelavi. Zahvaljujući ovim uzastopnim porazima, Al Ahli je trenutno daleko od trke za titulu, dok gosti vode žestoku bitku za opstanak. Generalno, u Saudi Arabiji se igra prilično otvoren fudbal što za rezultat ima solidan broj golova na utakmicama. Ovdje imamo duel dvije ekipe koje su prethodnih godina odigrale dva meča sa preko sedam golova, a u još nekoliko je viđen preokret. Vrijeme je da se Al Ahli uzdigne, a gosti ne bi trebalo da kalkulišu jer im je bar bod prijeko potreban u ovom meču.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use