Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.4.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

5aw7vjd.jpgyppitlT.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Q3mohJt.jpgs7HYJpe.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

K01rgCz.jpgn8DwZSC.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Tp5q74P.jpghItQlvL.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

0SfXBLu.jpgvTQaz8D.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

T26SZvi.jpgByPTQ7d.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.4. u 17:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Monaco - Metz 1 (1.44) bet365

Monaco se natječe za mjesto u Ligi prvaka u Ligue 1, a preostalo je samo još osam utakmica do kraja sezone. Trenutno su na četvrtoj poziciji na tabeli, a za Ligu prvaka im je potrebna završnica među prva tri. Trećeplasirani Lyon se nalazi samo jedan bod ispred Monaca, tako da će oni imati priliku da se do kraja plasiraju na tu poziciju. Drugoplasirani Lille igra protiv prvoplasiranog PSG-a, dok trećeplasirani Lyon igra protiv fenomenalnog Lensa. Ovo je savršena prilika za momčad Nike Kovača da se plasira na treće mjesto, jer će barem dvije od ove četiri momčadi izgubiti bodove, tako da bi mogli imati koristi samo ako ostvare pobjedu u ovom susretu. Oni također imaju dobar međusobni omjer protiv ovog rivala, a dobro su igrali na domaćem terenu ove sezone.

Kovačeva momčad nije poražena u 16 od posljednjih 17 utakmica, dok su pritom imali i niz od osam pobjeda. Imajte na umu da su također postigli dva ili više golova u 13 od prethodnih 16 utakmica. 

S druge strane, Metz nije uspio postići gol samo na pet od 29 odigranih utakmica u gostima, dok su ostvarili pobjedu u sedam od posljednjih deset utakmica na strani. Zbog toga pozivam na oprez sa ulozima, ali mislim da bi ovo Monaco trebao dobiti. Metz u posljednje tri utakmice ima dva poraza. Kvota solidna 1.44 na pobjedu Monaca, te ako povedu sa 2 gola razlike bet365 automatski označava okladu dobitnom.

Monacu nedostaju Geubbels, Pellegri i Tchouameni. Na drugoj strani nema Cabita, N'Dorama, Nguettea, Nianea, Oukidje, Pajota i Tchimbembea.

Screenshot_8.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Premier liga

Chelsea - WBA (13:30) bet365
Sudac: David Coote (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.21
Prosjek ekipe 2: 1.34
x0K9bca.png

Leeds - Sheffield Utd (16:00) bet365
Sudac: Graham Scott (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.90
0ZM2QAS.png

Leicester - Manchester City (18:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.95)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.66
PUV0z6Q.png

Arsenal - Liverpool (21:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (2.41)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 1.10
Erit73Q.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Granada - Villarreal (14:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (4.21)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 1.89
oYDNlfG.png

Real Madrid - Eibar (16:15) bet365
Sudac: Isidro Diaz de Mera (4.67)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.86
1Sg59h9.png

Osasuna - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Pablo Gonzalez Fuertes (5.47)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 3.25
CJo9u0v.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

AC Milan - Sampdoria (12:30) bet365
Sudac: Marco Piccinini (4.22)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.43
miib7Vv.png

Atalanta - Udinese (15:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 1.79
xLRaRg1.png

Benevento - Parma (15:00) bet365
Sudac: Davide Massa (4.73)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.46
PXBgwJo.png

Cagliari - Verona (15:00) bet365
Sudac: Daniele Doveri (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.25
7PWP45I.png

Genoa - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Fabio Maresca (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.25    
Prosjek ekipe 2: 2.04
2k2uWii.png

Lazio - Spezia (15:00) bet365
Sudac: Antonio Giua (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.78
Prosjek ekipe 2: 2.75
i65yuig.png

Napoli - Crotone (15:00) bet365
Sudac: Antonio Di Martino (6.00) 
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.50
zSBS3SM.png

Sassuolo - AS Roma (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.29
BRSki1a.png

Torino - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Michael Fabbri (4.91)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.11
DbAN4Rn.png

Bologna - Inter (20:45) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.18    
Prosjek ekipe 2: 1.63
19Nw2Lw.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Augsburg - Hoffenheim (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.08    
Prosjek ekipe 2: 2.08

B. Leverkusen - Schalke (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.27

Bor. Dortmund - E. Frankfurt (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.38    
Prosjek ekipe 2: 2.38

Mainz - A. Bielefeld (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.81    
Prosjek ekipe 2: 1.42

Wolfsburg - FC Koln (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.85

RB Leipzig - Bayern (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.23

B. Monchengladbach - Freiburg (20:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.88    

(Koeficijenti 02.04. u 16:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Chelsea - WBA 1 (1.22) bet365

Ove dvije momčadi imaju potpuno različite ciljeve u ovom trenutku. Chelsea se bori za prva četiri mjesta na tabeli, dok WBA pokušava izboriti opstanak, nakon što su u ovaj susret ušli na 19. mjestu i zaostaju čak osam bodova iza sigurne zone.

Teško je vjerovati da WBA neće ispasti ove sezone, jer im je potrebno sedam pobjeda u devet preostalih utakmica do kraja sezone, a s obzirom da su od listopada pobijedili samo tri utakmice, sve je izglednije da će momčad Sama Allardycea sljedeće sezone igrati u Championshipu.

Nedavna forma WBA bila je katastrofalna nakon što su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica, dok u gostima imaju samo jednu pobjedu u 14 odigranih utakmica.

Na drugoj strani, Chelsea je izgledao prilično dobro u posljednje vrijeme, te su i dalje neporaženi pod vodstvom menadžera Thomasa Tuchela. Chelsea je pobijedio u tri od posljednje četiri utakmice na domaćem terenu, dok su od posljednjih 30 bodova uspjeli osvojiti 22. Oni bi sada bili na drugoj poziciji na temlju posljednjih deset utakmica.

Sve osim pobjede Chelseaja po kvoti 1.22 u ovom susretu bi bilo veliko iznenađenje. Najveća briga za Tuchela u ovom trenutku jeste i to što je međunarodna pauza došla u nevrijeme, jer su bili u fenomenalnoj formi. Sada imaju priliku da to i nastave protiv jednog od najgorih timova u ligi.

Što se tiče izostanaka, Chelseaju će nedostajati Abraham, dok su Hudson-Odoi, Jorginho, Kante i Silva pod upitnikom. Na drugoj strani nema samo Gallaghera.

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Pulisic, Werner, Havertz

WBA: Johnstone; Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend; Phillips, Livermore, Yokuslu, Maitland-Niles, Pereira; Diagne

Screenshot_23.jpg

DIREKTNI LINK!

Torino - Juventus 2 (1.50) bet365

Ni Torino ni Juventu neće ući u novi Derby della Mole u najjačem raspoloženju nakon razočaravajućih poraza od Sampdorije i Beneventa (0-1). Iako neuspjeh Torina nije došao kao iznenađenje, domaći poraz Stare dame protiv tima kojem prijeti ispadanje bio je pravi šok. Branitelji naslova su tako napravili korak nazad u utrci za naslov, jer ih je spomenuti poraz ostavio čak deset bodova iza Intera na vrhu tabele.

Momčad Andrea Pirle je također ispala iz Lige prvaka i jednostavno si ne mogu priuštiti niti jednu pogrešku u preostalih 11 utakmica kako bi zadržali najmanju šansu da uhvate Nerazzurre. Također je uprava Juventusa dala Pirlu uslov da mora pobijediti sljedeće dvije utakmice, a ako to ne uradi dobija otkaz.

Cristianu Ronaldu i ostatku momčadi ne treba dodatna motivacija kada budu igrali protiv gradskih rivala. Veliki su favoriti u ovom susretu po koeficijentu 1.50 u bet365 kladionici, a nadamo se da će to ovdje i opravdati, inače Pirlo gubi posao.

Torino je i dalje u teškoj poziciji unatoč nedavnim pobjedama nad Cagliarijem i Sassuolom. Izgubili su tri od posljednjih pet ligaških utakmica, uključujući i taj poraz u prethodnom kolu protiv Sampdorije.

Torino je primio najmanje dva gola u tri od posljednja četiri susreta u Seriji A. Oni sada igraju protiv najboljeg strijelca lige i teško je očekivati bilo što osim pobjede Juventusa.

U ovom susretu za Juventus neće nastupiti Alex Sandro, Bonucci, Buffon i Demiral, dok je Arthur pod uptinikom. Na drugoj strani nema Lyancoa, Milinkovića-Savića, N'Koloua i Singa.

Torino: Sirigu; Izzo, Bremer, Buongiorno; Vojvoda, Linetty, Mandragora, Rincon, Ansaldi; Sanabria, Belotti

Juventus: Szczesny; Danilo, Chiellini, De Ligt; Cuadrado, Bentancur, Ramsey, Rabiot, Chiesa; Morata, Ronaldo

Screenshot_24.jpg

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt - x2 - @2

Ne znam cemu ovoliko podcjenjivanje Eintrachta (cista pobjeda po kovti 4). Naime, izravni su rivali za ulazak u ligu prvaka... Svaku utakmicu BVB-a koju sam odgledao bila je bez nekog "žara" igre, ne igraju kao tim što se i pokazalo posljednju utakmicu protiv Kolna (kad sam i sam igrao na pobjedu Borussie).Takoder njihova glavna zvijezda Haaland je jako nezadovoljan. Eintracht ima solidnu igru, svima mogu zabiti gol te mislim da ovjde mogu lagano do pobjede, ali odlucio sam se za varijantu x2 koja po meni ima odlican value. 

Sretno.

Nadam se da ste se zaželjeli klupskog nogometa kao ja. :) Pred nama je završnica nacionalnih natjecanja u kojima ćemo imati dosta borbi, kako za naslove, tako i pozicije Lige Prvaka i Europske Lige te za opstanak. Samim tim, završnica sezone obično bude fantastičan period za klađenje.

Danas pozivam na oprez zbog razloga o kojima sam ranije i pisao. Reprezentacije su nažalost razbile ritam i trebat će barem 1-2 tjedna da se vidi tko je gdje. Često nakon reprezentacija vodeće momčadi kiksaju budući da imaju veliki broj reprezentativaca koji su bili u drugim okruženjima i imali druge fokuse. Neke prosječnije momčadi znaju pak iskočiti ako nemaju velik broj reprezentativaca te su se fokusirali na treninge i pripremanje za susrete koji im dolaze.

Imajte na umu da su u utorak i srijedu prve utakmice 1/4 finala Lige Prvaka a u četvrtak prve utakmice 1/4 finala Europske lige. U četvrtak će i Dinamo biti u akciji a možda i najzanimljivija utakmica biti će sudar Bayerna i PSG-a u srijedu. Lewandowski je out 4 tjedna. 

U HNLu danas Osijek čeka teško iskušenje u Puli. Istra se prije stanke izuzetno digla. Isto sam i najavljivao a nadam se da je na tome dosta nas i profitiralo. Ne bi me uopće iznenadilo da Osijek kiksa danas. Dinamo bi protiv Šibenika trebao uzeti 3 boda iako će sigurno razmišljati o Europskoj ligi međutim do te utakmice je sasvim dovoljno vremena i mislim da neće previše kalkulirati danas. 

Danas bi se dva prvanstva mogla poprilično razriješiti ili zakomplicirati. Bayern gostuje god Leipziga. Koeficijent 2,50 na Bayern govori o kakvom se derbiju radi te o tome koliko bookmakeri vjeruju Bayernu koji uskoro čeka i sudar sa PSGom. Svaka čast Leipzigu ali mislim da na Bayern koeficijent ne bi trebao biti veći od 2,00. Bayern ima 4 boda prednosti 8 kola prije kraja i pobjedom bi usudio bi se reći uzeli naslov dok bi i sa Xom zadržali prihvatljivu prednost. Poraz bi pak potpuno zakomplicirao stvari. 

Meni najzanimljivija utakmica biti će ona PSG-a i Lillea budući da na dosta listića imam da PSG osvaja naslov. Pisao sam već i o ovoj utakmici ali ukratko očekujem pobjedu PSG-a prvenstveno zbog razlike u kvaliteti i motivacije. Otegotne okolnosti su stanka zbog reprezentacija kao i susret sa Bayernom u srijedu međutim s obzirom na stanje na tabeli kalkuliranja danas ne bi smjelo biti. 

I Serie A je danas u akciji dok od La Lige više možemo očekivati sutra. 

Uzbuđenja danas neće nedostajati ali očekujem i dosta iznenađenja zbog ranije navedenih razloga. Samim tim limitirajte uloge ovog vikenda jer pred nama je fantastičan period i biti će danas kada će biti racionalno biti agresivniji sa ulozima. 

Danas se isplati odigrati utakmicu Bayer Leverkusen - Schalke 04 domacini danas startaju sa novi trenerom.

Gostujuca momčad je u totalnom raspadu, uvjerljivo su posljednji na tablici sa najviše primljenih pogodaka i najmanje zabijenih.

Koliko vidim u današnjem ogledu dosta igrača će Schalkeu nedostajat.

Mislim da se isplati izvuc nekakva kombinacija za ovu utakmicu. Možda igrat na pobjedu ili odigrat nekakav hendikep.

20AD4D1A-999A-467E-986C-F4C7409F531C.jpeg.9584a9fa2d9958a36e2a322c5fcd827b.jpeg

OD 12:55 LOKOMOTIVA - HAJDUK Stigli su sastavi za okršaj u neobičnom terminu

LOKOMOTIVA i Hajduk danas od 12:55 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igraju utakmicu 27. kola HNL-a nakon što su jučer Varaždin i Slaven Belupo remizirali s 1:1. 

LOKOMOTIVA - HAJDUK 0:0

SASTAVI

Lokomotiva: Hendija - Cipetić, Kim, Papadopoulos, Čeliković - Petrak, Marić - Kallaku, Salihu, Marin - Hadžić

Hajduk: Kalinić - Dimitrov, Simić, Mujakić - Todorović, Jurić, Fossati, Čolina - Kačaniklić, Livaja - Umut

UOČI UTAKMICE

Susret su jučer najavili treneri obje momčadi, a posebno optimističan bio je trener Lokomotive Samir Toplak koji se nada da će njegova momčad iznenaditi Hajduk.

"Imali smo vremena za rad i to je dobro, ali nismo imali cijelu momčad na raspolaganju jer su mnogi bili po reprezentacijama i to nije dobro. Ostaje žal zbog toga, ali uspjeli smo napraviti dosta toga s onima koji su bili tu cijelo vrijeme, vidi se pomak i vidi se da su svjesni situacije. Stavio sam pred njih uvjet, a taj je da im ne bude svejedno. I ne smije im biti zbog posla koji rade i zbog kluba koji ih plaća. Želim vidjeti fajterstvo i odlučnost", rekao je Toplak pa dodao:

"Očekujem tvrdu utakmicu. Što ih budemo duže držali u neizvjesnosti, imat ćemo veće šanse. Hajduk ima više samopouzdanja od nas, promijenio je ekipu, ali nije u ritmu koji gazi 90 minuta. Ne smijemo im dati da se razmašu."

Toplak je istaknuo da su ga posebno oduševili juniori koji su trenutno treći u prvenstvu, a nekima je obećao dati priliku protiv Hajduka.

"Ti su klinci sve što želim od igrača, školovani, odlučni, žele učiti. Susreo sam se s njima prvi put i to je bogatstvo za koje nisam ni znao da ovaj klub ima. Očekujem da će neki od njih sutra i debitirati."

Tramezzani sretan što ima ekipu na okupu

Hajdukov trener Paolo Tramezzani komentirao je izjavu sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa koji je rekao da su momčad i trener na ispitu do kraja sezone.

"Sportski direktor radi svoj posao. Na ispitu sam svaki dan, to je normalno. Za nas je svaka utakmica važna i tako se pripremamo. Sjećamo se da je Lokomotiva prije dva mjeseca zasluženo pobijedila na Poljudu. Sigurno utakmica neće biti laka, mi moramo pobijediti."

"Je li Lokomotiva na Poljudu najlošija utakmica u vašoj eri?" pitali su ga novinari.

"Da, po načinu igre. Ali tu utakmicu smo iskoristili kako bismo reagirali i krenuli u pozitivnom smjeru. Od tada je momčad promijenila pristup", rekao je Tramezzani pa otkrio kako su radili tijekom reprezentativne stanke:

"Danas ćemo se prvi put okupiti u kompletnom sastavu. Todorović se danas priključuje treningu. Prvi tjedan smo više radili na fizičkoj spremi, neki igrači su se oporavili. Kačaniklić i Umut su se oporavili, dok bi Diamantakos idućeg tjedna trebao početi trenirati s ekipom."

Izvor: index.hr

prije 9 sati, SleepyBear said:

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt - x2 - @2

Ne znam cemu ovoliko podcjenjivanje Eintrachta (cista pobjeda po kovti 4). Naime, izravni su rivali za ulazak u ligu prvaka... Svaku utakmicu BVB-a koju sam odgledao bila je bez nekog "žara" igre, ne igraju kao tim što se i pokazalo posljednju utakmicu protiv Kolna (kad sam i sam igrao na pobjedu Borussie).Takoder njihova glavna zvijezda Haaland je jako nezadovoljan. Eintracht ima solidnu igru, svima mogu zabiti gol te mislim da ovjde mogu lagano do pobjede, ali odlucio sam se za varijantu x2 koja po meni ima odlican value. 

Sretno.

Haalandov otac i manager su bili (ili su jos uvijek) u Barceloni, moguci pregovori sa Barcelonom. 

Slazem se, Borussia me razocarala vise puta. Tim bez ideja koji se previse oslanja na Haalanda no i on nije svemoguc. x2 @2   je poklon kvota i odigrat cu je a vjerojatno i na pobjedu jedan single ... ko zna, mozda zabiju dva rana gola i early payout odradi svoje

Edit: dodajem i treci single jer je ovo stvarno value bet; Franfurt over 1.5 golova @2.25 (2.35 kod unibet

Atalanta - Udinese 1 (1.44) bet365

Atalanta je formu na svom terenu podigla na viši nivo u posljednjih nekoliko mjeseci, sa ciljem da na kraju sezone osiguraju željenu završnicu u prva četiri tima. Skočili su na 4 mjesto na tabeli Serije A nakon pobjede u šest od posljednjih sedam ligaških susreta.

Posao je još uvijek daleko od završenog, budući da su ekipe poput Napolija, Rome i Lazija odmah iza momčadi Gianpiera Gasperinija, nadajući se kiksu Atalante u preostalih deset kola ove sezone.

Momčad koju predvodi Gasperini nadat će se da će izbjeći kiks danas kada budu igrali protiv Udinesea koji se nalazi na sredini tabele. Gosti su na sigurnoj udaljenosti od crvene zone (čak 11 bodova daleko) i nemaju baš nikakav imperativ ulazeći u ovaj susret. Ipak će pokušati popraviti loš dojam sa posljednje dvije utakmice nakon što su uspjeli postići samo jedan gol u susretima sa Genoom (1-1) i Lazijom (poraz 0-1).

Atalanta u ovaj susret ulazi nakon tri uzastopne pobjede na ovom terenu. Pritom su postizali golove iz zabave, sa čak 12 golova u posljednja četiri meča u ligi na ovom terenu (što je tri gola po utakmici). Samo jedna od posljednjih deset ligaških utakmica koje je Atalanta igrala na domaćem terenu bilo je manje od 3 gola.

Udinese je bez pobjede u četiri gostujuća meča. U posljednjih deset utakmica na gostovanjima su samo jednom održali mrežu netaknutom. Ovdje sve upućuje na laganu pobjedu Atalante. 

Hateboer i Sutalo su van terena za domaćine, dok je Gosens pod upitnikom. Na drugoj strani nema Jajala i Pussetta. Sretno!

Screenshot_25.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use