Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 30.3. - Četvrtak 1.4. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Za moj ukus ove dane jako loša ponuda, veselim se vikendu i povratku klupskog nogometa iako će prvog vikenda nakon reprezentacija trebati biti oprezan. 

Boston - J.J.Devils k1 (NHL) bet365 (srijeda 00:05) 1,54

NHL zna biti nepredvidiv pa ne sugeriram maximalni ulog. Generalno mislim da je Boston kvalietetniji nego što bi se zaključilo na temelju rezultata u zadnje vrijeme. Igrali su međusobonu u nedjelju kada su izgubili 1:0 od Devilsa. Neoubičajan rezultat za hokej gdje Boston nije postigao niti gol. To danas nikako ne bi trebao biti slučaj i sumnjam da ćemo vidjeti još jedno iznenađenje. 

Zanimljivo je spomenuti i da je New Jersey slavio u zadnja četiri međusobna susreta sa Bostonom, uvijek minimalno jedan gol razlike. Boston koji je kvalitetnija momčad bi trebala napokon prekinuti ovaj niz. 

Luxemburg vs Portugal  dvojka, i Portugal prvi daje gol na utakmici. 1,33.                    Nakon kradje u Beogradu, ne vidim koji bi mogao da bude rezultat na ovoj utakmici, osim pobede portugalaca. E sad... malo me je sramota da stavim pobedu portugalaca po kvoti od 1,13. Sa drugi strane, boli me qurac za moral, vazno je samo da neko od administratora ispadne na kraju, prve, istorijske sezone u “Poslednjoj Sansi” Dakle, kome je do morala, neka ide u crkvu, a ako portugalci pobede, verovatno ce, ili bi trebalo i da prvi daju gol.

prije 23 sati, IzudinB said:

Hrvatska - Malta | prvo poluvrijeme više od 0.5 golova (1.22) bet365 online kladionica" rel="">bet365

S obzirom da je ponuda u ponedjeljak mizerna, pišem ove analize nešto ranije za utorak. Ovdje se očekuje jedna lagana pobjeda Hrvatske, ali s obzirom da će izaći sa kombinovanima sastavom, ne treba se zalijetati sa ulozima. Ionako se na pobjedu nema računa kladiti, s obzirom da je kvota 1.05! Nije to bio baš najbolji početak za Hrvatsku koja je krenula sa porazom protiv Slovenije (1-0) u gostima, dok su u prošlom susretu ostvarili pobjedu protiv Kipra (1-0). Trenutno se nalaze na trećem mjestu iza Rusije i Slovenije i to znači da im neće biti baš tako lako u ovoj skupini.

Očekuje se da će Malta završiti na dnu skupine, ali za vikend su zabilježili fantastičan rezultat kada su remizirali protiv Slovačke u gostima (2-2). Malta je izgubila samo od Rusije (3-1) do sada, a mnogi su prije meča vjerovali da će Rusi ostvariti pobjedu sa barem 5 ili 6 golova razlike. To svakako dokazuje da se Malta poboljšala, kako u obrani tako i u napadu. Očekuje se da će Luka Modrić biti odmoren u ovom susretu, dok također nema ni Andreja Kramarića koji se ozlijedio. Bit će tu još par izmjena u sastavu i zbog toga mislim da oklada na to da oba tima daju gol u ovom susretu definitivno ima vrijednost, ali to ide za nešto manji ulog po kvoti 3.40 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Malta je u dva od posljednjih pet međusobnih susreta sa Hrvatskom postigla barem jedan gol, a posljednji put su igrali protiv njih 2015. godine kada je Hrvatska ostvarila pobjedu od 0-1. Sada Malta igra puno bolje nego što su igrali u to vrijeme, a Hrvatska se muči sa tranzicijom nakon što su neki veterani otišli u mirovinu.

Svakako priželjkujem pobjedu Hrvatske, ali mislim da ova utakmica neće biti tako lagana kao što se očekuje.

Za one koji žele nešto sigurnije preporučujem okladu na to da će u prvom poluvremenu pasti barem jedan gol po kvoti 1.22!

Mogući sastav: Livaković, Juranović, Ćaleta-Car, Vida, Melnjak, Kovačić, Pašalić, Vlašić, Oršić, Perišić, Budimir

Screenshot_13.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use