Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 28.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

cOTz3Jj.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.3. u 14:53 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

F1 Grand Prix Bahrain

Prva utrka sezone. Novi bolidi, novostari timovi. Kladionice favoriziraju Verstapena u odnosu na Hamiltona no ja vjerujem da ce Hamilton to rutinski odraditi. Mercedes je po obicaju igrao igrice bacanja prasine u oci zaleci se na bolid na testiranjima. 

Kvota na Hamiltona je 2.50. Preporucujem odigrati each way ipak, za slucaj ako zavrsi na drugom mjestu ili trecem mjestu.

prije 2 sati, thescaaar said:

F1 Grand Prix Bahrain

Prva utrka sezone. Novi bolidi, novostari timovi. Kladionice favoriziraju Verstapena u odnosu na Hamiltona no ja vjerujem da ce Hamilton to rutinski odraditi. Mercedes je po obicaju igrao igrice bacanja prasine u oci zaleci se na bolid na testiranjima. 

Kvota na Hamiltona je 2.50. Preporucujem odigrati each way ipak, za slucaj ako zavrsi na drugom mjestu ili trecem mjestu.

1 trka,Meca nije sigurno maskirala oversteer i probleme koje su imali na testiranjima......Pratio sam testove u prijenosu i mučili su se sa zadnjim krajem bolida......

Ne kažem da se to ne da popraviti,ali RB je išao kao po tračnicama tamo gdje je Meca imala ogromnih problema sa zadnjim dijelom bolida,samim time i trošila gume....... Sve se to da popraviti i doraditi,ali kako je razmak od testa do trke jako kratak,a ista je staza mislim da bi moglo biti iznenađenja. RB je tokene potrošio na motor i male dorade aerodinamike koja im je i onako top tako da ......... 

Na dalje treba uzeti i faktor vjetra i nanošenja pijeska šta opet pospješuje klizanje bolida.......

Prvi trening koji je završio prije 20+min je bio jako zanimljiv,ali to je samo prvi trening koji i nije toliko relevantan....U 17h bi trebali biti pametniji kada će se simulirati i trka i biti malo više goriva u bolidima.

Pratim F1 stvarno dugo,(na žalost u live prijenosu na HRTu sam svjedočio i pogibiji vječnog između ostalog,da ne pričam o dvobojima Senne i Prosta na Eurosportu ako me pamćenje služi  ? ) i ja prije 2 treninga ne bi igrao ništa ...... 

Jbg,ako bude i dalje RB ovako naprijed kao na prvom koef će ti se još i povećat na Hrčka......

prije 11 minute, TazMan said:

1 trka,Meca nije sigurno maskirala oversteer i probleme koje su imali na testiranjima......Pratio sam testove u prijenosu i mučili su se sa zadnjim krajem bolida......

Ne kažem da se to ne da popraviti,ali RB je išao kao po tračnicama tamo gdje je Meca imala ogromnih problema sa zadnjim dijelom bolida,samim time i trošila gume....... Sve se to da popraviti i doraditi,ali kako je razmak od testa do trke jako kratak,a ista je staza mislim da bi moglo biti iznenađenja. RB je tokene potrošio na motor i male dorade aerodinamike koja im je i onako top tako da ......... 

Na dalje treba uzeti i faktor vjetra i nanošenja pijeska šta opet pospješuje klizanje bolida.......

Prvi trening koji je završio prije 20+min je bio jako zanimljiv,ali to je samo prvi trening koji i nije toliko relevantan....U 17h bi trebali biti pametniji kada će se simulirati i trka i biti malo više goriva u bolidima.

Pratim F1 stvarno dugo,(na žalost u live prijenosu na HRTu sam svjedočio i pogibiji vječnog između ostalog,da ne pričam o dvobojima Senne i Prosta na Eurosportu ako me pamćenje služi  ? ) i ja prije 2 treninga ne bi igrao ništa ...... 

Jbg,ako bude i dalje RB ovako naprijed kao na prvom koef će ti se još i povećat na Hrčka......

Ispravno razmisljas, i vec se povecao na 2.75

Poljska- Andora | Više od 3.5 gola (1.54) unibet

Poljska je odigrala jedan vrlo zabavan susret protiv Mađarske (3-3) u  gostima na otvaranju svojih kvalifikacija za SP u skupini I. Sada se na domaćem terenu igrati protiv Andore. Poljska se već nalazi na dva boda zaostatka za favoritima skupine, Engleskom, ali i Albanijom koja je osigurala sva tri boda u prvom susretu sa pobjedom protiv Andore (1-0), pa ovaj predstojeći susret moraju pobijediti.

Domaćini su pretrpjeli samo jedan poraz u posljednjih 11 utakmica u kvalifikacijama generalno gledajući, a to je bio poraz protiv Danske (4-0) 2017. godine. Međutim, osam pobjeda u ovom periodu ih ovdje čini ogromnim favoritima.

Uz to možemo očekivati i golove, s obzurom da je posljednjih 11 utakmica Poljske u kvalifikacijama završilo sa više od 2.5 gola, dok je u sedam od tih 11 također pređena granica od 3.5 gola. Poljska je ostvarila pobjedu u šest od posljednjih sedam utakmica na domaćem terenu, a u pet od ovih šest pobjeda je također bilo najmanje tri gola.

Što se tiče Andore, oni su se čvrsto držali u prvoj utakmici protiv Albanije, ali u konačnici nisu uspjeli zadržati mrežu netaknutom nakon što su primili gol u 41. minuti susreta. Andora je uspjela izboriti samo jednu pobjedu u posljednjih 40 utakmica, a ta pobjeda je ostvarena protiv Mađarske (1-0) na domaćem terenu, ali 36 poraza u ovom periodu ukazuje na to da nemaju mnogo nade u gostima protiv Poljske. Andora je izgubila svaku od posljednjih 19 gostovanja, dok je u 11 od ovih 19 utakmica postignuto četiri ili više golova, a čini se da im ponovo predstoji težak poraz u Varšavi.

Poljska je u lipnju 2012. godine registrirala uvjerljivu pobjedu od 4-0 na domaćem terenu protiv Andore i sličan rezultat očekujem i ovdje u nedelju navečer. Sretno!

Screenshot_7.jpg

DIREKTNI LINK!

Verstappen najbrži i u kvalifikacijama za VN Bahreina

Verstappen najbrži i u kvalifikacijama za VN Bahreina
Foto: AP Photo/Kamran Jebreili/Guliver Images

NIZOZEMSKI vozač Max Verstappen (Red Bull) pobjednik je subotnjih kvalifikacija za prvu utrku nove sezone Svjetskog prvenstva Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina te tako potvrdio prikazanu nadmoć i na svim slobodnim treninzima na kojima je također imao najbolja vremena. 

Verstappenovo najbolje vrijeme u finalu kvalifikacija bilo je 1:28.997 minuta i jedini je uspio krug od 5,412 km na Bahrain International Circuitu odvoziti za manje od 89 sekundi.

Drugoplasirani, sedmerostruki svjetski prvak Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) zaostao je za Verstappenom gotovo četiri desetinke (1:29.385), a treći je bio Finac Valtteri Bottas (Mercedes) s vremenom 1:29.586. Njemu će u drugom startnom redu društvo praviti Monegažanin Charles Leclerc (Ferrari) koji je za Verstappenom zaostao 681 tisućinku.

Za 23-godišnjeg Nizozemca to je četvrta pobjeda u kvalifikacijama.

581f9de7-4722-457c-b8db-c3e05b613d0b.jpg

Iznenađenje kvalifikacija je ispadanje Nijemca Sebastiana Vettela (Aston Martin) već u prvom krugu te Meksikanca Sergija Pereza (Red Bull) u drugom. Povratnik u svijet Formule 1, bivši dvostruki svjetski prvak Španjolac Fernando Alonso (Alpine) došao je do završnog kvalifikacijskog kruga i imao deveto vrijeme.

Mick Schumacher (Haas) sin slavnog bivšeg sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera, svoje je prve kvalifikacije završio već u prvom dijelu s drugim najlošijim vremenom. Sporiji od njega bio je samo njegov momčadski kolega Rus Nikita Mazepin.

Nedjeljna utrka započinje u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Izvor: Index.hr

Danas je na rasporedu finale Tour Championshipa - Ronnie O'Sullivan - Neil Robertson (Snooker)

Kladionice daje 50-50% šansi odnosno 1,90-1,90

Jučerašnje polufinale je bilo fantastično, Ronnie O-Sullivan je bio na konopcima, gubio 9-6 i gubio u 17om frameu. U tom trenutku koeficijent na njega je bio 10,00. Protivnik je pogrijšeio i Ronnie je uspio doći do 9-7 a nakon toga vezati još tri framea za finale. 

Moja preporuka danas je over jer tko god vodio teško vidim pobjedu bez veće drame, odnosno očekujem neizvjestan i ravnopravan meč koji može otići na obje strane. Vjerujem da će oba igrača uzeti barem 7 frameova, odnosno da nećemo vidjeti rezultat manji od 10-7 za nekoga. Samim tim, over 14,5, 15,5, 16,5 kod bet365 mi se čine kao dobre opcije. 

Meč počinje u 14:00, igra se 8 frameova i onda slijedi pauza a onda je nastavak u 20:00. 

prije 2 sati, Goksim said:

Danas je na rasporedu finale Tour Championshipa - Ronnie O'Sullivan - Neil Robertson (Snooker)

Jučerašnje polufinale je bilo fantastično, Ronnie O-Sullivan je bio na konopcima, gubio 9-6 i gubio u 17om frameu. U tom trenutku koeficijent na njega je bio 10,00. Protivnik je pogrijšeio i Ronnie je uspio doći do 9-7 a nakon toga vezati još tri framea za finale. 

Moja preporuka danas je over jer tko god vodio teško vidim pobjedu bez veće drame, odnosno očekujem neizvjestan i ravnopravan meč koji može otići na obje strane. Vjerujem da će oba igrača uzeti barem 7 frameova, odnosno da nećemo vidjeti rezultat manji od 10-7 za nekoga. Samim tim, over 14,5, 15,5, 16,5 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 mi se čine kao dobre opcije. 

Meč počinje u 14:00, igra se 8 frameova i onda slijedi pauza a onda je nastavak u 20:00. 

Veliki sam navijač Ronnija,al mi se čini, da je Robertson, u boljoj formi.

A i Roni, je u nekoj blokadi, što se tiče finala. Izgubijo je 4 finala u nizu.

prije 7 sati, Goksim said:

Moja preporuka danas je over jer tko god vodio teško vidim pobjedu bez veće drame, odnosno očekujem neizvjestan i ravnopravan meč koji može otići na obje strane. Vjerujem da će oba igrača uzeti barem 7 frameova, odnosno da nećemo vidjeti rezultat manji od 10-7 za nekoga. Samim tim, over 14,5, 15,5, 16,5 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 mi se čine kao dobre opcije. 

4:4 za sad, nastavak u 20

tko je igrao over - bolje ne moze stajati od ovog trenutno

On 26. 03. 2021. at 18:57, thescaaar said:

F1 Grand Prix Bahrain

Win

prije 23 sati, Goksim said:

4:4 je bilo na pauzi da bi meč završio 10:4 za Robertsona. Dakle O'Sullivan je u meču izgubio 6 framenova u nizu. Da se netko na pauzi na 4:4 kladio na točan rezultat 10:4 koeficijent bi bio 50-100, eto koliko je i ovo bilo izgledno. Mislim da se ovakav scenarij u finalu desi svakih 50ak godina, baš nevjerojatno ovo jučer...

2021-03-29 10_54_11-OSU 4-10 ROB _ Ronnie O'Sullivan - Neil Robertson _ Tijek meča.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use