Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.3. - Ponedjeljak 21.3. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Juventus vs Benevento    Serie A     jedinica    (nedelja)

Ako vam kazem da sam ove sezone samo dva puta igrao na Juventus i to oba puta protiv Ferencvarosa, onda vam je verovatno jasno, sta mislim o njima. Cak mislim da su oni idealna ekipa za one kockare koji cekaju eventualna iznenadjenja. Danas (sutra) pravim izuzetak. Moj predlog za "Poslednju sansu" jeste pobeda Juventusa, ali vise iz razloga sto zelim da igram protiv Beneventa, nego sto verujem Juveu. Borbu za opstanak u Seriji A pratim vise od borbe za titulu u mnogim ostalim prvenstvima. Benevento je za mene oduvek bio glavni kandidat za ispadanje, ali su me demantovali tokom sezone, cak sam u vezi njih i menjao misljenje. Ako se neko seca, bas Benevento je uzeo Juventusu dva boda igrajuci kod kuce 1:1. Razlog zasto igram protiv Beneventa, a ne na Juve, jeste sto je Benevento jos gore tempirao formu nego oni majmuni iz Milana. Benevento vec jedanaest utakmica ne zna za pobedu, imaju sest poraza i pet neresenih, zadnji put su pobedili jos 06.01. Kao i Milan, Benevento najgore igra sada, kada je najvaznije, kada se odredjuje prvenstvo. Zbog nedostatka krvi u mozgu, Milan ce zavrsiti sezonu sa "zero tituli", a Benevento se, verovatno posle ovoga poraza od Juventusa, ponovo vraca u zivo blato.  

prije 2 sati, IzudinB said:

Espanyol - Logrones 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Espanyol je sada bez pobjede u tri utakmice. U posljednjoj su remizirali sa Mirandesom (2-2) u utakmici koju su skoro izgubili, dok Nico Melamed nije postigao gol u 95. minuti i spasio bod Kataloncima. Srećom za Vicentea Morena, Mallorca i Almeria su također ispustili bodove tijekom vikenda.

Čak i sa samo dvije pobjede u posljednjih osam utakmica, Espanyol je još uvijek samo pet bodova ispod vrha tabele i u potjeri su za automatskom promocijom u La Ligu. Međutim, oni moraju ostvariti pobjedu u ovom susretu ako žele da imaju ikakve šanse. Ako ovdje ispuste bodove, onda bi ih Leganes prestigao. Espanyol ima samo jedan bod manje u odnosu na drugoplasiranu Almeriju koja ima tešku utakmicu u gostima.

Logrones je u međuvremenu u lošoj formi. U posljednjoj utakmici su izgubili od Malage (1-0) na domaćem terenu. Nakon što su imali odličan pobjednički niz u listopadu sa šest pobjeda zaredom, stvari su se za goste samo pogoršavale iz utakmice u utakmicu. Oni sada imaju samo jednu pobjedu u posljednjih 15 utakmica u ligi i ovo je veliki problem za trenera Sergija Rodrigueza koji ih je odveo do promocije prošle godine.

Ovdje mi je vrlo teško očekivati bilo što osim pobjede Espanyola. Momčad Vicentea Morena ima i svojih problema, ali bi i dalje trebali ostvariti lagana tri boda. Velika je razlika u kvaliteti između ova dva tima. Kvota je u ogromnom padu, bila je 1.45, a sada je 1.36! Sretno!

Screenshot_15.jpg

DIREKTNI LINK!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use