Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.3.2021.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

h4XKboj.jpgdBQTD7z.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

JBJdFDm.jpgCtAW3Pv.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

0RxudPI.jpgm4xH3JU.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

IzH7Hu4.jpgNbPZln1.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

plva9tC.jpgu0pVI6g.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

HFgGE4N.jpgJWnHhAH.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 18.3. u 19:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Saint-Etienne - Monaco 2 (1.83) bet365

Monaco je trenutno na četvrtoj poziciji u francuskoj ligi i bili su jedna od najboljih momčadi u natjecanju ove sezone. Imaju vodstvo od 11 bodova u odnosu na petoplasirani Marseille sa samo devet utakmica preostalih u Ligue 1, pa stoga imaju dobru priliku kvalificirati se za Europsku ligu.

Međutim, njihov bi cilj je sigurno ulazak u Ligu prvaka. Da bi se to dogodilo moraju završiti na trećem mjestu. Do sada su osvojili 56 bodova, dok drugoplasirani PSG i trećeplasirani Lyon imaju po 60 bodova. Pored toga, ovog vikenda PSG i Lyon igraju jedan protiv drugog, tako da će barem jedan od njih ispustiti bodove. U prošlom kolu su remizirali protiv Lillea.

Ovo je izvrsna prilika za momčad Nike Kovača da tu borbu za treću poziciju učine zanimljivom. Ne smiju si priuštiti poraz u ovom susretu. Igraju protiv Saint-Etiennea koji je jedan od najgorih timova u ligi ove sezone. 

Ekipa Claudea Puela se nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja. Zabilježili su pobjedu na gostovanju protiv Angersa (0-1) u prošlom kolu. Saint-Etienne je bio bez pobjede u 21 od prethodnih 27 utakmica, dok su od rujna ostvarili samo jednu pobjedu na domaćem terenu.

Monaco je bez poraza u 15 od posljednjih 16 utakmica, dok su postigli dva ili više golova u 12 od posljednjih 15 susreta. Na gostovanjima su također ostvarili osam pobjeda u posljednjih devet utakmica, a postigli ukupno 19 golova u tom periodu. Očekujem pobjedu Monaca u ovom susretu.

Hamouma, Macon, Moukoudi i Sissoko nedostaju domaćinima, dok na drugoj strani nema Geubbelsa, Martinsa i Pellegrija. Ne zaboravite na to da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Monaco povede sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_9.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Link to comment
Share on other sites

O Khimikiju sve znamo,za danas još neizvjestan nastup šveda,ali s njim i bez njega mogu preć ovu granicu.

S druge strane Valencia,koja još ima šanse za playoff,ali prije svega moraju savladat ruse u gostima.Nisu u nekoj zavidnoj formi,ali i takvi su su stanju dobiti khimiki.Ne vjerujem u neko razbijanje od 20 razlike ali 6,7 razlike če dobit.I jedni i drugi ofenzivno solidni,dok u obrani kaskaju i jedni i drugi,sroga mislim da če i jedni i drugi prebacit zadane granice.Kod domačina mickey igra u odličnoj formi i igra skoro cjele susrete,tako da se može i on dodat ovim okladama,treba sačekat ako šved neigra,onda on sigurno ulazi na listić over poena,ako šved igra treba vidjet kolika će bit granica ako bude 15,16 onda uzimam sigurno

IMG_20210319_093026.jpg

Link to comment
Share on other sites

I jedni i drugi kompletni,domaćinu fali duže odsutni đedović,turci stvarno igraju odlično,jednostavno rasturaju svoje protivnike,mislio ssm prošlo kolo da će maccabi uspjet pružiti kakav takav otpor,al turci su ih razvalili kao male bebe,jest da je maccabi loš ove sezone ali očekivao sam više u toj utakmici.Sad im slijedi još jedno gostovanje,ovaj put kod Bayerna,s tim samo što je Bayern u odličnoj formi,pogotovo kod kuće,imaju 5 pobjeda zaredom kod kuće u isto toliko utakmica,u euroligi su izgubili samo 3 puta uz 11 pobjeda na domačem parketu.Efes zabija puno poena,ako želi utakmicu dobit bayern mora ofenzivno odgovoriti efesu,s toga i igram over koševa jel prosjek u 10 zadnjih utakmica bayerna je 85 dok je efesu 94,ovdje mislim na postignute poene momčadi.

Kad se sve zbroji i jedni i drugi u odličnim formama,šuterski dobro raspoloženi i jedni i drugi,pa tako i očekujem današnji susret,egal utakmicu bar 3 četvrtine,i velik broj poena

IMG_20210319_095638.jpg

Link to comment
Share on other sites

Osijek - Lokomotiva 1 1.45 bet365

Mala kvota, ali je dobra za tiket sa leipzigom i možda još monacom. Osijek igra odlično i još uvijek su u igri za prvaka, možda imaju od jučer kad je Dinamo prošao protiv Tottenhama i igra četvrtfinale lige europa (dvije teške utakmice sa top postavom - moguče je da kiksaju koju utakmicu u ligi) malo veče šanse za prvaka hrvatske, ali mislim da bude ipak dinamo prvak ali sa malom razlikom u bodovima. Lokomotiva prvi kandidat za relegaciju, igraju vrlo loše i mislim da se isplati uzet ovih 1.45 na Osijek.

Sretno!!! :D?

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, marand5 said:

Osijek - Lokomotiva 1 1.45 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mala kvota, ali je dobra za tiket sa leipzigom i možda još monacom. Osijek igra odlično i još uvijek su u igri za prvaka, možda imaju od jučer kad je Dinamo prošao protiv Tottenhama i igra četvrtfinale lige europa (dvije teške utakmice sa top postavom - moguče je da kiksaju koju utakmicu u ligi) malo veče šanse za prvaka hrvatske, ali mislim da bude ipak dinamo prvak ali sa malom razlikom u bodovima. Lokomotiva prvi kandidat za relegaciju, igraju vrlo loše i mislim da se isplati uzet ovih 1.45 na Osijek.

Sretno!!! :D?

Ja sam na kontra strani danas. Lokomotiva novi trener, specijalist za spasavanje klubova, Toplak. Nova metla bolje mete... Nebrojeno puta se pokazalo da igraci daju 150% pod novim trenerom u prvim utakmicama. 

Osijek se zadnjih kola dosta mucio sa povremenim bljeskovima (Sibenik), i oaj koef je realan ali premali da bi ista uzeo. Moj izbor na ovoj utakmici ce biti Lokosi +1,5 po 1.6+

nek zavrsi 1:0 i svi sretni

GL

Link to comment
Share on other sites

Real Betis - Levante 1 (1.72) bet365

Završetak u šest najboljih momčadi u španjolskom prvenstvu će Real Betisu osigurati kvalifikacije za Europsku ligu. U ovom trenutku se domaćini nalaze na šestoj poziciji na tabeli i imaju dva boda prednosti ispred sedmoplasiranog Villarreala. Real Betis zaostaje samo tri boda iza petoplasiranog Sociedada, a ta pozicija bi im osigurala direktno sudjelovanje u Europskoj ligi, umjesto šestog mjesta koje bi im osiguralo ulazak u konferencijsku ligu u kojoj bi se borili za grupnu fazu Europske lige.

Momčad Pellegrinija je u odličnoj formi i nadaju se produženju impresivnog niza. Oni imaju prednost protiv Levantea koji se muči u gostujućim utakmicama ove sezone. Pored toga domaćini imaju odličan međusobni omjer protiv ovog protivnika na svom stadionu. Izgubili su 1-0 na gostovanju protiv Seville u posljednjem kolu. Betis je pobijedio u četiri od posljednjih pet utakmica, dok su postigli dva ili više golova u devet od posljednjih 14 utakmica. Kod kuće su od studenog izgubili samo jednom, a taj poraz se dogodio protiv Barcelone. Zapravo su pobijedili u pet od posljednjih sedam nastupa na svom stadionu.

U međuvrmeenu je momčad Paca Lopeza pobijedila kod kuće protiv Valencije (1-0). Oni su bez pobjede u osam od posljednjih deset utakmica, dok je tako bilo i u 13 od posljednjih 19 gostovanja.

U ovom susretu Betisu nedostaju Camarasa i Martin, dok na drugoj strani nema Campane, Melera, Postiga i Rodoje! Očekujem pobjedu Betisa! Sretno!

Screenshot_10.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Link to comment
Share on other sites

Bielefeld - Leipzig 2 (1.33) bet365

Leipzig je i dalje u potjeri za naslovom prvaka. Trenutno su na drugoj poziciji na tabeli i imaju četiri boda zaostatka iza Bayerna. Jedna su od najboljih momčadi u ligi nakon Bavaraca, a ujedno su primili i najmanji broj golova do sada. Međutim, činjenica da su u posljednjem kolu izgubili bodove bila je obeshrabrujuća za navijače i očajnički se žele vratiti na pobjedničke staze. Oni večeras imaju šansu da osiguraju lagana tri boda.

Razlog tome je što igraju protiv jedne od najgorih momčadi u Bundesligi. Bielefeld ne samo da se bori za opstanak, već su i ove sezone novopečeni klub u Bundesligi. Ekipa Juliana Nagelsmanna također ima izvrsne rezultate u međusobnim omjerima protiv Bielefelda tijekom posljednjih godina.

Momčad Franka Kramera zabilježila je pobjedu na gostovanu protiv Leverkusena (1-2) u posljednjem kolu. Međutim, oni su u 19 od 24 meča bili bez pobjede, a tako je bilo i u devet od posljednjih 12 nastupa na domaćem terenu. Primili su tri ili više golova u pet od posljednjih osam utakmica, dok su primili ukupno deset golova u prethodna četiri meča na ovom stadionu.

Na drugoj strani, Leipzig je pobijedio u osam od posljednjih 11 utakmica, dok su u sedam od posljednjih deset postigli dva ili više golova. Također su bez poraza u devet od posljednjih 11 utakmica u gostima, dok su postigli dva ili više golova u pet od posljednjih šest gostovanja. Očekujem uvjerljivu pobjedu gostiju u ovom susretu. Ne zaboravite na to da bet365 kladionica ovdje računa okladu dobitnom ako Leipzig povede sa dva gola razlike. Sretno!

Domaćini će biti bez De Medine, Edmundssona, Laursena i Yaboa. Na drugoj strani nema Angelina, Laimera, Szoboszlaija i Upamecana. 

Screenshot_11.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Link to comment
Share on other sites

prije 16 sati, IzudinB said:

Bielefeld - Leipzig 2 (1.33) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Leipzig je i dalje u potjeri za naslovom prvaka. Trenutno su na drugoj poziciji na tabeli i imaju četiri boda zaostatka iza Bayerna. Jedna su od najboljih momčadi u ligi nakon Bavaraca, a ujedno su primili i najmanji broj golova do sada. Međutim, činjenica da su u posljednjem kolu izgubili bodove bila je obeshrabrujuća za navijače i očajnički se žele vratiti na pobjedničke staze. Oni večeras imaju šansu da osiguraju lagana tri boda.

Razlog tome je što igraju protiv jedne od najgorih momčadi u Bundesligi. Bielefeld ne samo da se bori za opstanak, već su i ove sezone novopečeni klub u Bundesligi. Ekipa Juliana Nagelsmanna također ima izvrsne rezultate u međusobnim omjerima protiv Bielefelda tijekom posljednjih godina.

Momčad Franka Kramera zabilježila je pobjedu na gostovanu protiv Leverkusena (1-2) u posljednjem kolu. Međutim, oni su u 19 od 24 meča bili bez pobjede, a tako je bilo i u devet od posljednjih 12 nastupa na domaćem terenu. Primili su tri ili više golova u pet od posljednjih osam utakmica, dok su primili ukupno deset golova u prethodna četiri meča na ovom stadionu.

Na drugoj strani, Leipzig je pobijedio u osam od posljednjih 11 utakmica, dok su u sedam od posljednjih deset postigli dva ili više golova. Također su bez poraza u devet od posljednjih 11 utakmica u gostima, dok su postigli dva ili više golova u pet od posljednjih šest gostovanja. Očekujem uvjerljivu pobjedu gostiju u ovom susretu. Ne zaboravite na to da bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica ovdje računa okladu dobitnom ako Leipzig povede sa dva gola razlike. Sretno!

Domaćini će biti bez De Medine, Edmundssona, Laursena i Yaboa. Na drugoj strani nema Angelina, Laimera, Szoboszlaija i Upamecana. 

Screenshot_11.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

 

prije 17 sati, IzudinB said:

Real Betis - Levante 1 (1.72) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Završetak u šest najboljih momčadi u španjolskom prvenstvu će Real Betisu osigurati kvalifikacije za Europsku ligu. U ovom trenutku se domaćini nalaze na šestoj poziciji na tabeli i imaju dva boda prednosti ispred sedmoplasiranog Villarreala. Real Betis zaostaje samo tri boda iza petoplasiranog Sociedada, a ta pozicija bi im osigurala direktno sudjelovanje u Europskoj ligi, umjesto šestog mjesta koje bi im osiguralo ulazak u konferencijsku ligu u kojoj bi se borili za grupnu fazu Europske lige.

Momčad Pellegrinija je u odličnoj formi i nadaju se produženju impresivnog niza. Oni imaju prednost protiv Levantea koji se muči u gostujućim utakmicama ove sezone. Pored toga domaćini imaju odličan međusobni omjer protiv ovog protivnika na svom stadionu. Izgubili su 1-0 na gostovanju protiv Seville u posljednjem kolu. Betis je pobijedio u četiri od posljednjih pet utakmica, dok su postigli dva ili više golova u devet od posljednjih 14 utakmica. Kod kuće su od studenog izgubili samo jednom, a taj poraz se dogodio protiv Barcelone. Zapravo su pobijedili u pet od posljednjih sedam nastupa na svom stadionu.

U međuvrmeenu je momčad Paca Lopeza pobijedila kod kuće protiv Valencije (1-0). Oni su bez pobjede u osam od posljednjih deset utakmica, dok je tako bilo i u 13 od posljednjih 19 gostovanja.

U ovom susretu Betisu nedostaju Camarasa i Martin, dok na drugoj strani nema Campane, Melera, Postiga i Rodoje! Očekujem pobjedu Betisa! Sretno!

Screenshot_10.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

 

On 18. 03. 2021. at 20:25, IzudinB said:

Saint-Etienne - Monaco 2 (1.83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Monaco je trenutno na četvrtoj poziciji u francuskoj ligi i bili su jedna od najboljih momčadi u natjecanju ove sezone. Imaju vodstvo od 11 bodova u odnosu na petoplasirani Marseille sa samo devet utakmica preostalih u Ligue 1, pa stoga imaju dobru priliku kvalificirati se za Europsku ligu.

Međutim, njihov bi cilj je sigurno ulazak u Ligu prvaka. Da bi se to dogodilo moraju završiti na trećem mjestu. Do sada su osvojili 56 bodova, dok drugoplasirani PSG i trećeplasirani Lyon imaju po 60 bodova. Pored toga, ovog vikenda PSG i Lyon igraju jedan protiv drugog, tako da će barem jedan od njih ispustiti bodove. U prošlom kolu su remizirali protiv Lillea.

Ovo je izvrsna prilika za momčad Nike Kovača da tu borbu za treću poziciju učine zanimljivom. Ne smiju si priuštiti poraz u ovom susretu. Igraju protiv Saint-Etiennea koji je jedan od najgorih timova u ligi ove sezone. 

Ekipa Claudea Puela se nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja. Zabilježili su pobjedu na gostovanju protiv Angersa (0-1) u prošlom kolu. Saint-Etienne je bio bez pobjede u 21 od prethodnih 27 utakmica, dok su od rujna ostvarili samo jednu pobjedu na domaćem terenu.

Monaco je bez poraza u 15 od posljednjih 16 utakmica, dok su postigli dva ili više golova u 12 od posljednjih 15 susreta. Na gostovanjima su također ostvarili osam pobjeda u posljednjih devet utakmica, a postigli ukupno 19 golova u tom periodu. Očekujem pobjedu Monaca u ovom susretu.

Hamouma, Macon, Moukoudi i Sissoko nedostaju domaćinima, dok na drugoj strani nema Geubbelsa, Martinsa i Pellegrija. Ne zaboravite na to da bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Monaco povede sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_9.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Sve prošlo za petak!! Nadam se da ste ispratili! Idemo jako i danas!!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use