Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pomoc u vezi online kladionice

Recommended Posts

Pozdrav

Da li bi neko od moderatora ili sigurnih i ljubaznih ljudi na forumu mogao da mi pomogne u vezi online kladionice?  Ono sto mi je potrebno je da neko na svoje ime otvori racun na nekoj od online kladionica (pozeljno je bet365 ili unibet ali moze i neka druga).  Takodje u obzir dolazi i postojeci racun koji je aktivan ali nije u upotrebi. Ja cu toj osobi putem Netellera prebaviti novac za uplatu na racun.

Nije nikakva muljaza nego je visa sila. Zivim u zemlji u kojoj je drzavna vlada zadnjih godina u velikoj borbi protiv odliva novca iz zemlje u inozemne online kladionice i casina. Ljudi su uvijek uspijevali pronaci neku rupu i nacin da se novac ipak prebaci. No nakon zadnjih zabrana i blokada to je postalo skoro i nemoguce ili jako komplikovano (provizije za posrednike i do 12% a ceka se danima da uplata legne na racun a jos duze ako se isplati).

Stoga bi mi ova pomoc puno znacila.  Putem Neteller racuna naravno ne mogu izvrsiti uplatu ni na jednu online kladionicu jer sve online kladionice su ogranicile sve korisnike iz ove zemlje. No i dalje mogu vrsiti uplatu na Neteller te prebacivati na drugi Neteller racun.

Neka se javi ako nekozeli pomoci. Hvala.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use