Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 18.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 19 sati, IzudinB said:

21:00 CET - Glagsow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - SK Slavia Praha (CZE)
Referee: Orel Grinfeld (ISR)

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
AC Milan (ITA) - Manchester United FC (ENG)
Referee: Felix Brych" rel="">Felix Brych (GER)

Uzvrati Europske lige obično su fantastični za igrati voere kartona. Nažalost danas od 8 susreta na 6 je po mom mišljenju pitanje prolaska već riješeno (pobjede sa 2 ili više golova u prvoj utakmici). Samim tim samo su ove dvije utakmice ostale u razmatranju za igranje overa. Rangers - Slavia over 3,5 kod bet365 za 1,40 mi se sviđa, dok Milan - Man Utd još razmatram...

prije 34 minute, IzudinB said:

Milan - Manchester United | United prolaz (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Simon Kjaer je spasio Milana nakon što je postigao gol za izjednačenje u drugoj minuti nadoknade u prvoj utakmici koja se igrala prije sedam dana na Old Traffordu. Sada Milan ima fantastičan rezultat uoči ovog uzvrata koji se igra na stadionu Giuseppe Meazza.

Crveni đavoli su došli u vodstvo nakon samo pet minuta u drugom poluvremenu preko zamjene Amada Dialla, ali su Rossoneri ostavili puno bolji dojam tijekom 90 minuta na Old Traffordu. Manchester United u toj utakmici nije imao više od šest šuteva tijekom cijele te utakmice. Usporedbe radi, Milan ih je imao čak 16.

Ipak, Manchester United i dalje vidim kao favorite za prolazak dalje po koeficijentu 1.61. Oni jednostavno imaju puno više kvalitete u svojim redovima i očekujem da će zablistati u uzvratnom susretu u Italiji.

Milan je definitivno odustao od bitke za trofej Serije A nakon poraza protiv Napolija (0-1) u nedelju navečer. Momčad Stefana Piolija tako je nastavila svoje muke na domaćem terenu, gdje nisu pobijedili niti jedan od posljednja četiri susreta u svim natjecanjima.

Rossoneri nisu uspjeli postići gol u nedavnim porazima protiv Intera (0-3) i Napolija (0-1) i vjerujem kako bi se mogli mučiti protiv čvrste obrane Uniteda u ovom susretu.

Crveni đavoli su primili samo jedan gol u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima, a to je bilo upravo protiv Milana prošlog tjedna na Old Traffordu. Domaćinima se vratio Zlatan Ibrahimović, ali nisam siguran da li će nastupiti u prvoj postavi.

Mandžukić je definitivno van terena za domaćine, dok su Calabria, Leao i Maldini pod upitnikom. Rebić bi se mogao vratiti u prvu postavu nakon ozljede.

AC Milan: Donnarumma; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Kessie, Meite; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Rebic

Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles; Fred, McTominay; James, Fernandes, Rashford; Greenwood

Screenshot_46.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Milan ima problema s ozljedama, a među onima koji nisu posve spremni je i Rebić

MILAN i Manchester United odigrat će s početkom u 20 sati uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige. Pitanje o plasmanu ovih klubova u daljnje natjecanje je u potpunosti otvoreno nakon što je prvi susret igran na Old Traffordu završio 1:1.

U talijanskoj momčadi je dosta problema s kojima se mora nositi trener Stefano Pioli budući da mu je momčad načeta ozljedama i prorijeđena. Sve će biti poznatije nakon pretraga kojima će tijekom dana biti podvrgnuti Milanovi igrači, ali poznato je da mnogi nisu spremni.

Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić i Ismael Bennacer su u sastavu, no talijanski mediji pišu da nisu ni približno na svojih 100 posto, a isto vrijedi i za još nekoliko igrača među kojima su Rafael Leao, Alessio Romagnoli i Davide Calabria. Mario Mandžukić je također nespreman.

Izvor: index.hr

Ko

prije 14 sati, popo64 said:

Sistem “dva od tri”

Arsenal vs Olympiacos Liga Evrope jedinica

Fenerbahce vs Zalgiris Euroleague jedinica

utakmice od weekenda

Prvo da kazem da ne pamtim kada je na Forumu poslednji put prosao moj sistem “dva od tri”. To je veoma vazno za sve kolege na Forumu, narocito ako barem jedan kolega ima nameru da odigra moj predlog. Sistem “dva od tri” u mom slucaju najcesce ne prolazi jer ni sam dovoljno ne verujem, ili barem nisam dovoljno siguran u klubove koje stavljam u sistem. Osim toga, nijedan od tri predloga mi nije dovoljno ubedljiv za singlovanje. I tu dolazimo do mog najveceg zivotnog problema. Nemam singl za koji sam spreman da ulozim cak i vitalne organe, a sa druge strane bez kockanja ne mogu da zivim. Mozda bi i izdrzao nekoliko dana bez kockanja, ali bi takav zivot imao tragican kraj, a i jebes zivot bez kockanja. Ako na Forumu postoji neko ko moze da zivi bez kladjenja, slobodno neka preskoci ovaj post.

Arsenal vs Olympiacos Liga Evrope jedinica

Ima vec nekoliko godina da pljujem po Arsenalu na nasem Forumu. Ako vam kazem da ih ove godine nisam cak ni pomenuo, a kamoli se kladio na ta govna, onda vam je verovatno jasno sta mislim o njima. Cak sam i ja odustao od svog omiljenog hobija, pljuvanja po primitivnoj stoki, mogu misliti kako je tek navijacima gunnersa.... Pre nego sto napisem bilo sta o londonskim govnima, najpre imam potrebu da se izvinem Arsenu Wengeru, ex coach-u Arsenala, sto sam ga pljuvao godinama. Dakle, Wengeru ako citas ovaj post, koristim priliku da ti se izvinem, i da ti porucim. “ ...vrati se, molim te, sve ti je oprosteno. Bio si jedan od najsmesnijih trenera u istoriji ovako glupe igre kakav je fudbal, narocito u tvojim poslednjim godinama u Arsenalu, ali ovi sto su posle tebe dosli, su ono o cemu je veliki Einstein govorio. I svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena.

Arsenal je jedan od najpoznatijih, a pogotovo najbogatijih klubova na svetu. Po Forbsovoj listi, Arsenal je na sedmom mestu liste najbogatijih klubova na svetu. Dok nisu dosli americki vlasnici, gunnersi su bili pravi, gospodski, engleski klub. Danas su prava svetska kompanija, svetski brend, svetska marka poput Coca-Cole, Apple ili Sony. Na zalost, sportski deo te svetske kompanije je ispod svakog nivoa, da ne kazem ispod svakog nivoa sramote. Sa danasnje distance, a pogotovo gledajuci gde su gunnersi danas, najpre cu jos jednom da se izvinim Wengeru. Taj obrazovani gospodin (profesor po obrazovanju, govori sedam jezika) je dvadesetidve godine vodio sa klupe veliki Arsenal, i NIJEDNOM NIJE BIO LOSIJE PLASIRAN OD CETVRTOG MESTA. Dobro, samo tri puta je bio prvak Engleske, ali je sest puta bio drugi, sest puta treci, i pet puta cetvrti. Najvaznije od svega jeste da su ipak, svake godine bili redovni i respektabilni ucesnici Lige Prvaka. A onda je dosla 2016/2017 kada su bili peti, kada su posle dvadeset godina propustili Ligu Prvaka i kada je zapoceo pravi pad gunnersa. Bilo je tuzno gledati onakav Arsenal. Nisu odustajali od napadacke igre, nisu odustajali od razvoja mladih igraca a takva glupost mora kad-tad da se plati. Pet godina nisu videli Ligu Prvaka, a kako stvari stoje nece je videti jos pedeset, osim ako mene ne uzmu za generalnog menadzera, ili barem savetnika. Ja sam svakako bio za sklanjanje Wengera, ali nikako nisam bio za dovodjenje Ljunberga, a pogotovo Artete. Mislim da su pogresili sto nisu imali strpljenja sa Unai Emery-em. Isto tako, mislim da je Arsenal dotakao dno onoga trenutka kada su pomislili da je Sead Kolasinac koristan igrac, ili barem da je bas on tip igraca koji je potreban timu poput Arsenala. Danasnji Arsenal je vise tuzan nego sto je smesan. To je prava steta, jer bi, teoretski gledano, Arsenal mogao biti klub koji bi mogao da se voli. Danas su deseti na tabeli, sa cak trideset bodova manje od prvoplasirane ekipe, i deset manje od mesta koje vodi u Ligu Prvaka. Mislim da jos i odlicno stoje s' obzirom da u rosteru imaju trinaest i po crnaca, od kojih su cak devet jaaaako crni. Sta da ocekujes od kluba kome je kapiten jedan Aubameyang, polupismeni gabonac. Najsmesnije od svega jeste sto su malo podigli formu u poslednje vreme, ali je to dovoljno samo da se pomere sa cetrnaestog na deseto mesto. Malo sam ljut na Wolvse, sto imaju losu sezonu, pa su iza gunnersa, jer Arsenal realno ima roster za dvanaesto mesto na tabeli. Danasnji Arsenal nema nista sto zasluzuje bolje od desetog ili dvanaestog mesta na tabeli. Nemaju roster, nemaju trenera, nemaju igru, a pogotovo nemaju perspektivu, prava steta za nekadasnji gospodski klub. Ma ko jebe gunnerse, kada su glupi kao qurci, ko ih jebe kada ne citaju nas Forum, ko ih jebe kada nece da se otvore i plate mene da ih savetujem. Da igraci Arsenala nisu toliko jaaaako crni, mozda bi i mogli da shvate da bi do Lige Prvaka uvek mogli lakse da dodju preko Lige Evrope nego preko nacionalnog prvenstva. Da nisu toliko crni, mozda bi im doslo do mozga da bi im bilo lakse da pobede jedan Ajax, Romu, Granadu ili Rangers nego Leicester, Everton ili West Ham. Verujem da su bolji od Olympiacosa, ali im nista drugo ne verujem, a to je dovoljno samo za sistem “dva od tri”

Fenerbahce vs Zalgiris Euroleague jedinica

Svidja mi se Fenerbahce iz ove sezone, mada to nije “onaj” Obradovicev Fenerbahce. Zbog problema sa finansijama pred pocetak sezone, ostali su bez velikog broja igraca iz prosle sezone, otisao je i Obradovic, znacajno su promenili tim i meni izgledaju “onako”. Svidjaju mi se, ali to nije dovoljno sa single, vec jedva za sistem “dva od tri”. Najvecu vrednost turci imaju svakako na klupi, Kokoskov nije trener, vec trenercina, treci ili cetvrti, a svakako medju pet najboljih evropskih trenera. Po rosteru imaju ekipu tacno za mesto (gore ili dole) gde se trenutno nalaze, a trenutno su sedmi sa istim brojem pobeda kao i sesti Real, ili sa pobedom manje od petog Bayerna. Vesely, De Colo, Muhammed, Guduric, Ulanovas, Westermann, Brown, Eddie, Pierre, O'Quinn … sve je to dovoljno za ulazak u Top 8 koji ne bi smeo da im izmakne, ali ne vidim kako bi mogli da se usunjaju u Final Four. Barcelona i Cska su sigurni, Real najverovatnije, a najlaksi za izbacivanje su Armani, Bayern i (mozda) Efes. O Zenitu jednostavno ne znam sta da mislim. Sve u svemu, Fenerbahce svakako nece biti pozeljan protivnik ni jednoj ekipi, kada dodje do eliminacione faze. Jako je puno razloga zasto turci idu samo u sistem “dva od tri”. Kao prvo, turci su to, a turke na single moze samo ozbiljno bolestan covek. Kao drugo, uopste nisu ubedljivi, za single. Kao trece, ako postoji neka ekipa na kojoj sam cesto padao, i ne samo padao, vec veoma bolno padao onda je to bio Fener, narocito “onaj” Obradovicev. Kada bih igrao protiv njih na nekoj teskoj utakmici, oni bi lagano pobedili “iz poluvremena”, a kada bi pobeda kod kuce bila zicer sezone, padao bih kao pocetnik. Nesto kao Goksim sa Psg. Hej, jel se secate Goksima iz “Poslednje sanse”? Jednom je igrao protiv Psg-a, jer je verovatno pomislio da je seljak iz Rosarija koristan igrac, pa je predlozio pobedu Barcelone barem u jednom poluvremenu protiv Psg (1:4), Samo nekoliko dana posle, pomislio je da bi sada bilo pametno igrati na Psg i to protiv Monaca kod kuce (0:2). E, tako sam i ja isto prolazio sa “onim” Fenerom. Jednom protiv njih, drugi put na njih, a tiketi u kanalizaciji. Kao cetvrto, gledao sam utakmicu Fenera protiv Valencije i to je bilo najgluplje utrosenih 40 minuta u mom zivotu. Fener je na toj utakmici dao tek 52 poena, u prvoj cetvrtini deset, u drugoj cak osamnaest, pa se vratili u normalnost, u trecoj cetvrtini jedanaest poena, u poslednjoj trinaest. Da medju celnicima Euroleague ima ljudi, od njih bi trazio da mi vrate 40 minuta zivota ukljucujuci i poluvreme. Kao peto, nisam dovoljno ubedjen da je pametno igrati protiv Zalgirisa koji je “onako” ekipa, trenutno su jedanaesti, ali samo sa jednom ili dve pobede manje od mesta koje vodi u Top 8. Za igranje na Fener, postoje samo dva i po razloga, a to je dovoljno samo za sistemcic. Prvi je trenercina na klupi turaka. Drugi je raspored koji ceka turke. Ako misle da se uguraju medju Top 8, a misle, morali bi da dobijaju “lakse” utakmice, barem kod kuce. Danas igraju sa Zalgirisom, pa idu Olympiacosu, koga bi mozda mogli da dobiju, pa idu Bayernu, te im dolazi Barcelona i Real Madrid. Onih “pola” razloga za igranje na Fener je ono cuveno kladionicarsko, “trebalo bi da pobede”. Inace, u nacionalnpom prvenstvu su treci, a trebali bi biti drugi, ali ih izgleda boli qurac za prvenstvo, jer ce finale ionako biti izmedju njih i Efesa.

I tako smo dosli do treceg para za sistemcic “dva od tri”. Treci bi trebalo da pogodim, posto najverovatnije Arsenal i Fenerbahce necu pogoditi. Treci par bi trebalo da bude mix najsigurnijih parova od narednog weekenda. A gde cete sigurniji par od Intera i to protiv bilo koga. To sto ne pisem mesecima analize za Inter ne znaci da ne igram na njih. Imaju osam uzastopnih pobeda, jedanaest utakmica nisu porazeni, poslednji put je to bilo 06.01. u gostima protiv Sampdorije. Naravno, pravim kockarima preporucujem da se polako pripremaju i za poneki X, kao sto se i ja pripremam, pocev vec od utakmice protiv Sassuola. Naravno poneki X je samo da bi mogli da spavate kao beba pred utakmice Intera. O porazu ni ne razmisljajte, i to sve dok ne bude dvadeset bodova razlike u odnosu na drugoplasiranog. Kao treci par, pokusacu da se pretvaram da verujem ekipi Chelsea, pa cu pokusati da ih podrzim na utakmici Fa Cupa protiv Sheffield U. a koja se igra u nedelju. Pokusacu u nedelju i da spasavam sezonu ekipi Atletico Madrid, pa ce i oni ici na sistem kao treci par, igraju protiv Alavesa, a velika ograda sa X-om se podrazumeva. Podrzacu i hrabri Porto protiv Portimonensea u gostima, pa makar i pao na njima, mada je moguce da cu i njih odigrati sa ogradom X. Kao treci par ce ici i veliki broj utakmica basketa a koje se igraju za weekend, ali ko ce sada pisati analize jos i za basket. Inace, posebno se pripremam za kladjenje na mec Lyon vs Psg, to ce biti pravi izazov za svakog, da ne kazem, pravog kockara. Neke ideje vec imam, kvote su odlicne za skoro svaki tip kladjenja, uopste mi nece biti zao bilo koje neprospavane noci zbog ovoga meca.

Dakle, sistem “dva od tri” napadam relativno agresivno, ali da ponovim, nijedan par, ako iskljucim Inter ne uliva dovoljno poverenja za single. Moji sistemi ce izgledati ovako.

Arsenal, Fener, Inter sve jedinice

Arsenal, Fener, Chelsea sve jedinice

Arsenal, Fener, Atletico Madrid 1(X)

Arsenal, Fener, Porto 2(X)

Arsenal, Fener, basket-utakmice weekendom

Arsenal, Fener, utakmica Lyon vs Psg … tek cu da razmisljam

itd itd itd

Jedan drugaciji sistem “dva od tri” cu odigrati samo da testiram sebe, sto znaci da nista ne preporucujem kolegama sa Foruma. Cini mi se da sam jedan od retkih koji ne veruje u ovakav Milan. To sto sam jedan od retkih je za mene, zapravo pohvala, a to bih bas voleo da testiram. Na srecu, uz mene je i to oduvek, i veliki bet365 online kladionica" rel="">bet365 koji takodje ne veruje milanezima. Kvota na pobedu Milana protiv ManUtd-a je 3,45, kvota da osvajaju scudetto je 34,00 a to svakako nisu kvote koje neko daje kada vam veruje. Velikom bet365 online kladionica" rel="">bet365 nije prvi put da toliko visoko kvotira pobede Milana kod kuce (a, koje naravno nisu ni dosle). Kvote od preko 3,00 su bile na njih i kada su igrali protiv Atalante kod kuce, protiv Intera takodje, a preko 2,60 je bila i kada su igrali protiv primitivaca sa juga, Napolija. Naravno da nijednu od tih utakmica nisu pobedili, vec izgubili, pa sto bi onda pobedili ManUtd. Inace, i o ManUtd mislim sve najgore, i oni su puni crnaca, a crnci jos nikome nisu doneli nesto dobro, ali ipak mislim da bi mogli da ne izgube.

Kada vec ne verujem Milanu, ne vidim razlog zasto bi verovao da mogu da pobede Fiorentinu u gostima. Steta, i to velika steta je sto Fiorentina igra mnogo losije nego sto ima roster, a najtuznije je sto ima jednoga propalog, nekada obecavajuceg, trenera na klupi, ali to je vec druga prica. Da Fiorentina ima nesto boljeg trenera, verovatno bi singlovao duplu sansu na njih, ovako samo jedan manji sistemcic, cisto da testiram sebe.

I treci par za sistem “dva od tri” ce biti mix utakmica od weekenda. Ovaj put to ce biti “potraga” za X-om, “potraga” za neresenim rezultatom. Nadam se barem jednom X-u, a ocekujem ih i vise, na utakmicama Sampdorija vs Torino, Parma vs Genoa, Brighton vs Newcastle, Bournemouth vs Southampton (Fa Cup), a mozda i Aston Villa vs Tottenham. Ne verujem da bi neko na Forumu preziveo da pisem analizu i za ove (moguce) neresene rezultate, ali budite sigurni da sam ih sve dovoljno pripremao i to samo za vas. I besplatno, podrazumeva se.

Dakle sistem “dva od tri”, ali ne kao preporuka, vec samo da testiram sebe.

Milan vs ManUtd, X2, Fiorentina vs Milan 1X, Sampdorija vs Torino X

Milan vs ManUtd X2, Fiorentina vs Milan 1X, Parma vs Genoa X

Milan vs ManUtd X2, Fiorentina vs Milan 1X, Brighton vs Newcastle X

Milan vs ManUtd X2, Fiorentina vs Milan 1X, Bournemouth vs Southampton X

Milan vs ManUtd X2, Fiorentina vs Milan 1X, Aston Villa vs Tottenham X (mozda)

itd itd itd

Ako Milan dobije obe utakmice, svi tiketi idu u qurac, to je barem jasno. Ko veruje Milanu nikako ne bi smeo da propusti vezivanje dve pobede na ovim utakmicama po kvoti od 7,20

Koja si ti legenda :)

Zadnji put sam te poslušao i odigrao prolaz ekipa čekam United i Rangers da prođu još ovo ostalo sigurno prolazi :)

prije 6 sati, IzudinB said:

Milan - Manchester United | United prolaz (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Simon Kjaer je spasio Milana nakon što je postigao gol za izjednačenje u drugoj minuti nadoknade u prvoj utakmici koja se igrala prije sedam dana na Old Traffordu. Sada Milan ima fantastičan rezultat uoči ovog uzvrata koji se igra na stadionu Giuseppe Meazza.

Crveni đavoli su došli u vodstvo nakon samo pet minuta u drugom poluvremenu preko zamjene Amada Dialla, ali su Rossoneri ostavili puno bolji dojam tijekom 90 minuta na Old Traffordu. Manchester United u toj utakmici nije imao više od šest šuteva tijekom cijele te utakmice. Usporedbe radi, Milan ih je imao čak 16.

Ipak, Manchester United i dalje vidim kao favorite za prolazak dalje po koeficijentu 1.61. Oni jednostavno imaju puno više kvalitete u svojim redovima i očekujem da će zablistati u uzvratnom susretu u Italiji.

Milan je definitivno odustao od bitke za trofej Serije A nakon poraza protiv Napolija (0-1) u nedelju navečer. Momčad Stefana Piolija tako je nastavila svoje muke na domaćem terenu, gdje nisu pobijedili niti jedan od posljednja četiri susreta u svim natjecanjima.

Rossoneri nisu uspjeli postići gol u nedavnim porazima protiv Intera (0-3) i Napolija (0-1) i vjerujem kako bi se mogli mučiti protiv čvrste obrane Uniteda u ovom susretu.

Crveni đavoli su primili samo jedan gol u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima, a to je bilo upravo protiv Milana prošlog tjedna na Old Traffordu. Domaćinima se vratio Zlatan Ibrahimović, ali nisam siguran da li će nastupiti u prvoj postavi.

Mandžukić je definitivno van terena za domaćine, dok su Calabria, Leao i Maldini pod upitnikom. Rebić bi se mogao vratiti u prvu postavu nakon ozljede.

AC Milan: Donnarumma; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Kessie, Meite; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Rebic

Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles; Fred, McTominay; James, Fernandes, Rashford; Greenwood

Screenshot_46.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Spasio, pa Milan je bez pola tima odigrao dosta bolje. Danas igra i Calhanoglu i u timu su Hernandez, Ibra i Bennacer.

Young boys - Ajax oba gol + više od 2.5 gola 1.61 bet365

Dvije super ofenzivne ekipe koje zabijaju puno golova, ajax u prvoj utakmici pobjedio 3:0 (igrao sam over i oba gol i nažalost pao, ali mislim da može young boys kod kuče zabit bar jedan ili dva gola, a i primit zbog loše obrane isto 1 ili 2). Ajax skoro da več prošao, tako da možemo očekivat opušteno utakmicu sa dosta golova.

Sretno!!! :D?

prije 35 minute, IzudinB said:

Pa normalno da se spasio gubili su 1-0 pa izjednacili. Mogu oni igrat 100 puta bolje a kad izgube to im nista ne vrijedi.

Milan je cudo precijenjena ekipa. Pa svi “veci” klubovi su ih namazali u prvenstvu...

Doma su gubili po 0:3 od Atalante, Intera, Lillea, 1:3 od Juventusa, sada ih i Napoli dobio 0:1... Realno nemaju sta traziti protiv Man Utd. Jos mi nije jasna ta prva utakmica iz Manchestera nikako.

A kako je Milan jos uvijek 2. pozicija u prvenstvu to nitko ne zna... Dosudilo ljudima 17 penala ako se ne varam. 

Man Utd definitivno x2, nadam se i glatki prolaz.

prije 7 sati, Goksim said:

Uzvrati Europske lige obično su fantastični za igrati voere kartona. Nažalost danas od 8 susreta na 6 je po mom mišljenju pitanje prolaska već riješeno (pobjede sa 2 ili više golova u prvoj utakmici). Samim tim samo su ove dvije utakmice ostale u razmatranju za igranje overa. Rangers - Slavia over 3,5 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 za 1,40 mi se sviđa, dok Milan - Man Utd još razmatram...

Rangers-Slavia 

Sudac Orel Grinfeld - u Europi (EL i CL) u prosjeku vadi po 5 kartona po utakmici...

Zadnje europske utakm:

Lazio - Bayern (7)

Napoli - Sociedad (6)

Bayern - Salzburg (6)

prije 11 sati, tihi372 said:

Kao što sam već rekao i jednima i drugima jako bitna utakmica,direktni protivnici za ulazak u playoff.Baskonia u puno boljoj formi u zadnjih 5 imaju 4 pobjede dok zenit ima dvije pobjede.U međusobnim omjerima vodi zenit 2:1.Nekih bitnih izostanaka nemaju tako da i jedni i drugi idu s onim najboljim što imaju.Do sada na njihovim utakmicama bio mali broj koševa,vjerujem da če tako biti i sada,da če biti egal utakmica do samog kraja,gdje će možda jedna lopta odlučivati.Malo sam više skloniji baskonii radi bolje forme

IMG_20210318_084905.jpg

IMG_20210318_084944.jpg

IMG_20210318_085107.jpg

75:79

prije 31 minute, tihi372 said:

75:79

ali kakav povratak baskonie, svaka cast i hvala na tipu.. uzeo sam na nesto manjim granicama

nadam se da je onaj sto je cekao zenit imao EP ili napravio CO, jer pasti na ovakav nacin nebi pozelio ni najvecem neprijatelju

1.03 sam vidio da je bila na zenit u jednom trenutku, nezz dal je isla i nize

prije 2 minute, deestock said:

ali kakav povratak baskonie, svaka cast i hvala na tipu.. uzeo sam na nesto manjim granicama

nadam se da je onaj sto je cekao zenit imao EP ili napravio CO, jer pasti na ovakav nacin nebi pozelio ni najvecem neprijatelju

Ma cak sam dva puta pogodio taj par, jer je prvo bilo 18 razlike pa je bio EP, a poslije sam imao i ovu kombinaciju sa kontra hendi, tako da sam pogodio dva puta ?

prije 3 minute, deestock said:

To ti je košarka,sve se promjeni u par napada

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use