Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.3. - Ponedjeljak 15.3. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

prije 3 minute, IzudinB said:

Real Madrid - Elche 1 + više od 1.5 gola (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Real se trenutno nalazi na trećem mjestu na tabeli i za naslov se bore zajedno sa Atleticom i Barcelonom. Moraju prekinuti naviku ispuštanja bodova, a ovaj nadolazeći meč se čini savršenom prilikom za povratak na pobjedničke staze. Razlog tome je što igraju protiv jedne od najgorih momčadi u cijeloj ligi.

Elche ne samo da je nedavno promovirana ekipa, već također imaju samo dva boda iznad zone ispadanja. Oni su tijekom cijele ove sezone primali veliki broj golova. Pored toga, aktualni prvaci imaju i vrhunski međusobni omjer protiv ovog protivnika tijekom posljednjih godina.

Kraljevski klub je u posljednjem meču remizirao protiv Atletico Madrida (1-1). U međuvremenu je momčad Elchea zabilježila pobjedu od 2-1 na domaćem terenu protiv Seville.

Elche je bez pobjede u 19 od posljednje 23 utakmice, a na gostovanju su u nizu od četiri poraza. Također su primili dva ili više golova u pet od posljednjih šest utakmica u gostima.

Na drugoj strani, Real je u nizu od sedam utakmica bez poraza, dok su u tom periodu ostvarili pet pobjeda. Na domaćem terenu su pobijedili u sedam od posljednjih deset nastupa i na temelju te forme ovog vikenda očekujem pobjedu Real Madrida po koeficijentu 1.18 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako Real povede sa dava gola razlike.

Uz pobjedu Reala možemo kombinirati i više od 1.5 gola na utakmici što će nam povećati koeficijent na 1.40. Realu u ovom susretu nedostaju Carvajal i Mariano. Na drugoj strani nema samo Rigonija.

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Varane, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Asensio

Elche: Badia; Barragan, Gonzalo, Calvo, Josema; Morente, Guti, Marcone, Fidel; Boye, Carrillo

Screenshot_13.jpg

DIREKTNI LINK!

PSG vs Nantes.  Jedinica.  Bas me briga sto je kvota mala. Bas me briga sto ne treba pamet za ovaj predlog. Bas me briga sto ne treba znanje, a ni masta za analizu utakmice PSG. Vaznije su samo dve stvari. Da predlog prodje i da na kraju sezone “Poslednje Sanse” ispadne jedan od administratora.

prije 1 sat, popo64 said:

PSG vs Nantes.  Jedinica.  Bas me briga sto je kvota mala. Bas me briga sto ne treba pamet za ovaj predlog. Bas me briga sto ne treba znanje, a ni masta za analizu utakmice PSG. Vaznije su samo dve stvari. Da predlog prodje i da na kraju sezone “Poslednje Sanse” ispadne jedan od administratora.

:D 

Potpuno se slažem sa tipom na PSG i ja sam ga razmatrao sugerirati ali sam tražio nešto veći koeficijent. 

Torino - Inter 2 (1,36) bet365

Mislim da je o Interu @popo64 odavno sve rekao. Ušli su u odličnu formu i pobjegli Juventusu i Milanu na lijepu bodovnu prednost 12 kola prije kraja. Koeficijent da osvajaju naslov je sada svega 1,15-1,20 i bilo bi pravo čudo da se to i ne desi. 

Torino je 18-to plasirana momčad. U 24 utakmice imaju svega 3 pobjede te više nego tri puta manje bodova od Intera. Mislim da to sve govori o razlici u kvaliteti ovih dviju momčadi. Torno će se grčevito boriti za opstanak ali sumnjam da će uzeti ikakve bodove protiv goropadnog Intera. U zadnjih 6 utakmica Torino ima čak 4 X-a, te jedan poraz i pobjedu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use