Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 14.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

JJHh3WF.jpgHYBZsV2.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Hr81i0y.jpg1SE9Hbl.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

USodukZ.jpgNd1MO4R.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

sLt0UGv.jpgP9EnePx.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

7FpCkW0.jpgUQ1dqgA.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

zhBQ9ys.jpgieQda45.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.2. u 07:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Southampton - Brighton (13:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.19)
Prosjek ekipe 1: 1.54
Prosjek ekipe 2: 1.33
EWBycjE.png

Leicester - Sheffield Utd (15:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.82
boT5vW0.png

Arsenal - Tottenham (17:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (2.95)
Prosjek ekipe 1: 1.44    
Prosjek ekipe 2: 1.37
Xwa1qtr.png

Manchester Utd - West Ham (20:15) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (2.94)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 1.19
Em2mYqs.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Celta Vigo - Ath. Bilbao (14:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.23)
Prosjek ekipe 1: 2.77
Prosjek ekipe 2: 2.46
2e0h9f4.png

Granada - Real Sociedad (16:15) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.23
Prosjek ekipe 2: 2.08
Cb4OYps.png

Eibar - Villarreal (18:30) bet365
Sudac: David Medié Jiménez (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.85
fahABR1.png

Sevilla - Betis (21:00) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (3.64)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.15
NdEPmS1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Bologna - Sampdoria (12:30) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.54
EB2sUC1.png

Parma - AS Roma (15:00) bet365
Sudac: Marco Piccinini (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 2.15
Lp7bS5h.png

Torino - Inter (15:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.57)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 1.65
WVkr8k1.png

Cagliari - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 2.12
vmmiq1E.png

AC Milan - Napoli (20:45) bet365
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.55)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 1.84
e3ELrxX.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

B. Leverkusen - A. Bielefeld (13:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.42

RB Leipzig - E. Frankfurt (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.30

Stuttgart - Hoffenheim (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.17

(Koeficijenti 13.03. u 14:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Za sutra 3 prijedloga za odigrati.  

Liaoning-Fujian  over 220 poena. 1.8

Parama - Roma over 4,5 kartona 1.8

BiH - Austrija  2    2.4

Prvi kad kineska košarka rijec je o momčadi koja se bori za prvo mjesto i prošlogodišnji finalisti play offa koji igra protiv ekipe koja se bori za opstanak. Riječ je o dvije ekipe koje igraju brzu košarku i igraju na velik broj poena. Razlika u kvaliteti je  ogromna ,nadam se da će domaćin već u 1 četvrtinu otići na veliki razliku i utakmica bi se trebala igrati bez odbrana , nadam se da će i u tom tripu vidi Liaoning, dok Fujian i ne zna šta znači odbrana ne igraju je nikad svakako, primaju veliki broj poena skoro svaki utakmicu.  Ali opet jedno stvar je da bi trebalo ići drugo je hoće li bolesni kinez početi učiti igrati odbranu baš sutra kad sam odlučio odigrati over i naravno mozes imati najbolju informaciju svijeta vezano za bilo koji par ako slijepci ne budu pogađali i fulati što ne bi ne profesionalac fulao  onda sam odigrao par u  pogrešan dan jer narednih 10 rekmi to proci. Nadam se da taj dan nije sutra.

Parma - Roma

Utakmica ima vrijedelost za odigrati preko kartona jer ima važnost domacinu za opstanak a roma će opet dobiti u borbi za eurpsku ligu,sudija je dobar za odigrati . Roma sam kao tim ima prosjek skoro 3 kartona po utakmici. Misljenja sam da bi ovo trebalo proci bez problema. 

A što se tiče rukometa kao najveća kvota od moja 3 prijedloga mislim da ima šanse najviše da prodje.  BIH je nedavno promijenila trenera i reprezentacija ne izgleda dobro,igrači kadar je veoma skroman čim je nama organizator covjek koji ima preko 40 godina ma da zna odigrati veoma korektno ali ima snage za nekih 20 -30 min maksimalno na nekom ozbiljnijem nivou.  Igrači koji su dobili poziv su u najmanju rupu prosječni osim golmana S.Burica koji brani da Flensburg i jedan je od najboljih golmana svijeta. Ali koliko nam je odbrana skuplja mislim da i on teško može zasijati u punom sjaju,ma da nikad neće biti očajan i u potpunosti odbaciti. U Bih postoji nekolicina mladih igrača koja sr jednostavno pogubi kad u jednom dijelu utakmice , pretežno u drugom poluvremenu ,To propisujem neiskustvu igranja ozbiljnih takmicarakih utakmice. S druge strane o Austriji ne znam mnogo samo znam za nekoliko igrača,ali vidim da su tu manje vise redovi učesnici velikih takmičenja . Uglavnom od koga su bolji dobiju od koga nisu gube,u ovom mecu mislim da su mnogo bolja ekipa koja će da slavi dosta lakše nego što sama kvota govori.  Važno je za reći da je BIH u rukometu pravila neke ozbiljne rezultate na krilima publike,znate da je sutra neće biti.  Ne mogu pisati više prsti me zabolise.  Sretno   da još nešto bitno  za BiH ova utakmica je skoro kao prijateljska jer su šanse da budu u grupi kao trećeplasirani tim ravne nuli jer su prokockali sve šanse u dvomecu3sa Estonijom

Lavrio Peristeri

Gosti su neki dan raskrstili sa veteranom bourusisom,koji im je bio važan igrač u rotaciji,i največi doprinos je davao obrambenom dijelu.

Domaćini u doličnoj formi,imaju zadnjih 5 utakmica isto toliko pobjeda iako su dvije bile nakom produžetaka ali su pobjedili.

Drže prvo mjesto u prvenstvu iako imaju utakmicu više od PAO.Kod kuće su do sada izgubili samo jednu utakmicu.

Gosti u zadnjih 5 imaju samo dvije pobjede i to protiv dosta lošijih momčadi tako da to nije neko iznenađenje.

U prvoj utakmici ove sezone u 6.kolu tada kao gost Lavrio je pobjedio Peristeri 78:70,tada je na njih koeficijent bio čak 13,upravo u toj utakmici najbolji pojedinac kod peristeria je bio bourusis sa 19 poena,a opet napominjem on više nije član peristeria.

Danas se opet susreću ali u obrnutim ulogama ovaj put je lavrio favorit,i mislim da je ovako velik koeficijent na domaćina poklon i da bi bila prava šteta ga ne iskoristiti.

Domaćin koji je u prosjeku na 80.poena u prvenstvu mislim da če prebaciti odigranu granicu jel vjerujem da če gosti bez bourusisa dopustiti koji poen više nego pto je to njihov prosjek do sada kada govorimo o poenima protivnika,sada je prosjek 74,a daju u prosjeku 72.mislim da utakmica ide na relativno mali broj poena zbog limitiranosti gostiju u ofenzivnom djelu,al nadam se da čw i jedni i drugi preči zadane granice.

IMG_20210314_081723.jpg

IMG_20210314_081354.jpg

IMG_20210314_081248.jpg

IMG_20210314_081220.jpg

IMG_20210314_081200.jpg

Leicester - Sheffield United 1 kv 1,50  bet365

Torino - Inter  Torino over 1 card  kv. 1,44  bet365 

Ukupna kvota 2,16

O Leicesteru se nema što puno filozofirat. Ako žele u LP ovakve utakmice moraju dobivat , a Sheffield je vec ionako ispao iz lige.

Torino dobiva jako puno kartona. Igraju svi najgrublji igraci i mislim da ce dobit barem 2 kartona jer ce radit dosta prekršaja ako žele zaustavit nasretaje igraca Intera. Torino se bori za opstanak, a Inter za prvaka stoga mislim da ce biti dosta nervoze.

Evo od mene za danas moja tri para.

Prvi par sam odlučio igrat uzvratnu utakmicu kval. za EP u rukometu da će Švicarci pobjedit slabašne Fince sa nekim većim hendikepom.

Ovdje očekujem ponovno jednu rutinsku pobjedu sa većim hendikepom kao neki dan kad su ih dobili 13 golova razlike.

Jedan od razloga zašto igrat hendikep na Švicarce je taj da se Švicarska može nadati da udje na EP kao 4 najbolje treće plasirane momčadi i zato im treba ovdje jedna pobjeda sa većom gol razlikom, jer poslije imaju teške utakmice protiv Danaca i S.Makedonije.

Sljedeća utakmica takodjer pobjeda Njemačke sa hendikepom protiv Alžiraca.

Ovdje se nema šta puno pricat, Nijemci ce željeti otići na olimpijadu kao prvoplasirana momčad u skupini, jučer su dobili jake Slovence sa 9 golova razlike ovdje očekujem bar 15 golova razlike da tuku slabašni Alžir.

Alžirci su došli na ove kval. bez dva bitna igrača plus još imaju neke ozljedjenje igrače, oni su u ovim kval. za olimpijadu potpuni autsajderi.

Posljednji par koji igram je pobjeda Cluja protiv slabasnoga Poli Lasi.

Ovdje se nema šta puno pricat, samo se može vidjet tablica i sve će vam bit jasno.

Cluj vodi bitku za prvo mjesto sa FCSB koji je jučer pobjedio i otišao na tri boda razlike.

Danas domaćini imaju priliku opet se izjednačit bodovno, jer sljedeću utakmicu igraju upravo protiv glavnih konkurenata za naslov prvaka FCSB.

Za goste nemam puno govorit, uvjerljivo su posljednji sa 16 bodova i najviše primljenih golova u ligi.

Ovdje sam mislio igrat hendikep ali sam ipak odlučio igrat cistu pobjedu jer nekako Cluj dosta malo zabija golova ali dosta i malo prima, ali mislim da bi mogao danas Cluj ovdje pred derbi malo si dignut samopouzdanje i natrpati slabašne goste sa vise golova u mreži.

3373333B-72F2-4808-B2C9-AEFD220EBBBC.jpeg

prije 2 sati, Leedsfan said:

Evo od mene za danas moja tri para.

Prvi par sam odlučio igrat uzvratnu utakmicu kval. za EP u rukometu da će Švicarci pobjedit slabašne Fince sa nekim većim hendikepom.

Ovdje očekujem ponovno jednu rutinsku pobjedu sa većim hendikepom kao neki dan kad su ih dobili 13 golova razlike.

Jedan od razloga zašto igrat hendikep na Švicarce je taj da se Švicarska može nadati da udje na EP kao 4 najbolje treće plasirane momčadi i zato im treba ovdje jedna pobjeda sa većom gol razlikom, jer poslije imaju teške utakmice protiv Danaca i S.Makedonije.

Sljedeća utakmica takodjer pobjeda Njemačke sa hendikepom protiv Alžiraca.

Ovdje se nema šta puno pricat, Nijemci ce željeti otići na olimpijadu kao prvoplasirana momčad u skupini, jučer su dobili jake Slovence sa 9 golova razlike ovdje očekujem bar 15 golova razlike da tuku slabašni Alžir.

Alžirci su došli na ove kval. bez dva bitna igrača plus još imaju neke ozljedjenje igrače, oni su u ovim kval. za olimpijadu potpuni autsajderi.

Posljednji par koji igram je pobjeda Cluja protiv slabasnoga Poli Lasi.

Ovdje se nema šta puno pricat, samo se može vidjet tablica i sve će vam bit jasno.

Cluj vodi bitku za prvo mjesto sa FCSB koji je jučer pobjedio i otišao na tri boda razlike.

Danas domaćini imaju priliku opet se izjednačit bodovno, jer sljedeću utakmicu igraju upravo protiv glavnih konkurenata za naslov prvaka FCSB.

Za goste nemam puno govorit, uvjerljivo su posljednji sa 16 bodova i najviše primljenih golova u ligi.

Ovdje sam mislio igrat hendikep ali sam ipak odlučio igrat cistu pobjedu jer nekako Cluj dosta malo zabija golova ali dosta i malo prima, ali mislim da bi mogao danas Cluj ovdje pred derbi malo si dignut samopouzdanje i natrpati slabašne goste sa vise golova u mreži.

3373333B-72F2-4808-B2C9-AEFD220EBBBC.jpeg

Mozes dodati Danska -4.5 (1.50)

Makedonija je napravila svoje kad je pobjedila doma, sada imaju i povrede a i ne verujem da ce igrati 100% kako prvu utakmicu..Danska je dosla na taj mec 2h pre meca, opustila se je po zadnji slabi rezultate Makedonije ali sada ima Makedonija novog trenera i u ekipi je dobro stanje..vratio se i Manaskov, Mirkulovski i Georgievski. Danas bez nekoliko igraca, a i da bi igrali bi Danska lagano dobila.

Leverkusen - Bielefeld 1 (1.36) bet365

Leverkusen je jedan od višegodišnjih kandidata za prva četiri mjesta u Bundesligi. Trenutno su na petoj poziciji na tabeli i treba im tri boda kako bi se popeli na četvrtu poziciju. S obzirom na ta da četvrtoplasirani Frankfurt igra protiv Leipziga ovo je ogromna prilika za ekipu Petera Bosza da se probije među prva četiri.

Na drugoj strani Bielefeld je jedna od najgorih ekipa u Bundesligi. Oni su nedavno promovirana momčad i do sada su se mučili ove sezone. Trenutno se nalaze u zoni ispadanja, a samo je posljednjeplasirani Schalke postigao manji broj golova od njih. Pored toga je Leverkusen mnogo bolji u međusobnim omjerima sa ovim protivnikom.

U prošlom utakmici Leverkusen je zabilježio pobjedu od 0-1 protiv Mgladbacha, dok su u međuvremenu gosti izgubili na domaćem terenu protiv Bremena (0-2). Leverkusen je neporažen u 15 od posljednjih 19 utakmica na domaćem terenu, dok su postigli dva ili više golova u 10 od posljednjih 16 utakmica na svom stadionu. Očekujem pobjedu Leverkusena u ovom susretu. 

Samo budite oprezni sa ulozima, s obzirom da domaćinima nedostaju Arias, Baumgartlinger, Bender, Fosu-Mensah, Hradexky, Paulinho, Slinkgraven i Wirtz. Na drugoj strani nema De Medine, Edmundssona, Laursena, Soukoua i Yaboa.

Screenshot_21.jpg

DIREKTNI LINK!

Rukomet OI kvalifikacije Švedska - Slovenija 1 1.62 marathonbet

Puno pratim našu rukometno ekipu, fale nam visoki beki sa dobrim šutom (nema mačkovška) i obrane golmana, lagano smo dobili alžir ali vidi se da nam je obrana rupa, alžirci nas pune sa svih pozicija i često već u par sekundi njihovih napada. Onda jučer su nas Njemci totalno razbili, da nisu stali i se upustili bilo bi to 15 razlike, tako da ne veidim kako bi mi mogli pobjedit švedsku koja je bila druga na svjetskom prvenstu i je po kvaliteti u rangu sa njemcima, ako ne i više - remizirali sa njima u petak. Imamo puno dobrih igrača koji igraju u velikim klubovima (marguč, janc, bombač, blagotinšek, ...) ali kao ekipa igramo vrlo loše i individualna kvaliteta ti ne može dobit utakmicu.

RB Leipzig - Frankfurt oba gol + više od 2.5 1.95 bet365

Super ekipe za gole, oba dva puno zabijata i igrata vrlo lijep nogomet, svaki put u ligi zabijata barem 1, ali često čak 2 ili 3 gola, tako da ne vidim kako bi ova utakmica mogla ostat u underu i da ne možejo skupit barem 3 gola i od toga svaki u jednoj mreži.

Sretno!!! :D?

Cagliari - Juventus 2 (1.44) bet365

Cagliari je pobjegao iz opasnog područja zahvaljujući fantastičnom nizu od dvije pobjede i remija u posljednja tri susreta u Seriji A. Uspjeli su odigrati dvije utakmice bez primljenog gola u pobjedama protiv Crotonea i Bologne prije nego što su odigrali 2-2 protiv Sampdorije prije sedam dana.

Ipak, tim kojeg vodi Leonardo Semplici još uvijek ima mnogo posla kako bi ostao u Seriji A ove sezone. Trenutno su samo dva boda više od 18. mjesta na kojem se nalazi Torino.

Pozitivni niz Cagliarija će vjerujem da se prekine u ovom susretu, jer igraju protiv aktualnog prvaka Juventusa na Sardegna Areni. Ovo zasigurno nije najbolje vrijeme za protiv Stare dame, s obzirom da su ispali iz Lige prvaka i bit će vrlo motivirani da se vrate na pobjedničke staze.

Sada će Andrea Pirlo prebaciti svoj fokus na obranu naslova Scudetta. Bit će to težak posao, s obzirom na formu Intera. Juve ipak ima utakmicu manje, što znači da je zaostatak teoretski sedam bodova. Nema mjesta za pogreške u timu Juventusa do kraja sezone.

Cagliariju nedostaju Lykogiannis, Pavoletti, Rog, Sottil i Walukiewicz. Na drugoj strani nema Bentancura, Buffona, Demiralea, Dybale i Ramseya. Očekujem pobjedu Juveta. Sretno!

Ne zaboravite na Early Payout u bet365 kladionici.

Screenshot_22.jpg

DIREKTNI LINK!

PSG - Nantes 1 + više od 1.5 gola (1.41) bet365

Nakon što su potvrdili svoj plasman u četvrtfinale i odahnuli, PSG se vraća obavezama u ligi. Remi kod kuće protiv Barcelone (1-1) bio je dovoljan da prođu dalje, jer su u prvoj utakmici ostvarili pobjedu od 4-1. Aktualni prvaci su u posljednjoj utakmici ostvarili pobjedu na gostovanju protiv Bordeauxa (0-1).

Nantes je ove sezone u katastrofalnoj formi. Jedan su od najgorih timova u ligi i nalaze se u zoni ispadanja sa 24 osvojena boda u 28 odigranih utakmica. Oni su odigrali tri utakmice bez poraza, ali su prekinuli taj niz sa porazom u prošlom kolu. Oni su pretpjeli poraz od Reimsa. Očekujem utakmicu sa više golova i naravno pobjedu PSG-a.

Bernat, Florenzi, Herrera, Kean i Neymar su van terena za PSG, dok su Appiah, Corchia i Fabio van terena za goste. Sretno!

Screenshot_23.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Jako puno "zicera" na papiru danas...

U Turskoj gledamo izuzetno izjednačenu borbu za naslov gdje realne šanse imaju čak tri momčadi. Fenerbahce danas jednostavno mora uzeti tri boda ako žele ostati u igri. Igraju doma protiv Genclerbirligija koji je posljednja momčad lige sa sve 21 bodom iz 27 utakmica i najgorom gola razlikom lige. 

1,25 koliko bet365 daje na Fenerbahce mi se čini odlično kao i 1/1, hendikep te točan rezultat na poluvremenu 2:0.

prije 8 minute, Goksim said:

Jako puno "zicera" na papiru danas...

U Turskoj gledamo izuzetno izjednačenu borbu za naslov gdje realne šanse imaju čak tri momčadi. Fenerbahce danas jednostavno mora uzeti tri boda ako žele ostati u igri. Igraju doma protiv Genclerbirligija koji je posljednja momčad lige sa sve 21 bodom iz 27 utakmica i najgorom gola razlikom lige. 

1,25 koliko bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje na Fenerbahce mi se čini odlično kao i 1/1, hendikep te točan rezultat na poluvremenu 2:0.

Odličan tip, mislim da je vrijeme da Fenerbahce napokon pobjedi na svom terenu, zadnji puta su kod kuće uzeli sva tri boda 30.01. ??

OD 15:00 VARAŽDIN - DINAMO Mamić potpuno promiješao sastav

VARAŽDIN i Dinamo od 15 sati igraju susret 25. kola HNL-a.

Dinamu ovaj susret dolazi tri dana nakon teškoga gostovanja u Londonu i četiri dana uoči uzvratne utakmice protiv Tottenhama koji će u četvrtak u Maksimiru braniti 2:0.

Varaždin je izgubio zadnje dvije utakmice i pao je na predzadnje mjesto te ga čeka grčevita borba za opstanak.

SASTAVI

Varaždin: Zelenika - Urata, Grgec, Čelić, Stolnik, Tkalčić - Herrera, Senić, Postonjski - Boban, Obregon

Dinamo: Livaković - Čabraja, Perić, Lauritsen, Stojanović - Mišić, Franjić - Oršić, Majer, Atiemwen - Gavranović

https://www.index.hr/sport/clanak/od-1500-varazdin-dinamo-mamic-potpuno-promijesao-sastav/2261095.aspx

U odnosu na utakmicu s Tottenhamom, Dinamo ima sedam novih igrača

prije 12 sati, tihi372 said:

Lavrio Peristeri

Gosti su neki dan raskrstili sa veteranom bourusisom,koji im je bio važan igrač u rotaciji,i največi doprinos je davao obrambenom dijelu.

Domaćini u doličnoj formi,imaju zadnjih 5 utakmica isto toliko pobjeda iako su dvije bile nakom produžetaka ali su pobjedili.

Drže prvo mjesto u prvenstvu iako imaju utakmicu više od PAO.Kod kuće su do sada izgubili samo jednu utakmicu.

Gosti u zadnjih 5 imaju samo dvije pobjede i to protiv dosta lošijih momčadi tako da to nije neko iznenađenje.

U prvoj utakmici ove sezone u 6.kolu tada kao gost Lavrio je pobjedio Peristeri 78:70,tada je na njih koeficijent bio čak 13,upravo u toj utakmici najbolji pojedinac kod peristeria je bio bourusis sa 19 poena,a opet napominjem on više nije član peristeria.

Danas se opet susreću ali u obrnutim ulogama ovaj put je lavrio favorit,i mislim da je ovako velik koeficijent na domaćina poklon i da bi bila prava šteta ga ne iskoristiti.

Domaćin koji je u prosjeku na 80.poena u prvenstvu mislim da če prebaciti odigranu granicu jel vjerujem da če gosti bez bourusisa dopustiti koji poen više nego pto je to njihov prosjek do sada kada govorimo o poenima protivnika,sada je prosjek 74,a daju u prosjeku 72.mislim da utakmica ide na relativno mali broj poena zbog limitiranosti gostiju u ofenzivnom djelu,al nadam se da čw i jedni i drugi preči zadane granice.

IMG_20210314_081723.jpg

IMG_20210314_081354.jpg

IMG_20210314_081248.jpg

IMG_20210314_081220.jpg

IMG_20210314_081200.jpg

88:71

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use