Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.3. - Ponedeljak 7.3. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Brentford - Rotherham 1 (1,45) bet365

Subota 16:00

Zadnjih tjedana sam aktivnije pisao o Engleskom Championshipu gdje ćemo imati zanimljivu borbu za Premier League. Norwich je pobjedio Brentford sjedinom tjedna i pobjegao na komotnih 10 bodova prednosti. Brentford, Watford i Sqansea su u bod s tim da Swansea ima i dvije utakmice manje. Brentford danas mora slaviti... Prošle godine su ispali u play offu, a samo prva dva mjesta osiguravaju Premiership, 3-6 je sve lutrija i playoff. 

Rotherham ima svega 32 boda iz 32 utakmice, 22. su na ljestvici, imali su niz od 5 poraza da bi sada upisali jednu pobjedu međutim razlika u kvlaiteti je i više nego jasna. Forma Brentforda je isto loša i očekujem da danas krenu uzlaznom putanjom i da upišu veći broj pobjeda uz koji X u sljedećih desetak utakmica...

Inter vs Atalanta    Serie A      1X    dupla sansa    (ponedeljak)

Po informacijama koje imam, utakmica Brentford vs Rotherham je odlozena, ali za mene je najbolje da gledam svoja posla. Ako topic "Poslednja sansa" jos uvek postoji, moj tip je svakako dupla sansa 1X na Inter. 

Napisao sam dupla sansa 1X, samo zato sto je predlog za "Poslednju sansu". Inace je jedinica kao kuca, sto cu naravno i odigrati. I ne samo odigrati, vec i agresivno odigrati, naravno, uz dovoljno tiketa i sa X-om kao eventualnom ogradom. Ne vidim ni jedan razlog da odustanem od kladjenja na Inter sve do 16.05 i utakmice sa Juventusom kada ce Inter imati oho-hooo bodova prednosti.  Kada je u pitanju pisanje analiza, obecao sam da necu vise pominjati milaneze na forumu, i da nemam vise nameru da idem kolegama sa Foruma na qurac sa Interom. 

Na kraju prvenstva ocekujem izmedju deset i dvadeset bodova razlike izmedju prvoplasirane i drugoplasirane ekipe. Sto se tice utakmice od ponedeljka, zaista me boli qurac sto Atalanta igra dobro. Ako oni igraju dobro, kako onda igra tek Inter????? Od prvih sedam ekipa na tabeli, samo prvoplasirana i sestoplasirana ekipa ne igraju evropska takmicenja, ostalih pet igraju, i jos kako igraju, protiv Bayerna, ManUtda-a, Real Madrida, Porta i Shakhtara. Osim toga Antonio Conte misli kao i ja da rezervni igraci nisu ljudi vec stoka, pa osim trojice/cetvorice ostali uopste ne ulaze u igru, a tu humanu i pametnu ideju ocekujem i u nastavku prvenstva. Ocekujem i dalje, da ce rezervni golman Padelli, defanzivni Kolarov i centralni Vidal ulaziti u igru, samo kada Handanovic, De Vrij i Barella dobiju leukemiju. Nije problem odustati od pisanja analiza na Inter, ali odustati od kladjenja na njih, i to bas u ovom trenutku, je pametno poput igranja na Milan (Verona u gostima, ManUtd u gostima, Napoli kod kuce, ManUtd kod kuce, Fiorentina u gostima ...) 

prije 10 sati, popo64 said:

Po informacijama koje imam, utakmica Brentford vs Rotherham je odlozena

Točno, nažalost utakmice je odgođena pa sam u problemu naći zamjenski tip. Srećom, s obzirom na bogatu ponudu mislim da to neće biti problem. 

2021-03-06-09-14-43-bet365-Online-Sports

Kod Dinama me vuće koeficijent koji je fantastičan ali veliki fakor ovdje će igrati sastav pa zato, kako sam i pisao u dnevnoj temi, predlažem čekanje sastava i onda igranje na Dinamo ako sastav bude bez nekih ogromnih iznenađenja. Za potrebe ove teme igram sljedeći zamjenski tip: 

Gil Vicente - Porto 2 (1,50) bet365

Koeficijent je i ovdje primamljiv, ne bi dao više od 1,30 na Porto da je su nornalne okolnosti. Da, Porto je podbacio protiv Sportinga i vjerojatno izgubio prvenstvo. Sporting ima 12 bodova prednosti (sa utakmicom više) u odnosu na Bragu, 13 u odnosu na Porto. Nije mi jasan koeficijent 1,25 da Sporting ostvaja prvenstvo, mislim da ih se podcjenjuje... 

Porto je treće plasirana momčad, dok je Gil Vicente 15-ti. 19 bodova iz 21 utakmice sve govore. Prve dvije pozicije vode dirketno u Ligu Prvaka, treba u doigravanje a četvrta i peta u Europsku ligu. Jasno je da bi Porto bio barem drugi da si osigura mirnije pripreme i popuni blagajnu zahvaljujući Ligi Prvaka što je bitna stavka u ovo vrijeme gdje je i nogomet itekako pogođen financijski zbog nedostatka navijača na stadionima i posljedičnih stvari koje to vuće. 

Gil Vicente je jedan od najgorih domaćina lige, Porto drugi najbolji gost lige. 

Također, nakon više kikseva u nizu vrijeme je da i Porto upiše pobjedu. Razlika u kvaliteti je ogromna a slično kao i sa Dinamom razlog visokog koeficijenta jest uzvrtna utakmica sa Juventusom u Ligi Prvaka u utorak. Porto ima 2:1 i jasno je da će im to biti utakmica sezone a samim tim ne očekujem najbolji sastav na terenu, ali ako će biti potrebe uskočiti će. Mislim da je i mix sastav Porta sposoban pobjediti ne toliko zahtjevnog protivnika. Ne očekujem neko razbijanje ali rutinsku pobjedu sa 1-2 gola razlike te kontroliranje utakmice cijelo vrijeme. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use