Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 2 minute, Nihad26celebic said:

Prosto ono da se covjek  zapita jeli moguce da sam ekipa koja se ne moze sasataviti a loptom zadnjih 6-7 mjeseci . Ekipu koju je pobjedjivao ko je god zelio I davao poena koliko je zelio. Roster igraca u jutrosnjem mecu je bio onaj "koje niko ne zeli". Nikad ne mozes biti vrhunskog ekipa ako ti od samog pocetka nemas jasan I ozbiljan pristup.  Natrpas elevate u prvih 10-15 min i kasnije samo odrzavas,jeste lakse reci nego uraditi ali ako ne mozes onakav khimki natrpati onda ... iznervirali me debili jer su ova 2 para prosla serem I'm se u usta.

Neznam dali si gledao utakmicu,ali to je jedina utakmica ove sezone gdje je khimiki ličio na momčad,bez obzira što su to igrači koji kako ti kažeš niko ne želi

Šta mislite za kartone Betis - Alaves over 3.5 je odličnih 1.61 - vrlo niska granica, čitao sam po forumu da je Rojas veliki underaš i vrlo težak na kartonima, ali kako grubo igra ovaj Alaves, često sam pokupi 4 kartona. U međusobnim susretima skoro da svaka utakmica bar 4 ili čak puno više kartona, i crveni su često bili. Od posljednih utakmica ovih timova isto skoro svaka sa puno kartona....

prije 13 minute, tihi372 said:

Traorea, desnog beka Devyne Renscha, igrača sredine terena Jurgena Ekkelenkampa  te Quintena Timbera nastupati za Jong Ajax

Ovo gore sam ja dobio a dolje ti je da su bili sa prvom postavom protiv groningena

IMG_20210308_182557.jpg

Pa nisam ti ništa rekao,stavio sam postave samo.I sam sam gledao tko je bio sa prvom,makar sam i tekmu za week gledao jer sam imao Ajax 3+ gola.... Smanji unos šećera ?

Ja sam i onako ovdje igrao oba daju 3+....I bez postava

prije 2 minute, TazMan said:

Pa nisam ti ništa rekao,stavio sam postave samo.I sam sam gledao tko je bio sa prvom,makar sam i tekmu za week gledao jer sam imao Ajax 3+ gola.... Smanji unos šećera ?

Ja sam i onako ovdje igrao oba daju 3+....I bez postava

Ma nou sve pet,šećer ne koristim?,ja sam ih igro da će ih napunit pa sad ćemo vidjet

prije 2 sati, tihi372 said:

Neznam dali si gledao utakmicu,ali to je jedina utakmica ove sezone gdje je khimiki ličio na momčad,bez obzira što su to igrači koji kako ti kažeš niko ne želi

Slažem se, po meni igraju puno bolje bez Shveda koja igra samo za svoju statisktiku. Čekam ih na dva listica sa solidnu lovu, hocu li branit mislim se i na kraju reko pa daj jebote kakav Khimki nema šanse kad ono Mcolum kod - 3 zabije dvije vezane trice. Užas.. Sad igraju sa zvezdom pa me baš zanima kako će tu izgledati. Shveda će vjerovatno proći odjednom leđa 

prije 3 sati, tihi372 said:

Zeilona se pojačala nedavno grkom papasom,trenutno su 5. Na omjeru 11-8,pravi su stroj za koševe,jako ofenzivno orjentirani,a to znači dosta propusta u obrani.Parma koja je trunutno 8 također dosta zabija.

Zielona u zadnjih 8 tekmi svezajedno dala preko 90 koševa,tako isto očekujem i danas

IMG_20210308_172112.jpg

IMG_20210308_172552.jpg

IMG_20210308_172516.jpg

IMG_20210308_172445.jpg

IMG_20210308_172352.jpg

Pozdrav, na kojoj stranici nađes sve ove statistike? 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use