Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

3512qJb.jpgvNe0pBf.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 13:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• 2 weeks later...

VTB LIGA 11:00 h ZENIT VS KHIMKI -5.5 1.45

Obje ekipe su prošli tjedan imali dvostruki program u Euroligi.Zenit je prvo dobio Albu doma 87-71 da bi onda u petak izgubio doma od Reala 71-75. U oba susreta ih je vukao Pangos koji je u dobroj formi. Sa druge strane Khimki je također ostvario jednu pobjedu i jedan poraz, dobili su Reala 78-77, napravili su veliko iznenađenje da bi nakon toga izgubili od Albe 81-100. Khimki se rasipa, navodno se ne isplaćuju plače, radi toga je otišao Jović, Bertans,Tima,Greg Monro, Jonas Jerebko. Dakle kaos u klubu. Od onih to vrijede je ostao Šved, Mickey i McCollum. Kratka rotacija,naporan ritam i problemi sa financijama su dovoljni za pobjedu Zenita koji ove godine igra sjajno. 

prije 7 sati, tome1993 said:

VTB LIGA 11:00 h ZENIT VS KHIMKI -5.5 1.45

Obje ekipe su prošli tjedan imali dvostruki program u Euroligi.Zenit je prvo dobio Albu doma 87-71 da bi onda u petak izgubio doma od Reala 71-75. U oba susreta ih je vukao Pangos koji je u dobroj formi. Sa druge strane Khimki je također ostvario jednu pobjedu i jedan poraz, dobili su Reala 78-77, napravili su veliko iznenađenje da bi nakon toga izgubili od Albe 81-100. Khimki se rasipa, navodno se ne isplaćuju plače, radi toga je otišao Jović, Bertans,Tima,Greg Monro, Jonas Jerebko. Dakle kaos u klubu. Od onih to vrijede je ostao Šved, Mickey i McCollum. Kratka rotacija,naporan ritam i problemi sa financijama su dovoljni za pobjedu Zenita koji ove godine igra sjajno. 

Sad sam nasao Info da Shved zbog ozljede nije otputovao sa ekipom na gostovanje. 

• Goksim pinned this topic

Sta mislite jeli sigurnija opcija Zenit over 90 poena ili utakmicu over 168.  Zenit ne igra pretjerano brzu kosarku ali znaju   zatrpati tudji kos. A za over 168 ako khimki ima toliko problema I ako nema ko da pogadja danas mislim da oni nece preci preko 70 poena. Razmisljam mnogo je 90 poena over ali s druge strane khimkiju je to primiti skoro nista

Edited by Nihad26celebic

Chelsea - Everton 1 (1.55) bet365

Pozdrav kolege. Nakon malog odmora, vraćam se i ja sa mojim Chelseajem koji se bori za četvrtu poziciju sa Evertonom. Plavci su bez poraza u posljednjih sedam susreta. Pred ovu utakmicu će biti fenomenalno raspoloženi, nakon što su pobijedili Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a zatim i Liverpoola u Premier ligi prije četiri dana. To je bio zaista fenomenalan povratak nakon dva uzastopna remija protiv Southamptona i Manchester Uniteda u ligi. Chelsea se nije baš nadavao golova u posljednjih devet utakmica na svim natjecanjima. U dosadašnjih 26 nastupa ove sezone postigli su 41 gol, ali u posljednje vrijeme kao što sam rekao ne postižu baš dosta golova. Zbog toga mislim da ni ovdje nećemo vidjeti mnogo golova, ali mnogo više očekujem od domaćina.

Što se tiče Evertona, oni su također u dobroj formi i u posljednjih pet utakmica imaju tri uzastopne pobjede. Gostujuća momčad se nalazi samo jedan bod iza Chelseaja i nadat će se da će se to večeras promijeniti. Međutim i Chelsea se tu nešto pita. Uglavnom, treba biti oprezan jer Everton nije primio gola u posljednje tri utakmice u kojima su ostvarili pobjede protiv Liverpoola i WBA u gostima, te Southamptona kod kuće. U te tri utakmice su postigli četiri gola.

Ancelottijeva momčad je jedna od najboljih u gostima ove sezone, gdje su u 13 utakmica primili 13 golova. Unatoč tome, ja očekujem pobjedu Chelseaja jer su kompletniji, a Everton ima dosta izostanaka pred ovaj susret. Delph, Gbamin i Mina su van terena, dok su Coleman, Davies, Olsen i Rodriguez pod upitnikom i vjerojatno neće nastupiti. Kod Chelseaja nema samo Abrahama i Silve. Kvota na Chelsea u padu sa 1.66 na 1.55. Sretno nam!

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK!

prije 11 sati, IzudinB said:

Chelsea - Everton 1 (1.55) bet365 online kladionica">bet365

Pozdrav kolege. Nakon malog odmora, vraćam se i ja sa mojim Chelseajem koji se bori za četvrtu poziciju sa Evertonom. Plavci su bez poraza u posljednjih sedam susreta. Pred ovu utakmicu će biti fenomenalno raspoloženi, nakon što su pobijedili Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a zatim i Liverpoola u Premier ligi prije četiri dana. To je bio zaista fenomenalan povratak nakon dva uzastopna remija protiv Southamptona i Manchester Uniteda u ligi. Chelsea se nije baš nadavao golova u posljednjih devet utakmica na svim natjecanjima. U dosadašnjih 26 nastupa ove sezone postigli su 41 gol, ali u posljednje vrijeme kao što sam rekao ne postižu baš dosta golova. Zbog toga mislim da ni ovdje nećemo vidjeti mnogo golova, ali mnogo više očekujem od domaćina.

Što se tiče Evertona, oni su također u dobroj formi i u posljednjih pet utakmica imaju tri uzastopne pobjede. Gostujuća momčad se nalazi samo jedan bod iza Chelseaja i nadat će se da će se to večeras promijeniti. Međutim i Chelsea se tu nešto pita. Uglavnom, treba biti oprezan jer Everton nije primio gola u posljednje tri utakmice u kojima su ostvarili pobjede protiv Liverpoola i WBA u gostima, te Southamptona kod kuće. U te tri utakmice su postigli četiri gola.

Ancelottijeva momčad je jedna od najboljih u gostima ove sezone, gdje su u 13 utakmica primili 13 golova. Unatoč tome, ja očekujem pobjedu Chelseaja jer su kompletniji, a Everton ima dosta izostanaka pred ovaj susret. Delph, Gbamin i Mina su van terena, dok su Coleman, Davies, Olsen i Rodriguez pod upitnikom i vjerojatno neće nastupiti. Kod Chelseaja nema samo Abrahama i Silve. Kvota na Chelsea u padu sa 1.66 na 1.55. Sretno nam!

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK!

Ja cu kontra svih uplatiti Everton AH+1.5 @1.5 .   u kombinaciji sa Breda over 1.5 golova @1.53. 

Ako everton i izgubi ne vjerujem da ce izgubiti s vise od gola razlike a mozda i pobijede ili izvuku nerijeseno

btw sinoc me Man.City pokopao na jednom multi listicu ali mi je zato Fulham donio brzi oporavak pobjedom nad Liverpoolom :D 

prije 1 sat, thescaaar said:

Ja cu kontra svih uplatiti Everton AH+1.5 @1.5 u kombinaciji sa Breda over 1.5 golova @1.53

Ako everton i izgubi ne vjerujem da ce izgubiti s vise od gola razlike a mozda i pobijede ili izvuku nerijeseno

btw sinoc me Man.City pokopao na jednom multi listicu ali mi je zato Fulham donio brzi oporavak pobjedom nad Liverpoolom :D 

Slažem se u potpunosti, iako mislim da će Chelsea ovdje trijumfovati, vjerujem da to neće biti sa više od jednog ili dva gola razlike. Sretno nam kolega.

prije 2 sati, Nihad26celebic said:

Sta mislite jeli sigurnija opcija Zenit over 90 poena ili utakmicu over 168.  Zenit ne igra pretjerano brzu kosarku ali znaju   zatrpati tudji kos. A za over 168 ako khimki ima toliko problema I ako nema ko da pogadja danas mislim da oni nece preci preko 70 poena. Razmisljam mnogo je 90 poena over ali s druge strane khimkiju je to primiti skoro nista

Rusi na djelu,bojim se

Real Betis - Alaves 1 (1.66) bet365

Real Betis je trenutno na šestoj poziciji na tabeli i očajnički žele ući u prvih pet do kraja ove sezone. U posljednje vrijeme su u sjajanoj formi i redovno postižu golove. Oni su također bili dominantni na domaćem terenu tijekom cijele sezone. Pored toga imaju dobar međusobni omjer protiv Alavesa tijekom posljednjih godina.

U međuvremenu je Alaves jedna od najgorih ekipa u španjolskom prvenstvu i smješteni su na pretposljednjem mjestu na tabeli. Do sada su postigli najmanji broj golova, a samo su dvije momčadi do sada u ligi primile veći broj golova od njih.

Momčad Manuela Pellegrinija zabilježila je pobjedu na gostovanju protiv Cadiza u posljednjem susretu (0-1), dok su gosti izgubili kod kuće protiv Osasune (0-1).

Betis je također bez poraza u 12 od posljednjih 13 utakmica, dok su ostvarili pobjede u devet od posljednjih 12. Također su od studenog izgubili samo jednom na domaćem terenu, a taj poraz je stigao protiv Barcelone.

Na drugoj strani, Alaves je bez pobjede u osam od devet utakmica, dok su sedam u tom periodu izgubili. Imajte na umu da su primili ukupno deset golova u prethodna tri susreta. Oni su također bez pobjede u gostima od studenog, osim dvije pobjede koje su ostvarili protiv timova iz manjih liga u kupovima. Ne zaboravite na to da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike. 

Betis će biti bez Bartre, Camarasa i Martina. Dok na drugoj strani nema Abqara i Elyja. Sretno!

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Nice - Monaco | Više od 2.5 gola (1.70) bet365

Nice i Monaco igraju 1/16 finala Francuskog kupa večeras na Allianz Rivieri u Nici. Bit će to jedan od rijetkih susreta između dva tima iz francuskog prvenstva u ovoj fazi natjecanja i ujedno nauzbidljiviji, barem u pogledu forme obje ekipe. Nice igra toplo hladno tijekom cijele ove sezone. Trenutno su u pozitivnom nizu nakon pobjede protiv Rennesa i Nimesa (2-1).

Nice se sada nalazi na 11. mjestu i 10 bodova su iznad opasne zone. Stoga se u potpunosti mogu usredotočiti na ovu utakmicu u kupu protiv Monaca, koji je značajno zaustavio svoj napredak ka vrhu tabele nakon poraza protiv Strasbourga (1-0).

Ovdje očekujem golijadu na ovom susretu. Nice je u posljednjih mjesec dana igrao napadački nogomet. Svaka od posljednjih šest utakmica koje su odigrali bila je sa više od 2.5 gola. Monaco ima drugi najbolji napadački rekord u cijeloj Ligue 1 i svi znamo koliko su opasni pred protivničkim golom. Gostujući poraz protiv Strasbourga je bio razočaravajući rezultat za Niku Kovača i njegovu ekipu koji je sada na sedam bodova od Lillea na vrhu tabele. Prethodno su postizali najmanje po dva gola u 11 uzastopnih ligaških utakmica. Očekujem više golova. Sretno!

Screenshot_3.jpg

Zeilona se pojačala nedavno grkom papasom,trenutno su 5. Na omjeru 11-8,pravi su stroj za koševe,jako ofenzivno orjentirani,a to znači dosta propusta u obrani.Parma koja je trunutno 8 također dosta zabija.

Zielona u zadnjih 8 tekmi svezajedno dala preko 90 koševa,tako isto očekujem i danas

IMG_20210308_172112.jpg

IMG_20210308_172552.jpg

IMG_20210308_172516.jpg

IMG_20210308_172445.jpg

IMG_20210308_172352.jpg

prije 4 sati, TazMan said:

Rusi na djelu,bojim se

Prosto ono da se covjek  zapita jeli moguce da ekipa koja se ne moze sasataviti a loptom zadnjih 6-7 mjeseci danas upise pobjedu I to kod lafo lidera. Ekipu koju je pobjedjivao ko je god zelio I davao poena koliko je zelio. Roster igraca u jutrosnjem mecu je bio onaj "koje niko ne zeli". Nikad ne mozes biti vrhunska ekipa ako ti od samog pocetka nemas jasan I ozbiljan pristup.  Natrpas levate u prvih 10-15 min i kasnije samo odrzavas,jeste lakse reci nego uraditi ali ako ne mozes onakav khimki natrpati onda ... iznervirali me debili jer su ova 2 para prosla serem I'm se u usta.

prije 1 minutu, Nihad26celebic said:

Prosto ono da se covjek  zapita jeli moguce da sam ekipa koja se ne moze sasataviti a loptom zadnjih 6-7 mjeseci . Ekipu koju je pobjedjivao ko je god zelio I davao poena koliko je zelio. Roster igraca u jutrosnjem mecu je bio onaj "koje niko ne zeli". Nikad ne mozes biti vrhunskog ekipa ako ti od samog pocetka nemas jasan I ozbiljan pristup.  Natrpas elevate u prvih 10-15 min i kasnije samo odrzavas,jeste lakse reci nego uraditi ali ako ne mozes onakav khimki natrpati onda ... iznervirali me debili jer su ova 2 para prosla serem I'm se u usta.

Gledao sam tekmu,pucao sam od smijeha....Khimki u bonusu u 5 minuti 2/4,a ovi bacaju nekakve trice iz poluizrađene ili neizrađene situacije ...... Komedija ......

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use