Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 7.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

ICcoMlp.jpgvNe0pBf.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

6se5uhq.jpgUiUgc2a.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 13:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• Goksim pinned this topic

Dinamo Zagreb-Rijeka 1 1.70 pobijeda domaćina

Ekipa dinama je vodeca na tablici sa sa 51 bodom isto koliko ima i drugi na tablici Osijek, a vjerujem da Dinamo ove godine ima cilj osvojiti ligu dok Rijeka u zadnje vrijeme neigra baš dobro imaju 2 poraza u nizu a s dolaskom novog trenera možda igra bude bolja ali mislim da to neče bit na ovoj utakmici jel Dinamu su ipak važniji bodovi kako bi držao korak ispred Osijeka. Prednost u ovoj utakmici dajem modrima jel su kvalitetnija momčad i smatram da se isplati rizik za ovakvu dobru kvotu 1.70

prije 8 sati, CharliHR said:

Dinamo Zagreb-Rijeka 1 1.70 pobijeda domaćina

Ekipa dinama je vodeca na tablici sa sa 51 bodom isto koliko ima i drugi na tablici Osijek, a vjerujem da Dinamo ove godine ima cilj osvojiti ligu dok Rijeka u zadnje vrijeme neigra baš dobro imaju 2 poraza u nizu a s dolaskom novog trenera možda igra bude bolja ali mislim da to neče bit na ovoj utakmici jel Dinamu su ipak važniji bodovi kako bi držao korak ispred Osijeka. Prednost u ovoj utakmici dajem modrima jel su kvalitetnija momčad i smatram da se isplati rizik za ovakvu dobru kvotu 1.70

Potpisujem, fantastičan koeficijent kojim sam ugodno iznenađen. Nedjelja će biti jako zanimljiva, Osijek je okrenuo 2:0 kod Varaždina i slavo 3:2 a sada igra sa Goricom koja je treća. Koeficijent od 2,25 dovoljno govori o težni te utakmice.

Rijeka je promijenila trenera što se pokazalo kao pozitivan šok jer je Rijeka slavila protiv Osijeka u polufinalu kupa. Neće se preko noći igra i pristup igrača Rijeke promijeniti a daleko su igrom od Rijeke koja se borila za naslov. Mislim da je koeficijent valuebet, očekivao sam 1,30... Dinamo je nekoliko klasa bolji od Rijeke sa kojom u zadnje vrijeme nema najbolje H2H (kup u Puli, gostovanja u Rijeci) ali pogotovo doma morali bi uzeti sva tri boda. U svakom slučaju koeficijent vrijedan rizika. 

Glavni razlog ovako visokog koeficijenta jest gostovanje Dinama kod Tottenhama u četvrtak u osmini finala Europske lige. Očekuje se da će se kalkulirati sa sastavom. Budući da ima četiri dana do te utakmice i da Dinamu za vratom puše Osijek ne vjerujem da će u nedjelju Dinamo ispustiti priliku uzeti tri boda. Ovdje bi pametno bilo pričekati sastave pa onda uplatiti online na bet365 ili gdje će već biti najbolji koeficijent.

Šta kažete na Liverpool - Fulham?? Liverpool doma u 7 tekmi sa 2 neriješena i 5 poraza. Što više u 5 tekmi nisu zabili gol na Anfieldu. Fulham u gostima ima 6 neriješenih i jednu dobivenu. Znam da Liverpool nije u formi, al nemože stalno gubit. Zadnji vlak mu je da uđu u LP. Mislim da je vrijeme da Liverpool polako pocinje vracat stvari na svoje miesto.

Kvota jako dobra 1,40. Inace ih nisam do sad dirao, ali ovo cu igrat kao singl sa malo jacim ulogom.

prije 3 minute, fran said:

Šta kažete na Liverpool - Fulham?? Liverpool doma u 7 tekmi sa 2 neriješena i 5 poraza. Što više u 5 tekmi nisu zabili gol na Anfieldu. Fulham u gostima ima 6 neriješenih i jednu dobivenu. Znam da Liverpool nije u formi, al nemože stalno gubit. Zadnji vlak mu je da uđu u LP. Mislim da je vrijeme da Liverpool polako pocinje vracat stvari na svoje miesto.

Kvota jako dobra 1,40. Inace ih nisam do sad dirao, ali ovo cu igrat kao singl sa malo jacim ulogom.

Po meni je i totenham favorit protiv crystal palaca, isto lijepih 1.45

Premier liga

WBA - Newcastle (13:30) bet365
Sudac: Martin Atkinson (2.40)
Prosjek ekipe 1: 1.37
Prosjek ekipe 2: 1.85
sUT5X45.png

Liverpool - Fulham (15:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.07
Prosjek ekipe 2: 1.81
nkJiIub.png

Manchester City - Manchester Utd (17:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.07
Prosjek ekipe 2: 1.52
aMQsRwp.png

Tottenham - Crystal Palace (20:15) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.13)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 1.22
MiTF1cE.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera 

Huesca - Celta Vigo (14:00) bet365
Sudac: José Munuera Montero (2.92)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.80
conv0c5.png

Atl. Madrid - Real Madrid (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (5.08)
Prosjek ekipe 1: 2.46
Prosjek ekipe 2: 1.60
wlXwn67.png

Real Sociedad - Levante (18:30) bet365
Sudac: César Soto Grado (4.54)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 1.64
RjHINvT.png

Ath. Bilbao - Granada (21:00) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (4.42)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.28
gF2Tskd.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

AS Roma - Genoa (12:30) bet365
Sudac: Michael Fabbri (4.90)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 2.16
4GOnJqT.png

Crotone - Torino (15:00) bet365
Sudac: Marco Guida (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 2.13
ZvCknYN.png

Fiorentina - Parma (15:00) bet365
Sudac: Rosario Abisso (4.56)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.36
J35ZIo4.png

Verona - AC Milan (15:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (5.80)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.44
OJdMCCr.png

Sampdoria - Cagliari (18:00) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.00
pcuhVPI.png

Napoli - Bologna (20:45) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (3.13)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.08    
jGBdJ1K.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

FC Koln - W. Bremen (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.09

A. Bielefeld - Union Berlin (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.91    

(Koeficijenti 07.03. u 01:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

17:30  Rijeka - Dinamo - 2 1.57 Bet 365

Dinamo je danas zicer dana, ostavili su Rijeci Štefulja i Nevistić koji će danas igrati protiv njih. Kulenović je na posudbi također, ovo Rijeka i da hoće danas ne smije dobit ili uzeti bod. Dinamo je u mrtvoj trci sa Osijekom te si ne smiju dozvoliti kiks.

14:30 Kolossos - Pana - Pana under 101.5 Pana ima dvije teške utakmice ovaj tjedan, u petak su igrali kontra Bayerna te danas igraju bez Hezonje i Nedovica, očekujem ih na nekih 90 poena. Teško da mogu do 101 koša.

15:00 Liverpol - Fulham under 5.5 - teško da ode možemo vidjeti puno golova, očekujem jedan težak meč.

12:30 Roma - Genova +2.5 - Roma ima veliku listu izostanak te ne vjerujem da mogu razbiti Genovu koja je tvrd orah svima..

Sretno tko prati  

111.png

Subota je bila izuzetno sportski bogat dan ali ono pravo je na rasporedu danas. Što reći, budan sam od 5 proučavajući ponude :D

Utakmice koje svakako vrijedi izdvojiti budući da se radi o derbijima ili utakmicama od ogromne važnosti u borbi za naslove nacionalih prvensatava su:

• Atletico Madrid - Real Madrid (16:15) - prijenos na bet365 (T&C Apply)
  • Dinamo - Rijeka (17:30)
  • Manchester City - Manchester United (17:30)

Idemo kronološkim redom... 

Za početak napomena da se u utorak, srijedu i četvrtak igraju uzvrati Lige Prvaka i Europske lige pa oprez sa momčadima koji igraju za par dana jer će mnogi kalkulirati.

Evo i rasporeda u Ligi Prvaka i Europskoj ligi proz tjedan...

Utorak (Lige Prvaka uzvrati 1/8 finala):

• Dortmund - Sevilla (3:2)
  • Juve - Porto (1:2)

Srijeda (Lige Prvaka uzvrati 1/8 finala):

• Liverpool - Leipzig (2:0)
  • PSG - Barcelona (4:1)

Četvrtak (Europska liga prve utakmice 1/8 finala):

• Ajax - Y.B.Bern
  • Dinamo Kyev - Villarreal
  • Manchester United - Milan
  • Slavia - Glasgow Rangers
  • Roma - Shakhtar
  • Olympiakos - Arsenal
  • Granada - Molde
  • Tottenham - Dinamo

U 9:30 na rasporedu je prva vožnja ženskog veleslaloma. Nadam se da danas neće biti greški u pisanju kao jučer :D a i da ćemo imati bolju prolaznost jer ono jučer nikako nije moglo biti zadovoljavajuće. U 10:30 na rasporedu je muški Super G. 

Liverpool igra protiv Fulhama u 15:00. Liverpool je strašno pao, mislim da su toga svi svjesni i da ne treba previše trošiti riječi o tome te isto obrazlagati. Dovoljan je podatak da su prije dva mjeseca još bili prvi favorti za osvajanje naslova a sada su sedmi i City im bježi 22 boda. Kako su odigrali prvih par kola mislim da nitko nije očekivao ovakav scenarij na početku sezone. Jasno je da puno toga ne štima zadnje vrijeme. Alarmantan je podatak da u zadnjih 6 utakmica imaju 5 poraza!

Fulham je 18. plasirana momčad prvenstva i jedna od najslabijih momčadi koja ima sve šanse ispasti. Grčevito će se boriti za opstanak međutim ne treba previše pisati o razlici u kvaliteti ovdje. Liverpoolu su bodovi prijeko potrebni i očekujem da danas slave. Raspored ih nije mazio što nije opravdanje za 5 poraza međutim igrali su ipak protiv kvalitetnijih momčadi nego je to Fulham (Chelsea, Everton, City, Brighton...). Očekujem pobjedu Liverpoola i 1,40 je vrijedno rizika, da Liverpool nije u ovakvoj formi koeficijent bi bio i 1,15-1,20...

O Dinamu sam već pisao. Najpametnije je pričekati sastav ali očekujem da uzmu tri boda, Rijeka unatoč novom treneru ne može sve promijeniti preko noći a očito je da su u padu već duže. Najveća prijetnja je Europska liga i potencijalno kalkuliranje Mamića ali i mix sastav je sigurno jači od prvog sastava Rijeke. Očekujem pobjedu Dinama a mislim da je vrijeme i da se Osijek posklizne. Imali su dosta sreće u zadnjim utakmicama, slavili u nekoliko derbija te izuzetno sretno preokrenuli 2:0 protiv Varaždina. Lako moguće da vidimo X2 u utakmici Osijek - Gorica. 

City - United - kako god utakmica završila vjerujem da je prvenstvo riješeno. Manchester City je sigurno kvalitetnija momčad i trebali bi slaviti, samo je pitanje pristupa i motivacije. Sigurno bi htjeli pobjedu u derbiju ali realno i ako ne slave ništa se neće desiti. City ima 14 bodova više od trećeg Manchester Uniteda, 12 bodova više od Leicestera koji ima utakmicu više. 

2021-03-07 08_54_26-Unibet - Online Betting and Live Betting.png

Atletico Madrid - Real Madrid

Možda i najzanimljivija utakmica dana. Ateltico Marid se zahvaljujući nizu pobjeda te kiksevima Reala i Barcelone prometnuo u prvog favorita za osvajanje La Lige. Zadnjih par kola su prosuli dio prednosti koju su imali ali i dalje imaju bodovnu zalihu i sve u svojim rukama. Prije ove utakmice Atletico Madrid ima dva boda više od Barcelone i dvije utakmice manje, 5 više od Reala i jednu utakmicu manje. 

Kako Real igra teško mogu zamisliti da uzimaju naslov međutim današnja utakmica će puno toga pokazati. Atletico Madridu je najbitnije danas ne izgubiti dok bi pobjeda značila ogroman korak prema naslovu i izbacivanje Real Madrida iz utrke. 

Po pitanju klađenja, dvoznaj 1X mi se čini kao dobar odabir, za hrabrije i 1. Više vjerujem Simeoneu nego Zidaneu a Real unatoč pobjedama u zadnjim kolima ne izgleda uvjerljivo i realno nisu zaslužili skupiti toliko bodova. Utakmica protiv Atalante je mislim sve pokazala i doći će im to kad tad na naplatu. Uz pobjedu Atletico Madrida za što kladionice daju predivnih 2,50 mislim da se i razne specijalne oklade ovdje mogu uzeti u obzir. U ponudi se može naći svašta, od broja udaraca u okvir gdje je granica svega 7,5 udaraca prema golu gdje je također granica poprilično mala do broja prekršaja, kartona, zaleđa, posjeda lopte. 

Očekujem utakmicu sa dosta kartona te granica od 5,5 za ovaj derbi stvarno nije velika. U normalnih okolnostima prije pandemije, sa publikom na stadionuma, često smo viđali granicu od 7,5 za ovaj derbi. Utakmicu sudi Hernandez Hernandez koji zna biti brz na kartonima. Nije nemoguće da vidimo i crveni karton pa ako igrate kartone svakako ih igrajte online gdje kladionice crveni karton broje kao dva kartona. Kod bet365 se na bet builderu granica može smanjiti na 4,5 pa ću vjeorjatno odigrati pobjedu Atletico Madrida i više od 4,5 kartona na utakmici.

Uz to unibet daje lijepih 1,95 za više do 26,5 prekršaja što je stvarno mala granica, često vidimo i preko 30 prekršaja u La Ligi a znamo kako Atletico igra... Razlog je vjeojatno statistika budući da Real u utakmicama protiv momčadi iz donjeg doma ne radi velik broj prekršaja jer ih je tijekom sezone ipak laganije riješavao međutim današnja utakmica će biti nešto sasviim drugo...

I za kraj moram spomenuti utakmicu koje će mnogima proći ispod radara a ne bi trebala. Igra se NBA All Star. Ako se sjećate nedavno je bio i VTB All Star za koji sam sugerirao over koji je bio jedan od najlakših prolaza u košarci koje sam ikad imao. Mislim da je over prošao za oko preko gotovo 100 poena razlike :D 

NBA All Star je show i znamo kako se te utakmice igraju - bez obrana, zakucavanja, atrakcije, otvoreni šutevi za tri poena... 

Evo i momčadi...

NBA All Star.jpeg

Granica na over će rasti kroz dan jer će vjerujem mnogi uplaćivati overe. Jučer je tržište otvoreno na 310,5 danas je granica već 313,5 kod bet365 . Najniže što sam našao je 311,5 kod unibet kladionice.

Dao sam si malo truda pa evo rezultata i broja poena na All Star utakmicama zadnjih godina... ;)

2021-03-07 08_48_36-Book3 - Excel.png

Članovi koji su duže na forumu sjetit će se da sam zadnjih godina često sugerirao overe i mislim da smo imali jako lijepu uspješnost sa ovim a očekujem da tamo bude i večeras. Granica od 313,5 koliko je trenutno stvarno nije puno ako znamo kakav pristup će igrači imati... Očekujem 330+ poena te dosta lagan prolaz. 

2021-03-07 08_54_36-Unibet - Online Betting and Live Betting.png

Uz over, ono što moram odigrati jest prijelaz. Team LeBron je favorit (1,58) međutim u ovakvim utakmicama vidimo ogromne osclijacije u igri do četvrtine do četvrtine zbog rotiranja igrača te težnje atrakcijama. Samim tim mislim da uopće nije nemoguće da Team Durant vodi na poluvremenu par poena razlike a da Team LeBron slavi na kraju. U All Star utakmicama se prijelazi puno češće događaju nego u "normalnim utakmicama" a koeficijent koji kladionice daju je isti. Za koeficijent oko 6,00 ovo je vrijedno rizika ;)

Ali kao što se vidi iz priloženog razmišljanja su nam ista u vezi all stara.

Ali ono u čemu se ne slažem sa svima je toliko favoriziranje dinama.Kolega je gore napomenio da je borba za prvaka sa osijekom,to je točno ali dinamo ima isti broj bodova kao i osijek uz utakmicu manje.Inače opet napominjem dinamovac sam ali igrat na dinamo pred utakmicu sa totenhemom je sve samo ne zicer.Uz činjenice za nisu pobjedili rijeku u tri utakmice zaredom i da če sastav biti izmješan utakmica nije za ništa drugo nego za zaleć,otvorit pivo,narezat kulen i gledat tekmu u miru.

prije 1 minutu, tihi372 said:

Ali kao što se vidi iz priloženog razmišljanja su nam ista u vezi all stara.

Ali ono u čemu se ne slažem sa svima je toliko favoriziranje dinama.Kolega je gore napomenio da je borba za prvaka sa osijekom,to je točno ali dinamo ima isti broj bodova kao i osijek uz utakmicu manje.Inače opet napominjem dinamovac sam ali igrat na dinamo pred utakmicu sa totenhemom je sve samo ne zicer.Uz činjenice za nisu pobjedili rijeku u tri utakmice zaredom i da če sastav biti izmješan utakmica nije za ništa drugo nego za zaleć,otvorit pivo,narezat kulen i gledat tekmu u miru.

Dinamo je i sa Slaven Belupom imao problema u prvom poluvremenu u prvenstvu prošlog vikenda te su proigrali tek u drugom nakon par izmjena. Najpametnije je pričekati sastave prije uplata, pogotovo jačih. Očekujem pobjedu Dinama ne zbog toga jer me Dinamo impresionrao u zadnje dvije utakmice protiv Belupa već zbog toga što je Rijeka već više puta podbacila i pokazala dosta slabosti.

Istina je da je cilj svim igračima prodati se u inozemstvo i tako osigurati "egzstenciju" pa će im sigurno u podsvjesti biti utakmica sa Tottenhamom i međunarodna scena što je jasno otegotna okolnost za ovu utakmicu ali i razlozg zašto je koeficijent umjesto 1,40 oko 1,70. Slažem se da će biti zanimljivo pogledati utakmicu, šteta da se djelomično preklapa sa Atletico Madrid - Real Madrid. Mislim da će uz ove dvije rijetko tko pratiti City... :D

Dio sa kulenom mi se narocito svidja :D 

Od cijele danasnje ponude najizgledniji je Manchester City, kvota 1.5 prilicno velika (nadam se da nemaju izostanaka bitnih) a United igra za njih bitnu utakmicu u cetvrtak

btw unibet mi daje bonus $30 ako stavim $30 na bilo koju EPL utakmicu i listic bude dobitni. Nadam se da City nece iznevjeriti

prije 6 minute, tihi372 said:

To ti je nama umjesto čipsa,ako me tvoji kenguri nastave ovako častit,ja ču tebe počastit kulenom

hahaha jeb*** zivotic imigrantski, osudjen na fish'n'chips ?

btw ja opet krive kengure odabrao danas, Perth Glory ni jedan gol (Fornaroli ?) sad upravo Western United koji inace ima 3-5 golova a danas nista (Berisha ?)

enH06xj.jpg

Vrijednosnice Osijek- kk Cibona

Danas koef.pao sa 10 na 6.5

Cibona jucer igrala produzetke sa Partizanom danas vec igra sa Osijekom u 17:00h

Po meni utakmica za probat 1 na manji ulog ili kombinaciju koef. 6,5

Najvjerojatnije ce odmarat dio igraca,jer je pozvao 2 mlada igraca za tu utakmicu.

Također u razradi iste utakmice je zbroj koševa 163,5- zadnjih 6 utakmica islo preko 170+

Screenshot_20210307-094321_Rezultati.jpg

prije 3 minute, messi said:

Vrijednosnice Osijek- kk Cibona

Danas koef.pao sa 10 na 6.5

Cibona jucer igrala produzetke sa Partizanom danas vec igra sa Osijekom u 17:00h

Po meni utakmica za probat 1 na manji ulog ili kombinaciju koef. 6,5

Najvjerojatnije ce odmarat dio igraca,jer je pozvao 2 mlada igraca za tu utakmicu.

Također u razradi iste utakmice je zbroj koševa 163,5- zadnjih 6 utakmica islo preko 170+

Dobro razmišljanje, i ja sam to jutros gledao.

Cibona je slavila protiv Partizana u Beogradu prvi put nakon desetak godina. Partizan je u toj utakmici imao sve ali i sve prosuo te je utakmica otišla u produžetak. Igrači su se dosta potrošili pa je za očekivati slabiju obranu danas tj. utakmicu sa više poena te situaciju gdje bi Osijek mogao biti blizu. Samim tim možda je najbolja opcija kontrahendikep na Osijek. 

prije 2 minute, Goksim said:

Dobro razmišljanje, i ja sam to jutros gledao.

Cibona je slavila protiv Partizana u Beogradu prvi put nakon desetak godina. Partizan je u toj utakmici imao sve ali i sve prosuo te je utakmica otišla u produžetak. Igrači su se dosta potrošili pa je za očekivati slabiju obranu danas tj. utakmicu sa više poena te situaciju gdje bi Osijek mogao biti blizu. Samim tim možda je najbolja opcija kontrahendikep na Osijek. 

https://www.cibona.com/2021/03/cibona-veze-gostovanja-s-partizanom-i-osijekom-prikljucen-luksa-buljevic/

Link gore.slažem se za broj koševa i hendikep ali čistu pobjedu osijeka nikako.

IMG_20210307_101952.jpg

IMG_20210307_102107.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use