Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

e1sE8Bz.jpgANwsxZh.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

a765rwC.jpgvNe0pBf.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Fl3OKph.jpgUiUgc2a.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 13:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Burnley - Arsenal (13:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.65)
Prosjek ekipe 1: 1.26
Prosjek ekipe 2: 1.46
Q7y9A24.png

Sheffield Utd - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.54
a2LKw9A.png

Aston Villa - Wolves (18:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.63)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.52
yO1cXYl.png

Brighton - Leicester (21:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.05)
Prosjek ekipe 1: 1.38    
Prosjek ekipe 2: 1.81
y5iiKyO.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Valladolid - Getafe (14:00) bet365
Sudac: Mario Melero López  (3.58)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 3.40
0H2n94Q.png

Elche - Sevilla (16:15) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez (3.91)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.21
YOVza4F.png

Cadiz - Eibar (18:30) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.69)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.88
xkx2HEk.png

Osasuna - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández  (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.72
6VURQa1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Spezia - Benevento (15:00) bet365
Sudac: Francesco Fourneau (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 2.48
ZWdwGGs.png

Udinese - Sassuolo (18:00) bet365
Sudac: Lorenzo Maggioni (-)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.17
gVQVF3y.png

Juventus - Lazio (20:45) bet365
Sudac: Davide Massa (5.10)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.96
FKJw4dZ.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

B. Monchengladbach - B. Leverkusen (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.91

E. Frankfurt - Stuttgart (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 1.87

Freiburg - RB Leipzig (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.74

Hertha - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.70
Prosjek ekipe 2: 2.13

Hoffenheim - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 1.70

Bayern - Bor. Dortmund (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.43

(Koeficijenti 05.03. u 17:41 CET) 

prije sat vremena, IzudinB said:

Premier liga

Burnley - Arsenal (13:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Andre Marriner" rel="">Andre Marriner (2.65)
Prosjek ekipe 1: 1.26
Prosjek ekipe 2: 1.46
Q7y9A24.png

Sheffield Utd - Southampton (16:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Paul Tierney" rel="">Paul Tierney (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.54
a2LKw9A.png

Aston Villa - Wolves (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Craig Pawson" rel="">Craig Pawson (3.63)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.52
yO1cXYl.png

Brighton - Leicester (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Michael Oliver" rel="">Michael Oliver (3.05)
Prosjek ekipe 1: 1.38    
Prosjek ekipe 2: 1.81
y5iiKyO.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Valladolid - Getafe (14:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Mario Melero López  (3.58)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 3.40
0H2n94Q.png

Elche - Sevilla (16:15) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez (3.91)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.21
YOVza4F.png

Cadiz - Eibar (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande" rel="">Carlos Del Cerro Grande (5.69)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.88
xkx2HEk.png

Osasuna - Barcelona (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández  (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.72
6VURQa1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Spezia - Benevento (15:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Francesco Fourneau (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 2.48
ZWdwGGs.png

Udinese - Sassuolo (18:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Lorenzo Maggioni (-)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.17
gVQVF3y.png

Juventus - Lazio (20:45) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Davide Massa" rel="">Davide Massa (5.10)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.96
FKJw4dZ.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

B. Monchengladbach - B. Leverkusen (15:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.91

E. Frankfurt - Stuttgart (15:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 1.87

Freiburg - RB Leipzig (15:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.74

Hertha - Augsburg (15:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.70
Prosjek ekipe 2: 2.13

Hoffenheim - Wolfsburg (15:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 1.70

Bayern - Bor. Dortmund (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.43

(Koeficijenti 05.03. u 17:41 CET) 

Mi se patimo, a ti uzeo godišnji

Siroki sistem od cak 12 parova koji ukljucuje utakmice od subote, nedelje, kao i utakmice Lige Prvaka i Liga Evrope.

Ne verujem da ce puno kolega imati koristi od ovoga posta. Ali, ako barem jedan kolega sa Foruma uzme barem jedan moj predlog, svakako cu biti koristan po postojanje Foruma. Izabrao sam vezivanje weekenda sa Ligom Prvaka iz razloga velikog broja utakmica u zgusnutom rasporedu. Sistem od 12 parova svakako nije isplativ, a jos vise nije ni pametan, ali ja cu svakako terati po svome. Svasta sam mixao, golove i konacne ishode uglavnom, ali to nije najveci problem. Problem je sto nisam dovoljno siguran u neke izbore, a jos veci problem jeste sto cu sistem napasti agresivno. Najveci problem od svega jeste sto cu dodatno braniti neke parove. Ako je nekoga sa Foruma vec zabolela glava, zamislite kako je tek meni. Trenutno je 02.00 a ja jos nisam ni poceo, a mnoge kvote jos nisu ni izasle. Da bih napisao analizu za dvanaest parova, pa jos u sistemu, morao bih ovo vece da spavam tek pola sata, a toliko nisam spreman da ucinim za vas. Analize ce biti banalne, povrsne i bez ukljucivanja mozga, a ako neko bude trazio originalnost, bolje da potrazi neki drugi Forum.

Bayern vs Dortmund over 2,5 golova (subota)

Ne znam kako biti originalan kada je ovakav mec u pitanju. Mozda ne bih agresivno napao ovaj par da nisam gledao nekoliko puta one bolesnike iz Dortmunda. Mladi, glupi i nevidjeno naivni, bas stvoreni da se Bayern istrese po njima.

Inter vs Atalanta 1 (X) (ponedeljak)

Analizu za ovaj par cu naravno, preskociti

Juventus vs Porto over 2,5 golova (utorak)

Juventus je devet puta uzastopno bio prvak Italije, gotovo uvek je imao najbolju odbranu u Ligi, a najcesce i najbolji napad. Ako se neko sa Foruma seca “onog” Juventusa, oni su bili sampioni sveta u “ubijanju” utakmice. Prvo poluvreme bi bilo neko mucenje sa dve ili tri polusanse, a onda bi neki individualni potez Dybale, nekada Higuaina ili Mandzukia doveo Juve u vodjstvo i tu bi bio kraj. Juve bi se zatvorio, a oduvek su imali najbolju odbranu na svetu, i utakmice bi bila “ubijena” rezultatom 1:0. Onda je dosao najpre Sarri, pa ovaj klovn Pirlo i sve je otislo u tri pi*#*ke materine. Ok, Juventus ima utakmicu manje, ali po efikasnosti nije u prvih pet ekipa u Ligi. Najsmesnije od svega jeste da Juventus ove sezone nema nijednu pobedu od 1:0, dakle ni jednom nije pobedio “juventusovski”. Iako imaju najbolju odbranu u Ligi, golove su im davali Crotone, Benevento, Genoa, Spezia, Udinese, Sassuolo … pa sto ne bi i Porto. Juventus je ove sezone u prvenstvu igrao 12 puta igru “over 2,5 gola”, 11 puta “ukupno golova 2” i SAMO JEDNOM igru “ukupno golova 0-1”

Psg vs Barcelona over 2,5 golova (sreda)

Da je meni samo jedan dan, mozak ovih majmuna iz Barcelone, pa da se malo i ja odmorim … Ne znam sta bih dao da mogu da zavirim u tu kuglicu od mozga sto imaju igraci Barcelone pred ovaj mec. O cemu li oni razmisljaju, kako prave taktiku, kako im se cini ova sezona … ???????

Buducnost vs Zadar 1 (subota)

Moram nesto i da pogodim u sistemu, pa zato ide ovaj mec, mada je kvota 1,15. Analiza za ovaj mec je u samo jednoj recenici; prevelika razlika u kvaliteti, mada nikada ne treba izgubiti iz vida da su sportisti stoka.

Virtus vs Venezia 1 (subota)

Ovo je mec nacionalnog prvenstva Italije, i za one koji ne prate italijanski basket, uporedicu ovu utakmicu teoretski sa, na primer, utakmicom Juventus vs Roma. Dakle, Virtus je druga najjaca ekipa u Italiji, najozbiljniji kandidat da osvoji Eurocup, najverovatnije sledeci ucesnik Euroleague. Dobar roster, dovoljno novca, solidna igra … ali nikada nece biti na tronu. Venezia je nesto pout Rome, mogu svakoga da dobiju, nisu najpozeljniji protivnik, proslogodisnji osvajaci Kupa, sampioni 2016/17 i 2018/19 .. imaju odlican roster, trenera koji je sest godina na klupi ... a kladionice daju sramnih 1,18 na domacina. Kvota je ovako bedna, jer se ocekuje da ce ih Virtus masakrirati, posto su pre dvadesetak dana ispali u cetvrtfinalu kupa, bas od Venezije. Cela Italija je ocekivala veliko finale Armani Milano vs Virtus, ali je Venezija u jednom trenerskom remek-delu izbacila Virtus, da bi ih Armani Milano u polufinalu pocistio sa laganih tridesetak razlike. Moram da se vratim na cetvrtfinale. Trener Venezije je celu taktiku usmerio na igru “jedan na jedan” protiv Teodosica, najgoreg odbranbenog igraca na svetu. Svaki igrac Venezije koga je Teodosic cuvao, imao je zadatak da zavrsava u situaciji “jedan na jedan”. Bilo je tuzno ono gledati, a sa druge strane imali smo prilike da gledamo remek-delo trenera Venezije kada je priprema utakmice u pitanju. Od 89 poena, koliko je Venezija dala, cak 61 su direktno bili preko Teodosica. Najveci problem za njih je bio, kada je ovaj bio na klupi, tada je bilo pravo mucenje poentirati. Ako utakmicu niste gledali, bice dovoljno da zamislite situaciju “jedan na jedan” Mbappe u punom naletu protiv seljaka iz Rosarija u odbrani. Kladionice ocekuju laganu pobedu, ja se ne slazem sa time, ali pobeda Virtusa ide na sistem, jer na nesto ipak moram da se kladim.

Split vs Crvena Zvezda 2 (ponedeljak)

Kvote, naravno jos nisu izasle. Ako vam kazem da Crvena Zvezda gore izgleda od Barcelone i Liverpoola zajedno, onda vam je jasno koliko su losi. Jedino se ne vuku po terenu kao slina kao sto to radi seljak iz Rosarija, ali to svakako i nije neki kompliment, porediti igru sa tim primitvcem. Cini se da su ovi iz Crvene Zvezde digli ruke sami od sebe. Igraju uglavnom sa domacim igracima koji pojma nemaju, a sezonu su poceli sa legijom stranaca i ambicijama da se dovuku do Top 8 Euroleague. Ja mislim da oni dan pocinju molitvama da se pandemija Covida jos vise prosiri i da se sva takmicenja prekinu. Ne znam kolika ce kvota biti, ocekujem sramna, a po kvalitetu rostera ove dve ekipe, realno bi trebalo da bude 60 razlike za goste. Pod uslovom da se igra na papiru, a ne na parketu, i pod uslovom da sportisti nisu stoka, vec ljudi.

Granada vs Molde i Tottenham vs Dinamo jedinice ( cetvrtak)

I ove dve utakmice idu u sistem, ali ne zato sto sam toliko siguran, vec sto cu do cetvrtka imati dovoljno vremena da smislim kako da branim ove konacne ishode. Ako se neko seca jednog od mojih prethodnih postova, a pogotovo ako je neko i odigrao predlog, Granadu bi vec trebalo da imate na cekanju u tiketima gde sam predlozio obe utakmice Intera, protiv Genoe i Parme

I tako sam dosao do devet utakmica za sistem od dvanaest parova, sto znaci da peostaje rudarski rad za izbor jos tri para. Preostali deo ove noci, dakle sve do jutra, treba da razmisljam sta da radim sa mecevima Ajax vs Groningen (jedinica, nedelja) Borac Cacak vs Cedevita (dvojka, subota), Burnley vs Arsenal (dvojka, subota), Juventus vs Lazio (over 2,5 gola, subota), Napoli vs Bologna (over 2,5 gola, nedelja) …

Sistem devet od dvanaest znaci da jedan promasaj salje sedam ili osam tiketa u qurac, kanalizaciju ili pepeo, u zavisnosti od toga sta radite sa propalim tiketima. U mom slucaju, sistem cu dodatno braniti igrama “tacan broj golova na utakmici = 2” i to na svim; Psg vs Barcelona, Juve vs Porto, pa cak i Bayern vs Dortmund, a poneki X ce ici i na mec Inter vs Atalanta. Pomalo se stidim ovakvog nacina kladjenja, sto se kaze “veliki promet, veliko ulaganje a mala ili nikakva zarada”

Ako je nekoga zabolela glava, zamislite kako je tek meni. Meni nema spavanja ove noci, vama je mnogo lakse, mozete da izaberete samo jedan par, ako vam barem nesto zvuci pametno.

Danas je na rasporedu ženski slalom u 9:30 (prva vožnja) te muški spust u 11:00. 

bet365 je izbacio live ponudu koja se odnosi samo na prvu vožnju veleslaloma. Daju 1,40 da će Chiara Mair biti bolja od Laurence St-Germain. Ne znam kako su završile u istom duelu, Chiara je u prvoj jakosnoj skupini i starta treća, dakle imat će odlične uvjete a i kvalitetnija je u ovoj disciplini. Laurence starta 15-ta. Očekujem lagan prolaz ovdje, odnosno da barem sekundu austrijanka Mair Chiara bude bolja od Kanađanke koje inaće nisu navikle voziti po mekšim stazama, vidjet ćemo koliko će ova držati...

prije 8 sati, Svetipetar1 said:

Ljudi sta mislite sutra pobeda CSKA, koef je prilicno dobar 1.7, vidim da imaju par izostanaka ali ne pratim ih pa ne znam koliko su ti igraci bitni

Jedini bitan je Igor Diveev ( branic ) U prosjeku ima oko 4,6 otklonjenih opasnosti po gol što je je jako puno ( najviše u timu ), presijecanja po utakmici 1,9, točne duge lopte po utakmici 5,2 ( po tome je drugi u timu ) i točna dodavanja po utakmici 44,6 ( 85% i po tome je je drugi u timu )

Znaci jako bitan igrac

prije 42 minute, Goksim said:

Danas je na rasporedu ženski slalom u 9:30 (prva vožnja) te muški spust u 11:00. 

bet365 online kladionica" rel="">bet365 je izbacio live ponudu koja se odnosi samo na prvu vožnju veleslaloma. Daju 1,40 da će Chiara Mair biti bolja od Laurence St-Germain. Ne znam kako su završile u istom duelu, Chiara je u prvoj jakosnoj skupini i starta treća, dakle imat će odlične uvjete a i kvalitetnija je u ovoj disciplini. Laurence starta 15-ta. Očekujem lagan prolaz ovdje, odnosno da barem sekundu austrijanka Mair Chiara bude bolja od Kanađanke koje inaće nisu navikle voziti po mekšim stazama, vidjet ćemo koliko će ova držati...

WIN

prije 9 minute, Goksim said:

da... malo sam se pogubio... ja sam tražio ženski veleslalom.... kao što možeš vidjeti u svom postu, napisao si da je bet365 izbacio ponudu samo za prvu vožnju VELESLALOMA... sad shvaćam da je greška u pisanju... pa nisam uzeo ovaj tip... trebao sam odmah shvatiti da je greška u pitanju....

prije 5 minute, moneyhunter said:

da... malo sam se pogubio... ja sam tražio ženski veleslalom.... kao što možeš vidjeti u svom postu, napisao si da je bet365 online kladionica" rel="">bet365 izbacio ponudu samo za prvu vožnju VELESLALOMA... sad shvaćam da je greška u pisanju... pa nisam uzeo ovaj tip... trebao sam odmah shvatiti da je greška u pitanju....

Da, moja greška kako sam pisao na brzinu jer je bilo niti pola sata do početka utke. Inaće, veleslalom je i bio na rasporedu u subotu a slalom u nedjelju, kako to obično i bude ali su zbog vremenskih uvjeta zamjenili utrke u zadnjih trenutak tako da ćemo sutra gledati veleslalom.

Nemam vremena sada za pisat poduži tekst radi posla pa probajte vi nešto naći pa stavit ovdje na forum, ali evo jedna utakmica za koju sam pronašao jedan info.

Radi se o utakmici Salford - Schunthrope.

Domaćini imaju dobru priliku danas za iskoristit priliku približit se poziciji koja vodi u visi rang.

Eto da puno ne duljim gostujuća ekipa ima dosta ozljeđenih igrača, pa probajte vi vise nešto saznati.

85ACE981-A250-4063-A6BD-7B3C90B04588.jpeg

prije 14 minute, Leedsfan said:

Nemam vremena sada za pisat poduži tekst radi posla pa probajte vi nešto naći pa stavit ovdje na forum, ali evo jedna utakmica za koju sam pronašao jedan info.

Radi se o utakmici Salford - Schunthrope.

Domaćini imaju dobru priliku danas za iskoristit priliku približit se poziciji koja vodi u visi rang.

Eto da puno ne duljim gostujuća ekipa ima dosta ozljeđenih igrača, pa probajte vi vise nešto saznati.

85ACE981-A250-4063-A6BD-7B3C90B04588.jpeg

Svaka je njima utakmica za približiti se pozicijama koje vode u viši rang,ali za ozljede stoji

IMG_20210306_102738.jpg

Po pitanju muškog spusta u 11 moj odabri je duel Paris - Mayer 1 kod bet365 (1,40 trenutno, bilo je i više). 

Prvenstveno zbog forme. Paris starta treći, Mayer sedmi. 

Uz to možda se može tražiti iznenađenje u duelu Ganong - Janka na Ganonga, koeficijent je 2,10. Ganong starta deseti, Janka koji je na zalasku karijere 13ti. Janka je par sezona bio fantastičan ali nije ni sjena Janke iz najboljih dana. 

Za pratiti http://live.fis-ski.com/lv-al0126.htm#/

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 27.11. Psv - Shakhtar, više od jednog gola na utakmici, 1.2 psk  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use